Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #98 üzenetére
hátha mégse
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dr. Romano #96 üzenetére
Pedig a beszélgetés, amibe belefolytál pont arról szólt, hogy ezeknek inkább el kellene süllyedniük szégyenükben és nem örülni.
Lévén, hogy a kolléga most látta csak a videót és az ő kommentjére válaszoltál.
-
sittes79
addikt
válasz
Dr. Romano #94 üzenetére
Én kurvára tudok örülni, de nem úgy b*z*meg, hogy eltaposom "embertársaimat" könyörgöm ne értelmezd már félre a lényeget.
-
sittes79
addikt
válasz
Dr. Romano #92 üzenetére
Ajjaj nálad is baj van akkor....
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Dr. Romano #90 üzenetére
Hát ha ezért örül a feje, nem igen tudom irigyelni az életét.
-
zsírsámán
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Ez tényleg elég szomorú.
-
FZsolt15
aktív tag
-
zsírsámán
senior tag
Lemaradtam a videóról. Nincs meg valahol máshol véletlenül?
-
gabber01
addikt
válasz
unrealnoise #81 üzenetére
Az a vicc, amit írtál...
Azon botránkoznak meg, hogy hogy lehet ilyen nevetségesen viselkedni ilyen szánalmas dolog miatt. Még ha lenne bármi különbség, hogy valaki előbb jut be, vagy sem, mint mondjuk az esküvői ruhás őrületeknél, de nem, ugyanazt kapja mindenki, csak mondjuk két nappal később. Röhej. -
Lomha 8V
addikt
Gyökerek...
-
keIdor
titán
En szeretem ezeket a kutyuket, meg minden, de sosem tudnek igy viselkedni, lassan 26 eves fejjel mar amugy is mindegy, hogy valamit ma vagy csak 2-3 het mulva kaparintok meg. 1-2 nap vagy ora mev plane tok 8. Tenyleg zombik.
-
mephi666
nagyúr
válasz
unrealnoise #81 üzenetére
csak koncerten általában aki részegen elesett pogó közben, azt azonnal felsegítették...
jópár koncertet megjártam: oké, hogy véletlenül kap ide-oda az ember, az is bennevan... (az az elgondolkodtató inkább, hogy sokan lenézik a másikat, hogy: k*csög szakadt rocker/punk/akárki, aki olcsó piából benyom és elvan... közben meg így is humánusabb annál, aki "állatszámba" se nézi ...közben magát olyan nagyra tartja és így viselkedik)
-
unrealnoise
senior tag
"És miután ennyi ember széttaposta egymást, szépen beálltak a kasszához sorban, megnyugodva, miközben nézték ahogyan a mentő elviszi azt aki a földre került és széttaposták..."
Butaság. Fel kell fogni, hogy aki itt földre került meg etc, az az elejében futott, rohant a többiekkel. Simán álhatott volna a tömeg végére vagy várhatott volna mire vége a tülekedésnek (max nem maradt volna addig gép). Szóval az, hogy valaki a földre került, hát istenem. Ezek 99%-ban nem tudatos fellökések, gáncsolások, taposások voltak. Mondok egy egyszerű példát:
Ha még egyszer lezajlana ez a premier, akkor lehet, hogy az fogja fellökni a másikat véletlen (nem direkt, tudatosan) aki most földre került.
Ez egy ilyen helyzet volt, benne van a pakliban, hogy ilyen tülekedésben elesik az ember. Olyan, mintha én elkezdenék panaszkodni egy heavy metal koncert után, hogy hát hogy a fenébe képzelték az emberek, hogy így nyomorgattak, headbangeltek vagy pogóztak mellettünk, közöttünk...
Szóval nem kell őket sajnálni. Aki ott volt, az elejében ment, az vállalja is a kockázatot... Mint írtam, többen a végén lemaradva sétáltak, vagy szedték a lábukat, nekik nem lett bajuk.
Vicc, hogy ezen így megbotránkoznak itt egyesek...
