Új hozzászólás Aktív témák

  • Yellow73_a

    tag

    válasz yuing #3702 üzenetére

    Szia,
    Köszi az objektív hozzászólást. Örülök, hogy kapok olyantól is tanácsot, aki mindkettő készüléket használta. Bár a hozzászólásod nem segített dönteni :). Abban viszont megerősített, hogy nyugodtan választhatom akár a Xiaomit is, még az ebből a topicból származó ellenjavaslatok ellenére is, de bármelyiket válasszam, valószínűleg nem fogok mellélőni. Jelenleg egy hat éves Xiaomim van, bajom nem volt vele sohasem, szerettem, de már nagyon eljárt felette az idő, és az utóbbi pár hónapban borzasztóan lelassult. Alapvetően a bika hardverre nem is igazán lenne szükségem, egyedül az időtállósága miatt mennék el ebbe az irányba, mert nem vagyok az a sűrűn cserélgetős típus.
    Az általad írt 4-5 óra az inkább SOT akart lenni, nem készenléti. Szerencsére olvastam ennél jobb értékekről is (7-8 is akár).
    Én nem vagyok nagy tartalomfogyasztó telefonon, nekem az egérmozi nem alternatíva, csak szükség esetén, alapvetően laptophívő vagyok. A telefon nekem leginkább telefonálásra, messengerre, navigálására (autós és túrázós), némi fotózásra (arra van APS-C célhardverem), egy pici netre és közösségi médiára, valamint zenehallgatásra kell. Játszani sohasem játszom, filmet sem telefonon szoktam nézni, szóval az én felhasználói szokásaim szerint átlag 1-2 napig ellennék akár a Xiaomival, akár a Samsunggal.

Új hozzászólás Aktív témák