Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz Tin #1368 üzenetére

    Köszi. Íme a videó a 108 Mpixeles főkamerával.
    Rájöttem, mitől olyan filmszerűek ennek az appnak a videói. A készítő elérte, hogy ki lehessen kapcsolni a mobilokra jellemző oversharpeninget. A videó eleji low light teljesítményt ajánlom figyelmetekbe, és a végén a kutyát. Vicces, hogy ennek a legjobb a minősége, és ez szaggat mégis a legkevésbé.

    Nem csak nem fókusztermék ez a Xiaomi Note 10, de baromi gyenge ez a hardver mozgóképeket kiolvasni 108 Mpixeles szenzorból. A Filmic Pro konkrétan használhatatlan, ezért adtam el egy éve 4 nap után. Azt írták a fórumban, hogy a hibákat kijavították. Hát, nem.
    Az Xperiám kiegyensúlyozottsága és képminősége meg nagyon gyanús. Gondolok itt a fényerőre és dinamikára. Valamit jól csinálnak. Kár, hogy rohadtul kell az az S-Pen. Nagyon megszoktam a munkámban. Van egy szar PC-m az irodában, azt kihajítanám, és csak a Dexet használnám, meg időnként a 'kincstári' laptopot.

    Amúgy a sima Note 20 fő és "tele" szenzora is nagyobb az iPhone 12 Pro Maxénál. Félórás keresgélés után megtaláltam a TÉNYLEGES méretet, mert mindenhol csak a marketing bullshitelés ment, hogy 47%-kal nagyobb. 1\1.8 inch és 1.7 mikrométeres pixelmérete van.

    #1369spawn21:
    Halálosan komoly vagyok. Tanulok, tapasztalok, kísérletezek. Ha kell, megveszek egy kamerát vagy egy telefont csakis azért, hogy pár napig nyomogassam. Aztán, ha fos, eladom. Csak idén vagy nyolc telefonom, két VR 360 kamerám és hat fényképezőgépem volt, mire megtaláltam a számomra használhatókat. Nem mondom, hogy rentábilis, néha bukok rajta, néha jó sokat. Olyan is van persze, hogy drágábban tudom eladni. Az a fontos számomra, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsek. Ez a faszi az egyik kedvenc koreai filmrendezőm. S20 Ultrával forgatott mozifilmet 8K-ban, Dél-Korea két 8K-s mozitermében fogják bemutatni - ha megéljük. Addig vagy szkeptikus, míg a sokszáz próbálkozás után el nem ér a technika addig a pontig, hogy azt mondod, HOPPÁ. Nekem ez a pont a mcpro24fps kipróbálása volt, azóta tudom, hogy BÁRMI lehetséges. Szó szerint. :))

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák