Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
4,05font azaz a mai jó árfolyamon 1400-1500Ft szállitással
-
-
bigdady
nagyúr
hali.
miért van ekkora kulonbseg a szolgaltatok ara kőzőtt? Trémobil 44 e ft. Vodkafon 64 e ft. Ennyire lehetetlen függetleniteni? Lehet egyátalán? Nem mintha szeretném csak kérdezem. thx -
-Ben-
veterán
válasz bigdady #12608 üzenetére
Kártyásan előfizetés nélkül 44 a trémobilnál? Az baromi olcsó. A telenornál akartam venni, de ott 57K
Apropó: még egy kérdés a telefonnal kapcsolatban, mielőtt megveszem
Nem kopik sehol, tartós használat esetén sem? Egy samsung s5230 -am volt, és az sehol nem kopott, pedig sokat használtam, de viszont már sok olyan telefonom volt amiről csak úgy pörgött a „festék” és mint tudjuk, ez elég undorító...
-
mr.tamasbiro
őstag
Android Marketről lehet valahogy forintban fizetni és mi a menete?
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár apró kérdésem. válaszolna valaki gyorsan?
1. Ha most veszem meg függetlenül ezt a telefont, akkor azon még mindig a 2.1 (vagy 2.2 nem tudom) van?
2. Ha 2.1, akkor lehet már frissíteni KIES-vel?
3. Ha KIES-vel frissítek, akkor garanciáztatás esetén ugye nem kell szórakozni a visszaállítással?(Tudom, hogy ODIN jobb lenne, de olyan valakinek lesz, aki nem tud ezekkel a ROM pakolgatásokkal mit kezdeni és én sem fogok tudni neki segíteni.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
lmaresz
aktív tag
Gyorsan kellene egy SOD mentes ROM! Ötletek?
Légyszi segítsetek... -
-
Virág et.
senior tag
Nem szoktam rábukni "márkázott" baromságokra, de ez elég jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
lmaresz
aktív tag
válasz Mákos7észta #12625 üzenetére
HA XEO töltöttem le az gáz?
-
sb
veterán
Feltettem a KS9-et.
Jó és gyors. (Fent marad a Business Calendar is pedig.) Viszont a WIFI meghülyül néha és kb. 1 sec után hibát jelez, ha be akarom kapcsolni. Megnyomhatom 26-szor is, semmi nem történik a "hiba" felirat megjelenésén kívül. -
lmaresz
aktív tag
NINCS ops fájl a KS9-ben ????!!!!!
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást mondani a telóra, amivel új gesztusokat lehet használni. Olyanra gondolok, mint amikor lefordítom a telefont akkor elnémít, de igazából a legjobb egy hívás fogadó gesztus lenne, mert párom néha kiakad attól, hogy nem reagál a kijelző (krémes a keze, stb... női dolgok ). Bármi jöhet. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Virág et.
senior tag
Melyik KS9 ez?
Nálam a holland hibátlanul muzsikál. Még a régi Motorola BT-s headsetem is teljesen használható vele (a korábbi ROM-oknál minden ötödik hang kimaradt ).Wifi, mobilnet, BT folyamatosan bekapcsolva és minden automatikusan teszi a dolgát. Három dolgot tekertem csak rajta:
- telepítés előtt-után wipe minden, ami él és mozog,
- wifi alvás -> soha,
- Samsung Apps frissítés értesítés -> kiÍgy megy két napot egy töltéssel. Ha egyszer lesz időm és kedvem akkor lefagyasztom/törlöm a felesleges alkalmazásokat, de egyelőre nekem így is megfelel. Legalábbis következő holland ROM-ig
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Virág et. #12636 üzenetére
Holland KS9
Wipe-ok megvoltak. (Előtte is, utána először kimaradt, de az első FC után megcsináltam )
Wifi alvás alapból soha-n van.
Samsung Apps jegelve.Annyi volt, hogy kikapcsolt állapotból be akartam kapcsolni a wifi-t és 1sec próbálkozás után csak egy "hiba" üzenetet dob ki. Régen is előfordult gyári 2.2.1-el (meg pl. az SGS-emen is volt már), de csak 1-2-szer összesen és aztán újra próbálkozva bekapcsolt gond nélkül. Most sajnos nem... ezek szerint talán eseti volt, ha másnak nem ismerős...
[ Szerkesztve ]
-
Proci64
tag
Azért az milyen már,hogy egy olcsó huawei x3 mobilon lévő 2.3.3 androidon be lehet állítani mindenféle root és egyéb program telepítése nélkül.hogy az adott programokat hová akarom telepíteni...adott esetben pl külső tárolóra,memóriakártyára!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem ,hogy ezt elérjem a sokkal drágább kategóriájú ACE-n root jogot kellett szerezzek és telepítenem kellett a Move2SD programot...
„ Akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor autót vezetni tanulsz. ”
-
-
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?