Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrol
tag
Sziasztok,
Van valami beállítás arra, hogy a filmek nézetben (szűrő nélkül) ne jelenjen meg egyesével a filmgyűjtemények tartalma, hanem csak egy mappaként mint a filmgyűjtemények szűrővel?
Kicsit bosszantó, hogy huszon x 007-es Bond filmmel indul a lista és még sorolhatnám.Kodival ez megoldott volt.
Köszönöm
-
Patrol
tag
válasz bozsozso #1413 üzenetére
Hát pedig ez így full gáz...
Egyéni szűrőt sem lehet valahogy bekalibrálni?Más: most állítottam be, hogy működjön a sorozatoknál a magyar felirat automatikus illesztése, úgy hogy én nem rakok a file mellé srt fájlt.
De olyan mintha nem az Opensubtitles-ről szedné a feliratot, hanem a Plex maga fordítaná, de olyan rossz minőségben, magyartalanul, mintha Google translate-et használna hozzá.
Valamint a fordítók nevét sem írta ki, így szinte biztos, hogy nem az Opensubtitles-t használja.A Plex maga is megpróbál fordítani?
[ Szerkesztve ]
-
Patrol
tag
válasz justice84 #1416 üzenetére
Világ életemben az Opensubtitlest használtam Ezek szerint van annál jobb is...
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni.Ilyen könnyű lenne appokat "installálni" a Plex-re?
Esetleg lehet Trakt.tv appot is ilyen módon hozzáadni?
Az még hiányozik, Kodin használtam.Egyébként az ilyen módon telepített appok hogy frissülnek, ha van új verzió?
Az csak manuálisan lehetséges?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Patrol
tag
válasz justice84 #1418 üzenetére
Rendben, köszi az infókat.
A SuperSubtitlest és a Trakt-ot mindenképpen ki fogom próbálni.
Kicsit tartok az ilyen nem támogatott kiegészítőktől, nehogy kihasson a Plex működésére, bugos legyen vagy performancia problémákat okozzon.
Kodinál is belassult a rendszer a sok kiegészítőtől, pedig azok támogatott kiegészítők voltak. -
Patrol
tag
válasz justice84 #1420 üzenetére
A SuperSubtitles és az Srt2Utf-8 kéz a kézben jár?
Jön nem UTF-8-as felirat is a SupesSub-ról?
Mindenképpen kell mellé ezt is telepíteni?Ha jól értem, akkor az unsupported app store a web tools alól fut.
A web tools honnan fut?
Önmagában külön, vagy az is a Plex-ben jelenik meg és onnan kell futtatni? -
Patrol
tag
válasz justice84 #1422 üzenetére
Oké, köszi, de szerintem csak annyit fogok csinálni, hogy külön feltelepítem a subtitle progit és külön a trakt-ot, ugyanis az is fent van külön is.
Igaz így bukom az update-eket, de arra majd rálesek időnként manuálisan, vagy ha jól működik, akkor lehet nem is kell vele bíbelődni.Azért kár, hogy egy csomó dolgot, ami Kodiban alap volt, nem raknak bele alapból...
[ Szerkesztve ]
-
Patrol
tag
Egy olyan megoldást, találtam hogy könyvtárként hozod létre a gyűjteményeket, nem pedig gyűjteményként. Persze gyűjteményként is megmaradhat.
Egyszerűen ahogy a filmek, sorozatok, zenék, képek mappát az elején létrehoztuk.
Feltétele, hogy a tárhelyen legyenek eleve egy könyvtárba dobálva a gyűjtemények. Az én pédámból kiindulva pl. a húszon x Bond filmet be kell dobnom egy könyvtárba, mondjuk James Bond gyűjtemény néven és létrehozni neki egy James Bond gyűjtemény mappát a Plex-ben, ahol erre az egy könyvtárra mutatok rá.Ennyi az egész.
Nekem szimpatikus, meg fogom csinálni. -
Patrol
tag
Egy olyan megoldást, találtam hogy könyvtárként hozod létre a gyűjteményeket, nem pedig gyűjteményként. Persze gyűjteményként is megmaradhat.
Egyszerűen ahogy a filmek, sorozatok, zenék, képek mappát az elején létrehoztuk.
Feltétele, hogy a tárhelyen legyenek eleve egy könyvtárba dobálva a gyűjtemények. Az én példámból kiindulva pl. a húszon x Bond filmet be kell dobnom egy könyvtárba, mondjuk James Bond gyűjtemény néven és létrehozni neki egy James Bond gyűjtemény mappát a Plex-ben, ahol erre az egy könyvtárra mutatok rá.Ennyi az egész.
Nekem szimpatikus, meg fogom csinálni. -
Patrol
tag
Hoppá, beduplázott
-
Patrol
tag
válasz bozsozso #1441 üzenetére
Ez tényleg jó hír, de én pont tegnap döntöttem úgy, hogy visszabútorozok a Kodira, mert az sokkal jobb.
A gyűjtemény az egy dolog volt, azt megoldottam külön folderekkel és bár nem túl szofisztikált, de azért hozta az elvárt funkciót.De a sorozatoknál az opensubtitles feliratok rendre csúsztak (nem kicsit) vagy botrányosan magyartalanok voltak és ezekkel nem is lehet mit tenni.
Illetve lehetne, ha az ember a supersubtitles appra váltana, de az nálam nem lehetséges, mert a Plex szerver egy Nvidia Shield TV és azt unlockolnom kellene emiatt, ugyanis a Plex szerver főbb mappái rejtettek.A harmadik szívfájdalmam a Trakt.tv plugin támogatásának hiánya volt, persze ez is megoldható lenne, de nem a Shield-en, ott csak szintén unlock-al.
Hát ezek miatt biztosan nem "töröm meg" a Shield-emet.
Inkább visszatérek a Kodihoz, hiszen ezeket mind alapból megkapom és még sok mást is, amit a Plex nem ad meg.
Ami pluszt ad azt természetesen továbbra is használni fogom. (bárhonnan nézhető a szerver tartalma) -
Patrol
tag
válasz bozsozso #1456 üzenetére
Jól sejtettem...
Megér ennyi plusz pénzt a Synology szoftvere a WD NAS-okkal szemben?
Mert hardverileg azért annyira nem szignifikáns a különbség, főleg úgy, hogy sok esetben -amikhez jár winchester is- WD pirossal szerelik, de gondolom te is hasonlókat pakolgatsz bele. (kivéve ha SSD-t teszel bele) -
Patrol
tag
válasz bozsozso #1459 üzenetére
Itt van egy összehasonlítás: LINK
Én is szeretem túlbiztosítani a dolgokat és időtálló megoldásokat keresni, de egy otthoni média centerhez még mindig túlzásnak érzem a Synology-t.
Bár ki tudja, ha leadom a tárhely igényem, akkor kisebb tárhellyel ugyanúgy 150 környékén kaphatok Synology-t is a tárhelyet meg később szabadon bővíthetem...
Szóval még nálam is képlékeny a dolog -
Patrol
tag
Sziasztok,
Az mitől van, hogy egyes sorozatok iszonyú hangosan üvöltenek és a halkítási kísérletre azt írja ki, hogy a távirányító nem használható.
Míg más sorozatok esetében tökéletesen állítható a hangerő és normál hangerővel indulnak el.
Nincs erre valami optimalizáció?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest