Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #4738 üzenetére
Nem azt írtam és nem az a lényeg, hogy most nem MIUI-n vagyok! Az a lényeg, hogy sok fórumon, másik Xiaomi telefonon sem müködik a Voda VoLTE. Ezt úgy írták mások nekem, hogy ez evidens, egyébként a Netfone topikban is írták, hogy ne csodálkozzak rajta, ha nem működik. A G32-t azért említettem meg, hogy a szolgáltatótól nem kellett kérnem a VoLTE bekapcsolását, hanem müködött rögtön, de említettem a Samsungot is, amit rühellek. Ahogy írtam a Yettel alatt müködött nálam is végig a VoLTE az X3-on, így nem is értem miért hoztad fel, hogy működik. Tudom, mivel több, mint egy évig úgy használtam, utána váltottam szolgáltatót. Sajnos vodán a VoLTE nélkül sokkal rosszabb a hívás minősége és baromi lassan épül fel a hívás, azaz baromi sok idő eltelik, mire elkezd csörögni a hívott félnél.
Bug vagy nem bug, tök mindegy sehogy sem sikerült működésre bírnom. A kérdezőnek meg ez volt a fő kérdése, hogy működik-e Voda alatt, hát nem. De ha valaki vodás és működik neki, akkor írja le. Ez nem feltétlenül MIUI hiba, de a telefont érinti, így nem MIUI savazás ez. Egyébként akárhogy szeretjük a MIUI-t vannak hibái, nem hit gyülekezet ez köré, így ne fanatizáljuk már! Ezt ugyanúgy leírtam máshol, amikor még megvolt a telefon, nem azért írom, mert most nincs Xiaomi készülékem. Amúgy de, van: Amazfit Band 6, Mi AX1800 router és egy Mi Box S. Mielőtt azt hinné valaki, hogy utálom a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest