Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL11
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy valójában milyen felbontású kamera van Rn8 próbán, illetve a Rn9 próbán?
Külföldi oldalak 48 mpx-es kamerát írnak, magyar oldalak többségében 64 mpx-es kamerát írnak a leírásokban. -
SL11
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #3902 üzenetére
Köszönöm.
-
freeknight
őstag
Ha jól tudom, a mi európai note 9 pro-nk megegyezik az indiai redmi note 9 pro max-al, abban pedig biztosan 64 megapixeles a főkamera.
Az indiai note 9 pro-ban van 48 megapixeles egység, de ez nálunk note 9s néven került piacra. Valószínűleg ebből van a neten félreértés.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz freeknight #3905 üzenetére
Van már itt annyi változat csak győzze követni az ember pro,S,T kaka matyi ....
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
senior tag
És tényleg... sose fogom megérteni miért jó megzavarítani a népet
-
SL11
csendes tag
válasz LuckyDevil68 #3907 üzenetére
Objektív információkat várok :)
Ami segít dönteni.
Mind a kettőben látok valami jó dolgot, nehéz dönteni.
Sony-t nem veszek, nem tecccik. -
Pityu.
nagyúr
-
Beni2360
félisten
Hát ahonnan nekem van BG R.N.8.Pro global v. 64 mpx ír.
és a 9-ben is annyit ír. (Négy hátsó kamera: 64.0MP + 8.0MP + 5.0MP + 2.0MP)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MadGame
senior tag
Nagyon vicces. Köszi. Gondoltam itt gyorsabban kapok választ, mint egy ügyfélszolgálattól. Erre (is) van a fórum, nem? Ennyi erővel mindenki kikereshetne mindent.
Csak azért kérdeztem, mert egyszer már megjelent a VoLTE jelzés fent, ahogy korábban is szemléltették példával, de egyszercsak eltűnt, nem tudom, mi állítódhatott el. Mindent a korábbi leírások alapján csináltam. Rákerestem (jéééé, igen, rákerestem) a Telenor honlapján, ahol viszont nem írják kompatibilisnak ezt a telefont.
Ezért mertem itt érdeklődni, hogy akkor most hogy is állhat ez az egész? Hátha más is Telenoros és járt hasonló cipőben, akárcsak a szintén Telenoros problémának titulált duplacsengésnél. -
kbyte1024
veterán
válasz Zoli-bácsi #3924 üzenetére
Nem cseréltem le,nem bontották még ki,nem is fogom😂
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Beni2360
félisten
Ma kaptam e-mailben 145 $
Xiaomi Redmi 9 globális változat NFC 6,53 hüvelykes négy hátsó kamera 3 GB RAM 32 GB ROM 5020mAh...............Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Namelesske
addikt
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
SL11
csendes tag
válasz LuckyDevil68 #3936 üzenetére
-
RBJ
addikt
Csak engem zavar, hogy beállítok ez hátteret a kezdőképernyőre és ha az alkalmazásoknál vagyok ugyanúgy marad minden.
Nincs az elmosódás mint a samunál. Teccikérteniii?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
LuckyDevil68
csendes tag
OK.
Nekem Note 8 Prom van tavaly november óta . Sokat nem fényképezek vele, meg nem is értek hozzá, de a képek amiket csináltam nekem tetszett. Kifejezetten játék miatt vettem ezt a telefont,és nem csalódtam benne nagyon-nagyon.nagyon sokáig bírja azt a játékot HD - High beállítássokkal ami miatt telefont cseréltem.
Értsd ez alatt, hogy nem 100% ról indul és öt óra múlva kezd reklamálni a a töltőért (-20%).
A 9 es verziót nem próbáltam de a leírását elnézve inkább oldalra lépés mint előre.
Nem MTK a proci, de picit talán gyengébb is viszont több főzött ROM lesz rá mint erre, aki buherálni akarja (én nem) annak jobb választás.
Szerintem ár érték arányban jobb választás a Note 8 pro mert majdnem ugyan azt hozza (sőt) olcsóbban. -
kekigyu
aktív tag
Ujra elolvastam mindent volte es vowifi témában a forumban. T-vel az előbb beszéltem, részükről minden be van allitva. A telefonon nalam is, újra ellenőriztem, megsincsenek kint a volte es vowifi ikonok. Latszatra nalam a hiba, de hol? Van ötlete valakinek?
-
Pityu.
nagyúr
Ez pl ahogy nézem ez tud ilyen homályosítást,de ez csak egy sok közül
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
SL11
csendes tag
Köszönöm a felvilágosítást :)
-
pro96
tag
Sziasztok! Redmi Note 8 pro hétvégi frissítés óta nem működik a fényérzékelő! Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Van rá megoldás?
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egérpad topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...