Új hozzászólás Aktív témák

  • Restan

    csendes tag

    Szervusztok!

    Nem rég, pár hete lettem én "is" büszke tulajdonosa a telefonnak.
    Szerencsére én azok táborát erősíthetem, akik megvannak elégedve a telefonnal és sallangmentesen, stabilan fut. (lekopogom, remélem nem kiabáltam el túl korán)

    Nekem ez az első okos-, és érintőképernyős telefonom, így ezért még nem sokat bűvészkedtem vele, nehogy elrontsak véletlenül valamit. Természetesen amikor időmbe belefért és nem felejtettem el, olvasgattam itt a fórumot és fél szemmel láttam, másoknak milyen hibák jelentkeztek, ebből pár: ébresztő, videók szaggatása, stb. Nagy kő esett le a szívemről, hogy ezek nálam nem jelentkeztek. Az ébresztő tökéletesen szuperál, a videók nagyon szépen mennek amiket felveszek + youtuben is. A telefon még egyetlen egyszer sem fagyott ki, sőt még szaggatni sem szagatott. Amiket itt javasoltak, hogy érdemes kifagyasztani appok, azokat megcsináltam, szóval nincs semmi probléma a telefonnal, én boldog vagyok és összetehetem a két kezem, hogy szerencséset fogtam ki. Az üzemideje is rendben van szerencsére.
    Nekem minden úgy van gyárilag rajta, ahogy kaptam és mivel "eddig" tökéletesen megvagyok vele elégedve, így nem szándékozom hozzá nyúlni, nehogy tényleg elrontsam, mert én amúgy sem konyítok hozzá, de itt van a kevenceim közt azok a hozzászólások, ahogyan ezeket csinálni kell.
    Én a T-től rendeltem, ahol az volt feltűntetve, hogy a 2.3 android operációs rendszere lesz, ami nem így lett hála az égnek, mert azt is láttam, hogy sokaknak a frissités után rosszalkodott a telefon, szóval 4.1.2-vel kaptam. :-)

    Ne haragudjatok, amiért olyan kérdéssel fordulok most hozzátok, amiket nyílván kérdeztek már párszor és mondták már esetleg többször is, de kíváncsiságból szeretném megtudni, hogy ti milyennek találjátok a gyári billentyűzetet? Az is előfordulhat, hogy én ezt még akkor nem szoktam meg, de sokszor mellé ütök, talán azért mert kicsik a gombok. :F Hozzáteszem, nekem nincsenek is akkora ujjaim. :D
    Így ha nagyon szépen megkérnélek titeket, azok akik abba a táborba tartoznak (lecserélték a gyári billentyűzetet) írnának pár szót miért jobb amire lecserélték? :R

    A másik kérdésem az, amit már láttam itt és ne haragudjatok kérlek, hogy megint újra és újra válaszolni kell rá, de nem találtam meg. Csengőhangról lenne szó. Hogyan is kell elkészíteni a mappákat, hogy jó legyen? :-)

    Az utolsó kérdés pedig azokhoz szól, akik használnak skype-ot. Az üzenet írásánál amikor elfordítjátok a telefont, nektek is érdekes lesz, hogy nem tudtok például vissza olvasni, mert teljes képernyős lesz a szövegbeviteli mező? (se hangulatjelek közbe, se semmi, csak az írás van ott, szóval fordítgatni kell a telefont)

    Dióhéjban ennyi, nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget és a hozzám való türelmet.
    További szép napot kívánok nektek!

Új hozzászólás Aktív témák