Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Somatom

    veterán

    válasz Lauda #49 üzenetére

    Síma ügy. Lidl, vagy Aldi, üveges, készre főzött krumpli, sós lében. Beleborítod lével együtt egy edénybe és melegíted. Közben megpucolod és felkockázod a hagymát. Ha forr a víz, akkor leveszed, félrerakod (lében, hogy ne hűljön ki). Felrakod helyette a serpenyőt és megpirítod a hagymát. Ha kész, kiszeded. Öntesz még egy kis olajat a serpenyőbe és jöhet a szintén Lidl -ben vásárolható, "Mini Alpen" típusú csülök. Ez elősütött, tulképp csak át kell forgatni a forró olajban. Közben leereszted a krumpliról a vizet, megtöröd, összekevered a hagymával. Addig "megsül" a csülök, tányérra vele és mehet az egészre a frissen őrölt bors (darabos bors, örlőfejes üvegben). Ilyenből létezik pulykacomb is, az is nagyon fínom. Gondolom, a képből sejthető, hogy nem konyhában készült, hanem egy parkolóban, az autó mellett.

    Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Új hozzászólás Aktív témák