Új hozzászólás Aktív témák

  • synar

    őstag

    Kicsit ráfeküdtem az AOD témára, hamár a múltkor felmerültek a vele kapcsolatos, jogos ellenérzések. Erre jutottam:
    - A fogyasztás csökkentése érdekében kerestem az idő kijelzéshez külön az AOD funkcióhoz, egy vékony vonalas light betűtípust, jelen esetben a CaviarDreams-re esett a választásom, 110-es betűmérettel (ez a későbbiekben még fontos szempont lesz) és fekete háttérrel.
    - A fogyasztás további csökkentéséhez egy 50%-os szűrő réteget tettem fölé, de lehet az áttetszőséget is lejjebb venni, a végeredmény szempontjából mindegy.
    - A másik jogos ellenérv az AOD ellen a beégés volt. Sajnos a GW4 ezt alapból nem kezeli úgy, mint a korábbi órám az Amazfit GTR2e, ott az AOD esetében bizonyos időközönként elmozdult a megjelenített tartalom néhány pixellel. A következő megoldást kísérleteztem ki, a fentebb említett betűtípushoz és mérethez:
    A Placement (pozíció) beállításoknál, az alábbi "Tags" értékeket adtam meg:
    X: 0+ (rand(115,125))-[MIN]
    Y: 0+ (rand(115,270))-[MIN]
    Ez az AOD felületen kijelzett időt percenként új, véletlen pozícióba helyezi át, a megadott koordináta értékeken belül. Ezt kell kikísérletezni az adott betűmérethez, hogy lehetőleg soha ne lógjon ki a képernyőről egyik irányba sem. Mivel az aktuális perc kijelzés folyamatossan frissűl az AOD funkciónál, így ez hatással van a pozíció rendszeres változására is, ami megelőzi a kijelző beégését.
    Pár napja használom, eddig ígéretesnek tűnik a módszer, most megosztom veletek is, ha ki akarjátok próbálni, innen letölthetitek a legújabb SY102-es óralapot a fent említett AOD módosítással.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák