Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

LOGOUT blog

válasz Polllen #12 üzenetére

Nézd vannak akik egérrel is szarok, de lehet konzolon a gyengébb kontrolleresek ellen ki tudja ezt az előnyt használni de ettől még nem lesz "ügyesebb" csak előnyt vásárolt magának. SSD Pl. Battlefieldben ha valaki hamarabb betölt akkor elviszi a tankot/helikoptert stb. és te kutyagolhatsz esetenként akár már egy pontot is behúzott mire te beérsz és ez áll konzolon is. Az mi ha nem előny? PC-n ott van BC2-BF3-BF4-BF1 fullosan, beleöltem jópár órát a szériába. De a hátam közepére sem kívánom már azt ami ott megy. Ránéztem a BFV Bétára konzolon és 3 kör után töröltem. WW2-vel is csak azért játszottam sokat mert egy relatív jó kis csapattal hozott össze a sors.

Fogadd el, ha valaki sokkal több pénzt öl bele az mindig előnyben lesz valamilyen szinten minden platformon. PC-n ez annyival rosszabb, hogy ott vannak szoftveres megoldások is amik olcsóbbak. Mit gondolsz mennyi idő lesz mire lesz olyan emulátor PC-n ami megoldja, hogy ezekben a cross-platform címekben a kontrolleresek közé dobjon a rendszer?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák