Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
herta kft?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
törölt tag
Oké, én játszok. (most nem nézve a brutális elavulási ütemet és az akkori felhasználáshoz viszonyuló %os megfelelést)
200/250k a beugró, húzós jah, az akkori keresetekhez nagyon is.
3 év gar az egész dobozra.
15" színes monitor -> Ennek a mai megfelelője minimum egy prémium FHD monitor, de talán van az egy 1440p alap is.
Sony CD-ROM -> Az ára mehet az adat tárolóba kb. 5-10k?
80W hangszóró, oké ezt nem tudom mit érhet manapság, 15-20k fejes?
MS Windows $100
Billentyűzet 5-10k
Egér 5-10k
Elsődleges szempont a tartósság, azaz 4 magos proci, és 8GB RAM megoldások kiesve, könnyű és olcsó fejleszthetőség, azaz nagyjából majdnem minden kiesett lol.
De kíváncsi vagyok a teljes matekra.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Ezen "szuper" árak mellé még tegyük hozzá, hogy '99-ben a minimálbér 22500 forint volt...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
-
-
Petyyyyy
addikt
Nagyon meredek ez a lista.
Heccből megnéztem mit tud a legutolsó szériás Intel CPU vs a félkész gépemben lévő 2011v3 procihoz képest.
Teljesítményben kb duplája, ami már kellő motivációt jelentene. Ugyanakkor az a teljesítmény is bőven elegendő. Az árak viszont hasonlóan sokkolóak, mint a fenti listán.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
domos
senior tag
Jóval több az, mint a duplája, ha az i9-14900K-ra gondolsz.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
janeszgol
félisten
Régen minden sokkal drágább volt. Ma sírnak a 30 ezres játékok árán, 1999-ben a 11 ezres az nem volt drága? Sokkal drágább volt, mint ma a 30 ezres. laptopok detto, PC-k detto, telefonok detto.
-
Petyyyyy
addikt
válasz janeszgol #10 üzenetére
Ez látod nagyon igaz.
Azt sem szabad elfelejteni viszont, hogy (főleg a) játékok esetén a minőség nem ugyanaz, mint régen volt. Nem tudom hogy csak az idő szépíti-e meg az emlékeket/élményeket - biztosan van hozzá köze - , de nekem így érződik.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szerintem minden korszaknak van olyan címe, ami nagyon ütős.
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
-
buherton
őstag
Szvsz a legtöbb régi játék esetén az idő szépíti meg, de persze vannak kivételek. Emlékszem, hogy a C64-es játékok mennyire jók voltak, aztán felnőttként már nem hozott lázba. Egyébként ezek kivételek nálam: IG 1/2, Settlers 2, GTA III és a Mafia. Mondjuk a grafikai elavultságon mindig meglepődök, de az élmény jó!
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
bazsi83vp
senior tag
Mellé ~50.100 volt a nettó átlagkereset... Csak hogy legyen egy viszonyítási alap.
Most májusban pedig 377 600 a kedvezmények nélküli... (medián persze még jobb lenne)
[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
Lapozz fel egy régebbi magazint, rengeteg játék lesz ami biztos kimaradt, nem is hallottál róla. És a minősége se olyan hogy pl kultjáték lenne
edit #11-nek
[ Szerkesztve ]
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen