Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Valaki hallott már erről valamit? LagFix (fstrim)
Én nem beszélni angol.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
félisten
Mennyi ennek a jószágnak a belső memóriája és mi a végleges droid verzió rá?
Egy masszív fb és instagram menet lenne rajta 0-24-be és akkor nem hazudok. Minden ami közösségi. Mail meg a leírtak.
Az alcatel OT-985 nem bírta nyekk.Farkas86! Az i mivel tud többet?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
KurtCobain
őstag
válasz Kolondrum #27610 üzenetére
A felhasználható 150MB körül van, de növelhető Link2SD vagy Amarullz script-tel.
Nem az akku teljesítményéről híres a teló, tehát állandó mobilnetet nem biztos, hogy bírná (enyém eléggé gyorsan merül, ha mobilnetezek, másnál nem tudom hogy van).Az "i"-s még gyengébb is.
Mmm'kay?
-
vadkörte
addikt
válasz Kolondrum #27610 üzenetére
"Mennyi ennek a jószágnak a belső memóriája és mi a végleges droid verzió rá?
Egy masszív fb és instagram menet lenne rajta 0-24-be és akkor nem hazudok. Minden ami közösségi. Mail meg a leírtak.
Az alcatel OT-985 nem bírta nyekk."Vigyázz, ez sem egy erőmű.
A SoC egy 800 MHz-es Qualcomm MSM7227, megtámogatva egy nem épp acélos teljesítményű Adreno 200-as GPU-val és a specifikáció szerint 512 MB ROM-mal és RAM-mal valamint 158 MB belső tárhellyel.
A legutolsó gyári ROM 2.3.6-os Gingerbread. Gyári ICS-ről, vagy JB-ről ne is álmodj. Az ARM v6 architektúra ehhez a Samsung szerint vékony. (az is)
Az egész napos FB-záshoz nem árt egy jó állapotú akku, vagy a közelben egy konnektor+hálózati töltő. Visszafogott használattal a stock-kal is elvan 1-2 napig, ha nyúzzák, akkor naponta, ha intenzíven nyúzzák, akár naponta 2x is kell(het) a ménkü.
Főzött ROM-ok dögivel annak rá, a minőségi főzőcskék már ritkábbak, de azért akad.Az "i", felejtős!!! Más a Soc, Qualcomm helett Broadcom, gyengébb! Inkább használtan egy jó állapotú régi Ace, mint gy új "i".
OFF:
Az Nokia-t nyugdíjaztad?
ON:Üdv. V. Körte
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Találok leírást hogy mire is jó ha csinálok ext, swap particiókat az SD karira ?
hogyan kell használni ?Thx
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
félisten
Köszi fiúk!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DeniBoy
aktív tag
válasz balazsbence #27616 üzenetére
Nem 100-as a megfogalmazás de leginkább arra lennék kiváncsi hogy Ace mitől lesz jobb ha csinálok ext, swap particiót.
Link2sd linkeli az adatokat a ext particióra, mintha a belső memória lenne. kb.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
ggeleven
őstag
Sziasztok,
Sajnos előjött nálunk a wifi hiba, egy rövid rövid repülőgépes üzemmód után többet nem hajlandó csatlakozni!
(Máskor semmi gond nem volt vele.)Eddig azt sem tudtam, hogy ez a hiba ennyire tipikus!
Most tényleg tök nulláról újra kell rakni a szoftvert?! Marhára nincs hozzá sem affinitásom és időm sem!
A szoftver egy módosított StockliteV8.Többszöri újraindítás (akksi kivétel után) és repülőgép üzemmódba való be és kikapcsolás sem segített!
Valami ötlet?Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
-
domerator
veterán
válasz ggeleven #27621 üzenetére
Ez a wifi probléma hardveres eredetű?
Csak azért, mert most én is kipróbáltam: pár percre repülő módba tettem a telefont, majd vissza de a wifi illedelmesen újracsatlakozott.
Nekem is Stocklite v8 van fenn 1.2 batteryextender kernellel és int2ext4+ scripttel.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Andoidtibi
csendes tag
halli egy olyan kérdésem lenne hogy valaki megtudja mondani melyik a legstabilabb fözőtt rom stockra vagy kernel csere is szoba jöhet ? előre is köszönöm
-
válasz Andoidtibi #27625 üzenetére
Stocklite v8 oylasmi mint a Stock csak kicsit csinosítva gyorsítva.. vagy Xperion v4.2, Cm7.2 re épülő elég stabil és felturbózott rom. Keresőbe több infó
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
ggeleven
őstag
válasz ra^ven #27629 üzenetére
Sokszor volt már ilyen repülő módba váltás, majd vissza ki belőle, de eddig mindig hiba nélkül kapcsolódott vissza a wifire! Most meg valami "lett" vele...
(#27627) Probert75
Természetesen próbáltam!(#27628) lnorba
Egyáltalán be sem kapcsol a wifi modul, azaz listázva sincs semmi...Íme:
Most fut egy TB backup, utána meglátom, hogy segít-e a full wipe!
[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
kmarci25
veterán
válasz ggeleven #27630 üzenetére
Jééé! Teljesen olyan, mint az én képernyőképem! Még az ikonok is az állapotsorban!
Lényeg, hogy ott jól elkotródott valami, ha a reboot sem segített. Volt már nekem is ilyen (szerencsére jó régen), de az újraindítás mindig megoldotta. Elvileg ilyen hibának nem szabadna előfordulnia, régebbi kernelekkel volt ez tipikus. Nekem minden éjjel repülő módban van, reggel automatikusan "ébred", repülőmód ki, hangerő, fényerő fel, wifi be. Így használom amióta megvan, bő másfél éve, és az utóbbi időben (úgy 1 éve ) nem volt gond vele, reméljük Neked is ez volt az első és az utolsó alkalom."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
LaciGSM
aktív tag
Segítséget kérnék!
GAlaxy Ace egyszer csak úgy döntött hogy nem indul!
Bekapcsoláskor a Samsung feliratig oké, ott megáll minden és nem indul!
Csináltam egy gyári visszaállítást a Recovery menüben, de ez sem segített!Ahhoz kérénk segítséget hogy ha gépről teszek fel másik romot, vagy frissítek, az megoldhatja?
ha igen, mit hol találok, és mi kell hozzá?Bocs a sok kérdésért, de Samsungot annyira nem vágom!
Köszönöm előre is!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
vadkörte
addikt
Úgy látszik kezd fény derülni az akkum érthetetlen merülésére.
Bizonyára emlékeztek, hogy már több alkalommal panaszkodtam, hogy egy töltéssel néha 4-5, máskor "akár" 8-12 órát is kibír. Néha elmegy akár egy napig is.
Volt, hogy csak tartottam a kezemben és ment lefelé a töltésjelző. Elég intenzíven, fél perc alatt merült 5-15%-ot, minimum fényerőn, wifi, BT, GPS inaktív, adatkapcsolat 2G-n.
Volt, hogy egy ~3-4 perces hívás alatt merült 80%-ról 12%-ra... Az, hogy belakott vagy friss ROM, stock, vagy főzött nem számított.
Tettem bele próbaképp egy másik ACE akkut. Ez fél évvel fiatalabb, mint az egyém, (2011. november <> 2012. május) és ugyanolyan használat mellett már több, mint 2 napja megy. Pár perce volt két, összesen ~20 perces fogadott hívásom és 1%-ot merült, ezzel még mindig elketymereg vagy egy napot. Most áll 42%-os a töltöttség.Üdv. V. Körte
-
ra^ven
senior tag
válasz LaciGSM #27635 üzenetére
Próbálj ki recovery módban egy Wipe data/factory-t resetet, majd reboot utána elindul e. Ha nem full Wipe, ha akkor sem, és a restore sem segített, akkor én nem tudok mást mondani, mint újrahúzni a romot.
Sammobileon szükséged lesz egy regisztrációra, majd rákeresel a készülékre, fontos, hogy meg tudd különböztetni, hogy sima s5830-ról van e szó, vagy másról.
Valamint korábban linkelt valaki egy leírást.
kmarci25: Igaz, bár én az ottani gyári visszaállítást még nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
SANKADI
aktív tag
válasz vadkörte #27636 üzenetére
Én is épp mostanában állapítottam meg hogy tönkrement, már kínomban visszatettem az ICS Finalt, mert az nagyon takarékos volt (tény hogy jobban kíméli az akkut mint a CM7.2) de sokat ezért nem javult. Érdeems utángyártottat venni? Mennyibe kerül KB, és hol érdemes rendelni?
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
ra^ven
senior tag
válasz LaciGSM #27642 üzenetére
Ott gyári romokat találsz, tehát ha rákeresel a készüléked típusára, majd, hogy hogy Hungary (T-mobile/Telenor/VDH gyári független teló esetén Hungary XEH, ennek megfelelően az aktuális legfrisebb verziót fogja felkínálni.
Esetleg ha messzebb merészkednél akkor van egy stock kinézetű, tehát a gyárival majdnem teljesen megegyező rom a Stocklite V8, amely 2.3.6-os alapra épül.
Ennek telepítési menetét leírtam egy korábbi hozzászólásban.
Ez egy módosított verzió, Battery Extender kernellel, int2ext+ scripttel, mások a status bar ikonok.
BE kernel az akkuidőt hivatott javítani, a script pedig az SD particionálása után a keletkezett ext partíciót belső memként használja.[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
Hogyan lehetne hotfile-ről emberbarát sebességgel letölteni? Nem értem, hogy miért oda tölti fel a samsung is a ROM-okat.
-
kmarci25
veterán
válasz -PLevi- #27644 üzenetére
A Samsung???? A sammobile nem hivatalos.
SamMobile is a community fan site dedicated to Samsung.
The staff of SamMobile:
- Danny
- Martin
- Johan
- Daniel
- Michael
- Masoud
But remember one thing.
We have no ACCES to any kind of information! All exclusives are send in by Samsung insiders.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ra^ven
senior tag
válasz -PLevi- #27649 üzenetére
Már korábban talán te írtad, miért is jobb ez a négyfileos megoldás, mint a kettő
Módosít valami olyat amit a kétfileos nem, vagy csak babona?
Főleg azért hogy a 4 fileos 2.2.1 után egy 4 fileos 2.3.3 -at raksz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest