Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz wardemi #2007 üzenetére

    wardemi

    No, sheep meg is válaszolta a kérdést, és ahogy nézem téged ez nem érint, úgyhogy könnyebb lett a döntés. Amúgy meg 14k-s különbség nem sok a két telefon közötti különbségért, elvégre nem egy kategória a két készülék :)

    Cola111

    Most erre mit mondjak? Az ilyen helyekre nem hozzáértőt vesznek fel, hanem olcsó munkaerőt, és a betanításkor a 15 éves "tananyagot" adják nekik oda...

    szab.tam

    Egyik legnépszerűbb program telefonról telefonra átvitelnél a MyPhoneExplorer. Én ezt használtam anno K750i-ről Nokia 6300-asra való átvitelben. De ahogy elnézem a K800i-hez külön is van egy Mobile Master nevezetű program amivel különféle formátumokba lehet menteni gépre, és onnan már könnyebb átvinni akárhova. De a google-t használva láthatszk még pár lehetőséget. Maceránsak, dehát ez van.

    lacibacsi

    A kevesebb ram csak akkor látszódik, ha több alkalzmazás fut egyidejúleg. Pl megy egy navi, egy loggoló program, és hirtelen bejön egy hívás. Ilyenkor az S2 azonnal kapcsol, az Advance-nek egy kicsivel több idő kell. De igazából az S2 sebességelőnye akkor lesz nagyon markáns, ha custom romot raknak fel. De akkor nagyon durván felgyorsul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák