Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, van egy galaxy s10 telefonom, sajnos elromlott a kibekapcsolója, a telefont így nem tudom bekapcsolni, míg nem keresünk hozzá jó bekapcs gombot.
Próbaképpen rá dugtam a telót a pcre hogy csinál e valami értelmeset,
annyit láttam hogy a pc felismerte a telefont de qusb flash módban, gondolom ez egy com10 portos flash telepítő mód.
A kérdésem a következő: létezik e olyan parancs cmd vagy puttyon keresztül hogy gép segítségével indítsam újra a telefont? Azaz valahogy kiadni neki egy restart parancsot?
A telefon akkuja 65%on van, tölteni sem akarja, mert mindig telepítő módban van.
Remélem érthetően tudtam válaszolni bármilyen ötlet segítség jól jön, még az is ha újra kel telepítenem, max nem kapcsolom ki a addig a telót.
A bekapcs gombján kophatott el valami mert hiába nyomkodom nem reagál.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz csorbajeno #35605 üzenetére
Szia! Köszönöm az infót! Megnézem, fèlek hogy komolyabb
Gondja lehet. Az fura, hogy ha pcvel kötöm össze,
Ott telepítő módban ismeri fel a pc a telefont..de
Ilyenkor is sötét a kijelző.
Az akku 65%on volt utoljára. Gondolom kigyulladni nem fog.
Nem melegszik. Azt láttam.a neten hogy ez egy emergency
Helyzet. Lehet hogy ha újra telepitenèm ebben a módban
Újra bekapcsol rendesen. De akkor odavèsz kb 3èvnyi kèp tartalom, azt nem
Szeretném. Lètezik erre a telóra hivatalos telepitő program amúgy?!
Jövő hèten beviszem szervizbe ha semmi nem jön össze.
Utólag is előre is köszi mindent.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Rendben ezeket még megnézem, köszönöm az infókat, a gomb valóban nem megy, még csak nyomogatni sem lehet mintha beragadt volna. Megpróbálom leszedni a képeket-. Nemsokára megírom hogy hogy jártam, köszi mindenkitől! Ha nem tudnám kikapcsolni max lemerül ugye? mondjuk írtátok hogy van szoftveres kikapcs mód is.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Megoldódott a probléma, mentem is a kèpeket ezerrel .
Egy adb_s paranccsal restaltortam a telót, amint betöltött azonnal mentem a kèpeket. Utólag is köszi. Mindent. -
Marcsello31
őstag
válasz tamas.nick #35608 üzenetére
Megoldottam közben egy adb parancs segítségével a képek a gépen vannak már, a telót meg majd megjavíttatom, tönkre ment teljesen a kikapcs gomb, vagy ami mögötte van. Még mindig megérné megjavíttatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest