Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivaul

    addikt

    válasz Dzsuri89 #1044 üzenetére

    Nah hazajöttem melóból.

    Szóval sorrendbe válaszolnék a kérdésedre.

    1. ismert hibái:
    Telefon váratlan újraindulása.
    Beragadó alkalmazások.
    Töltés rendkívül lassú ütemben.
    Beragadó lámpa
    Ritkán nem megfelelő hívásminőség.

    Ezek viszont a gyári szoft gyermekbetegségei. A hozzászólásokba található leírás alapján lefrissítve már meg is szűnik minden említett hiba. Kivéve a beragadó lámpa mert azt az elmúlt 1,5 hónap alatt 2x produkálta.

    2. Akku
    Nah ez az a pont ahol kb versenytárs nélküli a mini. iszonyatos kijelző és használati időket produkál szinte mindannyiunkban. Még extrém használat alatt sem lehet 1 munkanap alatt leölni. Normál ütemben napokra tehető a készenléti idő. És még nem beszéltünk a takarékos módok bekapcsolásáról...

    3. Ram
    A szabad ram gyárilag és szolgáltatós romokkal elég gyatra. 2-300 mega csupán. A független friss rendszer viszont átl 700-850mb körül mozog. Nálam a launcherek nem igazán szerepeltek jól.

    4. Rendszer
    Root és kisöprés után lehetne sokkal gyorsabb is de ez már csak csomó a kákán. Ha nem tech mániás az ember akkor elégedett lesz a gyorsasággal.

    5. Játék
    Eddig még nem volt olyan ami ne ment volna. Persze van ahol kompromisszum kell a grafikába de minden folyamatos és szépen játszható.

    Összességében egy nagyon jó kis telefon. Ha 80 körül hozzájutsz egy példányhoz pl itt az oldalon újonnan akkor best buy kategória. Csalódást biztosan nem fog okozni :N

    Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Új hozzászólás Aktív témák