Új hozzászólás Aktív témák

  • roxan

    senior tag

    válasz oszi666 #10771 üzenetére

    Igen, én ilyen fóliát vettem másodszorra.

    Először azért vettem le, mert üveget tettem rá, de nem vált, be, vagyis pontosabban levált. :D Aztán megint ilyet vettem, még akkor egy ezressel olcsóbb volt.

    Teljesen lefedi a kijelzőt, és szépen rásimul a szélére, az ívekre is, nem vált még el. Eddig teljesen jó, amióta megvan a telefon, kb 3 hónapja, ez van rajta. Nem karcos még, mondjuk vigyázok rá. Vettem egy Spigen Neo Hybrid tokot, sajna annak a széle picit feltolja a fóliát, mert egy hangyaf@sznyit nem pont középen van, és ez épp elég hozzá.
    Az ebay-en rendelt üveghez adtak egy átlátszó TPU tokot, az van rajta, szép vékony, alig látszik, az nem bántja a fóliát. Leesés ellen nem, de a karcoktól véd.

    Visszatérve a fóliára, nekem bevélt, üveget 3 fajtát vettem, de feladtam ezen a telefonon. Ívesre nem igazán működik szerintem. A fólia szuper, legközelebb is ezt fogom venni, ha cserélni kell.

    Pénteken jött meg a telefonhoz a Tigra tartóm a bringára. Annak van egy kemény TPU tokja, amivel a konzolhoz kell rögzíteni. Az nem bántja a fóliát, elég jó minőségű, lehet fent hagyom rajta.

Új hozzászólás Aktív témák