-
mephi666
nagyúr
...haha, kis könnygázt kellett volna adni nekik, hogy lehiggadjanak és utána otthon picsoghassanak a gép társaságában, míg újra nem látnak rendesen és neki nem tudnak állni játszani
-
Hymm
csendes tag
Mennyi lelkes béta teszter
zombi -
Kasya
nagyúr
válasz
Sanchez638 #75 üzenetére
Akik ebbol csinalnak uzeletet, kapnak is.
-
Sanchez638
addikt
Pfúú, mintha pénzt kapnának... És az eladók, hogy tudják, hogy van ennyi kocka, aki ezt csinálja minden megjelenés elött...
-
Sifre
senior tag
Sajnos egyszer volt "szerencsém" részt venni egy hasonlóban. A Windows7 magyar premierje előtt bejelentették hogy éjfélkor féláron adják a Home Premiumot. A sok birkával ellentétben nem a nyereményekért mentem oda, hanem mert tényleg kellett 3 példány és ennél a mennyiségnél azért lehet spórolni. Akkora roham indult el egyik pillanatról a másikra, hogy nem győztem kapkodni a fejem. [link]
-
Slade92
aktív tag
Sok madár!!!!
-
sittes79
addikt
A zombik köztünk járnak:
"NEm tudom ti hogy vagytok vele, de amikor elsönek elinditottam 1
conquest large-ot majd beszartam!!!!
Az elejen amikor mindenki elkezd futni, total olyan volt mint amikor a gepemert szaladtam a mediamarkt-ban.
Es itt jegyzem meg ,hogy mar azon a kepen szerintem több ember szaladgalt ,mint a bf3-ban összesen.
Ezert az elmenyelt fight-toltam a gepert" -
DiVaD
senior tag
az tényleg csúcs... néztem, hogy ezek tényleg betegek....
Mondjuk kiváncsi lennék, hogy mi lenne egy 4év iPhone kihagyás után... bár olyan sose lesz, max. beszüntetik...
Amúgy direkt rákerestem ilyen Apple day-es videókra. Aztán rájöttem, hogy azért elfért volna a MediaMarkt-ban is egy sorszámozás. -
nakos
senior tag
válasz
mickemoto #64 üzenetére
+1
en emlekszem sok ilyen egymas taposasra hazankban is. Pl valahanyszor uj Media Markt, Saturn nyilt, vagy amikor az Electroworld megnyitott Budaorson - mind hatalmas akciokkal nepszerusitettek magukat.Emlekszem volt aki komplett halozsakban aludt az aruhaz elott hogy 50% kedvezmennyel vehessen mikrohullamu sutot meg vasalot.Azert mert egy 100millios Nemetorszagban par 100 ember kozel megoli egymast hogy a PS4-et megkapja nyitaskor, az nagyon nem jelent semmit.
Raadasul sok helyen ha nem voltal eleg gyors az elorendelessel, (szeptember-augusztus) akkor max januarra igertek a boltok biztosra. Igy sok embernek nem maradt mas hatra mint megprobalni Auchan, Tesco es Media Markt-ban nyitaskor megszerezni.Viszont oda nem erkezett millio darab! Pl egyes kulfoldi aruhazak kaptak 10-20 darabot. Persze hogy tolongtak a nepek hogy jusson nekik egy.Ezeknel az embereknel sokkal rosszabb tomegek vannak mindenhol, pedofilok, gyilkosok stb....
Ajogy masok is irtak, mindenki masert rajong. Van aki azert pusztul meg hogy jegyet tudjon venni egy Sakira koncertre. Vagy kiutazik egy EB meccsre tobb szazezerert. Van akinek a konzol jelenti a boldogsagot a szurke es nehez hetkoznapokban.
Egyebkent en is szereztem egy PS4-et oldoklesmentesen, es csak azt uzenem mindenkinek: hogy eszmeletlen jo lett, es tenyleg gratula a sony-nak hogy ezt igy osszehozta. Mind kulsoleg, mind funkcioban brutalisan ott van. Hajjra, szerezzetek ti is egyet!
-
Ryder62
őstag
2:50 körül - hát ez valami eszméletlen. Zombis filmek rendezői összetennék a kezüket ilyen jelenetért.
