Új hozzászólás Aktív témák

  • Levente

    aktív tag

    válasz MaCS_70 #7197 üzenetére

    Nézd, én nem ismételgetem, amit leírtam. (Sokszor...)

    Érdekelne felettébb: HD2, Nexus S készülékeid mit csináltak tehát akkor és addig, amíg te nem avatkoztál be kézzel? Mit jelent az, hogy "A rendszer nem tudta megoldani a megfelelő memória rendelkezésre bocsátását, a kézi beavatkozás igen." Nem indult el egy program arra hivatkozva, hogy kevés a memória? Ha ez állna fenn, akkor ott valami gond volt és a kézi mókolással csak tüneti kezelést adtál.

    Valamint arra is kíváncsi lennék, más olyan használói ugyanezen készülékeknek, akik nem akarnak, tudnak, vagy értenek hozzá, hogy kézzel piszkálják ezt, felkötötték-e már magukat az állítólagos probléma miatt?
    Van-e fogalmad arról, milyen arányban vannak a RAM-felszabadítgató és az avval bármilyen okból kifolyólag nem ügyködő Android felhasználók?

    Nézd, elmondtam, hogy anno, még az SGS használata során, tehát elég régen, még 2.1 Eclair esetén én is beleestem ebbe a butuska divatba, miszerint törődni kell a RAM-mal és szabadítgatni, kipróbáltam jópár evvel (is) foglalkozó programot. Aztán egyrészt magamtól is rájöttem, hogy felesleges, meg mások is felhomályosítottak ezzel kapcsolatban.

    Így aztán láss csodát, azóta se SGS-en, se SGS2-n, se NoteII-n a sok főzött és gyári ROM közül egyiken sem avatkoztam bele a rendszer ezen feladatába és hidd el, bőven átlagon felüli ROM cserén és program mennyiség használatán vagyok túl.

    Ráadásul, a környezetemben lévők sem tettek másképp, mégsem volt problémájuk ebből.

    Magam egyelőre csak Samu cuccokat használok, mert néhány szempontból a legjobbak Android-on, így saját tapasztalatom csak az említett 3 készüléken van, de mellettem dolgozó havernak az egyébként szerintem fosch LG Optimus p990 használata során sem volt ilyen gondja.

    Tehát, be kell valljam, azt sem tudom, milyen problémákkal szembesülsz te és az ismerősöd ebben a témában.

    Nem állítom, hogy neked nem lehetett RAM felszabadítgatást igénylő problémád, egyszerűen csak nem hiszem. Nem bántásképpen mondom, csak meggyőződésem, hogy bemagyarázással állunk szemben.

    Próbáld ki, hogy egymás után nyitsz programokat és figyeled a RAM alakulását, csökkenni fog, majd a rendszer maga felszabadít és ezáltan nő a szabad RAM mennyisége. (Ha sorra nyitom meg a nagy memória igényű programokat, akkor sem tudok eljutni problémáig, egy rakat Navi progi után megnyitom a The Dark Knight Rises játékot és simám megy, a szabad RAM 200MB, pedig a nyúzás során 150 alá is ment előtte többször is.)

    Nem tudom tehát azt mondani kategorikusan, hogy kizárt, hogy ilyen gondod lett volna valaha, egy viszont biztos: NoteII esetén erre semmi szükség nincs!

    Figyelmébe ajánlom mindenkinek, hogy ez csak egy ajánlás, senkit nem kívánok megfosztani a RAM buzulás gyönyörétől, bátran csinálja, aki arra esküszik, én csak a feleslegességében vagyok biztos és az esetleges hátulütőiben.

    Szeretném tehát lassan befejezni ezt a témát, persze, amiben tudok, szívesen segítek, de amit már ismét túlragoztunk, azt nem csócsálnám tovább.

    [4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Új hozzászólás Aktív témák