Új hozzászólás Aktív témák

  • szolnoki

    csendes tag

    válasz dkovizoli #57367 üzenetére

    Köszi :)
    Ez a lista amúgy az egyes FW verziók kiadásakor hogyan változik? Tehát a fenti lista igaz mondjuk a 9.0 április, legfrisseb security patch-ére is? Mert valahol olvastam olyat, hogy van olyan régió ahol csak későbbi frissítésekben tűnt el.

    De akkor nekem UAE és RUS kártyákkal ezért is nem a Call Recorder...
    De nem baj, 30 nap és jön az újraprogramozható SIM az Ali-ról, ehhez van programom és kompatibilis PC/SC kártyaolvasóm... Azzal olyan orzzág SIM-jét csinálom amilyet akarok :) :) :)

    Sajnos az egyszerűbb út, a Combination ("Factory Binary") FW-t nem tudtam felrakni. Mert a BL-em a legrfrisseb (U8) és FW-ből csak U5-ig találtam... És hát a fasza FW policy miatt az U8-ról visszafelé már nem lehet menni...

    De amúgy ha jól sejtem, felrakom a TPRW-t aminek van root joga, azzal valahogy vissza tudnám butítani U5-öt is elfogadó BL-t... Ha más nem a partíció direkt írásával... Csak hát ha a Download módot elszúrom... akkor brick :)

    Vagy TPRW-t felrakva, a CSC nem írható át valahogy? Vagy azzal a system partíció integritását megsértem és a dm-verity le fogja dobni az ékszíjat újraindítás után? :)
    (Most a KNOX VOID-al ne foglalkozzunk, az már így is 0x1 :) :) :) )

Új hozzászólás Aktív témák