-
mickemoto
őstag
Szerintem igazad van, mindenkinek van valami mániája/heppje/beütése.Amennyiben ezek az emberkék nem okoznak balesetet hát tegyék, bár valószínűleg ezt megoldhatták volna az áruházak kulturáltabban is,így ők sem különbek a vásárlóknál.Amúgy meg hiába kapkodja el ez a sok ember ízibe a készletet, a kasszánál úgyis ácsorogni kell amíg kivárják a sorukat.
-
seederking
őstag
Basszus,,mit lehet erre mondani
-
mstills
tag
Műanyag doboz? egy műanyag dobozért senki sem állna sorba. lehet neked csak egy műanyag doboz, más már türelmetlenül várja hónapok óta. minden relatív. valakinek a millió dollárokért elkelő festmény 10 dollárért sem kéne.
Egy ilyen videóból sokaknak sikerült olyan messzemenő következtetéseket levonni, hogy az emberiség megérett a pusztulásra, pokolban fog égni és még sorolhatnám a sok baromságot, amit felsoroltatok. Szerintem sokkal jobb lenne, ha mindenki kicsit magába nézne és nem előítéletek alapján kategorizálná be az embereket. kicsit unalmas mindenhol ezt a sok negatív szart olvasni. neked mit ártottak a videóban szereplők?
Az egy dolog, hogy lelkileg beteg országban élünk, de kicsit irónikus, amikor az ilyen mindenki felett ítélkező, előítéles emberek megmondják mennyire elbaszott a társadalom pár fanatikus PS rajongó miatt. Oh, the irony..
-
a2d2
addikt
A sok majom. Azt hittem hogy csak amcsiban ilyen szánalmasak az emberek black friday-kor
-
warcat
veterán
-
FZsolt15
aktív tag
-
mstills
tag
Szerintem az itt hozzászóló előítéles, ismeretlenül ítélkező fórumozók sokkal-sokkal roszabbak, mint pár megszállott aki rögtön játszani akar.
-
Normi™
őstag
-
Kaiku
senior tag
Végig sem bírtam nézni. Az emberiség a saját mocskában fog elrothadni, mind ezt a Pokolban!
-
JanR
addikt
Szégyen
-
gekkoXT
senior tag
Biztos jó dolog ez így?
-
anorche1
őstag
Nem semmi. De ez se rossz.
-
hommeros
őstag
Őszintén történhet bármi. De általában a biztonságiak zöme az üzlet előtt van, kint, nem pedig bent. Azaz mikor kifele jönnek, minden áteresztő előtt 1-2 személy áll, pont az ilyenek miatt. Én tudok olyan esetről, mikor a csóka egyszerűen egy csíkos szatyorba belepakolta a kamerákat, és kisétált vele. Olyan 15 darabot.
Persze a képét átadták a rendőrségnek, mert rögzítik minden mozdulatod. Tehát ha sikerül is kijutni, a képed meglesz sok fele.Vagy múltkor egy csóka 20eFt értékben vásárolt a Tesco-ba, de a gumit szégyellte, és zsebre tette.
Készenlétis kommandósok vitték be.
Szal én alapból nem kockáztatnék ilyeneket. De mindenki más.
-
CoDWaW07
őstag
...Avagy a 27 hónappal később című film előzetesét láthatták
Troll On: És még az Apple cuccok megjelenésekor sorbanállók lettek mindenfélének lehordva
Troll Off. -
Mukorka
addikt
Sírva röhögök
Ahogy lebontják a környezetet is, félelmetes.
-
DiVaD
senior tag
Ezek tényleg idióták... de legalább jót röhögtem a videón. Úgy látom az Apple-nek még van hova fejlődni ilyen téren
-
Wolflaci
csendes tag
a következő konzolgenerációváltásra kell spóróljunk, és előrendelni vagy 10-20-at, aztán eladni 50% nyereségért.
De azért nem árt vigyázzni... : [Az esetben egy egyelőre ismeretlen elkövető több pisztolylövéssel végzett áldozatával, akivel korábban, online beszélt meg találkozót arról, hogy eladja neki a PS4 konzolját.]
-
ledgeri
nagyúr
Volt már olyan, hogy csak a kezemen maradt: nem leszedtem, csak könnyen lejött...
A vidihez: szerintem a fele csak poénból ment oda, nomeg az iPhone-os hisztériák után, és a mennyaszonyi ruhások után már sajna nem volt meglepő...
+Gonoszság: nincs az a PC komponens, amiért ez így menne végbe...
-
wolfman
veterán
Höhö, ez azt hiszem tőlem került a PH-ra!
Na de nem trollkodom, ma már ezer irányból jöhet a kultúra.
Amúgymeg:
-
Lei559
tag
Én simán kitömtem volna újságpapírral az összeset + a közepére tettem volna egy téglát.
Megnéztem volna az arcukat utána.
-
drlovi
aktív tag
Azért elég sokan üzleti célból vesznek/vettek ps4 et. Legalább 50% ot lehet rajta fogni jelenleg.
Ha korábban tudom ,hogy ennyire megbolondulnak érte az emberek,simán előrendeltem volna pár db-ot. -
Wolflaci
csendes tag
És miután ennyi ember széttaposta egymást, szépen beálltak a kasszához sorban, megnyugodva, miközben nézték ahogyan a mentő elviszi azt aki a földre került és széttaposták...
Mellesleg ha ez a sok ember összebeszél, és ugyanúgy kifutnak a boltbol a konzollal mint ahogyan bementek, símán meglógnak és csak párat kapnának el...
-
blackydan
senior tag
A videó felét sem tudtam megnézni... ez már nagyon szánalmas
-
Föcsök
aktív tag
Sok balfasz. Mintha 1 óra múlva, vagy egy nap múlva már nem ugyanazt kapná meg. Mondjuk ezekben a boltokban (ahogy láttam sok Media Markt vagy ahhoz hasonló, meg egy-két ilyen Tacskó/MadarasTacskó, pláza, fórum féleség) biztos nem ugyanazt kapja már aki később megy oda mert ezek már ripityára lesznek baszva. Egy-két helyen látszott hogy sejtették mi lesz és 3-4-es kupacokat két oldalra raktak egy folyosón, de a többség berakta az egészet egy kupacba, ami nagyjából egy irányból közelíthető meg. Hát gratulálok. Ezért kell online rendelni és/vagy házhoz szállítást kérni, aztán mikor kinyitod otthon a kis magic moment-edben látod hogy a kontrollerrel valami nem okés. Jó nyilván strapabíró a cucc meg a dobozban sem lötyög, de ha több tucat ember egyszerre ráesik mert egy nyomorék fellöki a másikat és beindul a dominó akkor már tök mindegy. Meg azzal a rácsos dologgal is mit leműveltek, igaz gyök kettővel jött fel, de azt is bedarálták. Ejej, ezért várom meg az 1TB-s slimet...
-
hommeros
őstag
válasz
ViharVadász #30 üzenetére
A dobozokba vékony szénszálas kis cuccot rejtenek a Médiában, amire bevisít a kapu.
De Németbe azért nem ez az alap mentalitás. -
ViharVadász
őstag
Őrület azért, amik ott mentek
Kíváncsi lennék arra, hányan futottak ki úgy ilyen esze-veszettül, hogy nem is fizettek?
-
Gilberto
aktív tag
En szerettem volna egyet, juniusban leadtam az elörendelest, 29-en meg meghozta a postas. Ilyet biztos nem csinalnek, a sok ökör meg is erdemli a sorsat...
-
evo86
csendes tag
Még hogy nem az ember a legnagyobb állat ezen a bolygón...szánalmas, éréktelen tárgyakért miket meg nem tesznek...
ilyen tempóban 40-50év és kihalunk...
-
warcat
veterán
Gyomorforgató,sok agymosott idióta,mintha ez lenne a legfontosabb életcél a világon,hogy első nap tudjon püttyögni az új csillivili játékszerrel.Be is égne ám a haverok előtt ha nem lenne meg.
A reklámszakemberek meg veregetik egymás hátát,a fröccsentett műanyag dobozunkért boldogan röfögve tapossák egymást a vályúnál.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Dr. Romano #18 üzenetére
Ja, hát inkább
sorbanrohanni a másikon keresztül a konzolértVajon mit csinált az utolsó, akinek már nem jutott?
-
Sondi1986
addikt
Mi kis hazánkba ilyen nem fogunk látni, csak akkor ha ingyen adnák de akkor vér fog folyni.
-
Prof01
veterán
Eddig 2.1 millió eladott PS4 világszerte. Nem semmi adat! [link]
-
g4mer
senior tag
Úgy viszik, mintha ingyen lenne. Pár ember még felkap egy másikat is
-
törölt tag
most akkor majd ilyenekkel kellene játszani onlány?
az ilyeneket szokták simán lelőni a társaik mert nem lehet tőlük még játszani se, gondolom bann nincs psmultiban -
Normi™
őstag
Eddig azt hittem türelmetlen ember vagyok...Ez valami botrány,ennyi kretént.
-
Kozmonauta
tag
A háttérhatalom nagyon jól kimosta az emberek agyát, és ebből a legszörnyűbb az lessz hogy mikor sorba kell álni az ennivalóért ezek a zombik nem fogják tudni kivárni.
-
kasza blanka
aktív tag
múltkor volt az indexen egy videó, hogy a hazai muszlimok és zsidók közösen vittek segélyadományokat csenyétére(a faluban 1, azaz 1 ember nem 'délsvéd'). na ott voltak hasonló jelenetek...
http://mandiner.hu/cikk/20131119_verekedesbe_torkollott_a_ruhasosztas_csenyeten
-
gabber01
addikt
Az emberiség megérett a pusztulásra...lol...
-
Put2
tag
Úgy viselkedtek mintha az Életükért harcoltak volna.... Komolyan.. Mint 1 horrorfilmben, amikor beözönlik a tömeg a boltba, mintha ott biztonságba lenne... Mert oda nem tud bejönni a szörny...
A szegény szerencsétlen eladó próbálta öket csitittani... de nem jött össze neki
Jókat röhögtem, mialatt néztem..
-
arpi6k
addikt
Ennyi barmot... Elképesztő!
-
Ryder62
őstag
Sok idióta kocka.
Máshol a kajáért küzdenek így.
-
Steve1207
veterán
Nem is csodálom, hogy előfordul hibás készülék, ha így ütik vágják őket semmit és senkit nem tisztelve.
(#6) BlackSoft: mert nekik "egyből" kell, ha nem kapja meg akkor meg sírnak. Ilyenkor várok valami egyedi személyazonosítást készülék szinten, az összes semmirekellőnek megszüntetném, hogy egy mikrót is használhasson
-
Televan74
nagyúr
Ilyenek mindig voltak, vannak és lesznek is. Sokan már azt szeretnék ha megjelenés előtt megkapnák a terméket.Pedig nem tudom mi ez a nagy kapkodás. Gyártás folyamatosan megy.
Akinek meg fontos,hogy a karácsonyfa alatt ott legyen a gyerek gépe, az rendelje elő. -
janos1988
addikt
Mekkora ökrök ezek te ember! Van elegendő, jut mindenkinek, de ezek az ösztönlények csak tolonganak, rohannak, lökdösődnek, mintha napok óta nem ettek volna és ingyen ételosztás lenne. És ezek nevezik magukat felnőtteknek.
-
BlackSoft
addikt
Aki ennyire fan az miért nem rendel elő?
noobs
-
Kasya
nagyúr
Az egy dolog, hogy a fanatikusok hulyeve valnak a tomeg lattara es az arucikk kifogyas veszelyenek gondolatara, dehogy a boltok se talalnak ki semmit a tomeg moderalasara...
-
atius
csendes tag
PFFF...idióták
-
flakter
tag
Sok Pro
-
Shing
őstag
Szánalmas. Ezek már tényleg agymosott zombik, pedig ránézésre, amíg nem mentek be milyen normális embereknek tűntek.
De most komolyan.
-
Depyangel
tag
A sok idióta.. Azért ennyire nem fontos hogy mindenkit agyon tapossanak..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Összeállítás arról, hogy hogyan zajlott a PS4 európai premierje a különböző áruházakban.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Peugeot, Citroën topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest