Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ingyen BF3 most meg ez...buli van Originéknál?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mentoloshypo
senior tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Nem, ezek után nálunk!
-
xtremez
aktív tag
Mass Effect 2-re le is csaptam. Elő kell keresni 100%-os mentést
-
oriic
HÁZIGAZDA
"70% off games You'ill actually play"
Jó kis fricska a Steam-nek.
Live-Die-Respawn
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Gondolom a régi játékokból még így tudnak egy valag pénzt szerezni, és közben a vevő hiszi úgy, hogy ez mekkora kedvesség tőlük.
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Ez egy olyan dolog amivel mindenki csak nyer.
Az eladó is örül me jön a zsé, de a vevő is mert olcsón szerezhet be ezt-aztTermészetesen tisztában vagyok azzal hogy nem azért vannak ezek az akciók hogy NEKEM vagy NEKED jó legyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VictorHUN
aktív tag
Ettől még az Origin szolgáltatás egy magy rakás szar marad
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Sonja
veterán
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
wolfman
veterán
De a BF3 Premium-ot(nem a Editiont-t) miért nem lehet beszerezni így, csak külön külön, nem értem!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Ryder62
őstag
Srácok, Bulletstorm-ot Origin árusítja Steam meg nem?
Nem a nyomorult Live miatt tűnt el Steamről? Akkor Originen hogy hogy fent van?
ME3 meg bőven megéri azt a 3 €-t.
-
Heller2
aktív tag
Egy Red Alert 3-ra vevő is leszek...
Jók ezek az akciók...GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Z10N
veterán
Pontosan azert, hogy vegyel BF3 Premiumot teljes aron. Ezzel akarjak ravenni a limited edition-nel rendelkezoket, akik ingyen megkaptak a CQ-t, hogy vagy megveszik a maradek 3dlc kulon-kulon (ha megnezed pont az a harom darab van learazva) vagy veszel pre-t premium szerverert es szolgaltatasert.
Ui: Amugy vicces, hogy a BF3 ingyenes maig, kozben ha rakeresek a listaban ott meg €6.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
tatararpad
senior tag
Én nem látok BF3-at ingyen.
-
turit
tag
BF4 -et szívesen vettem volna -70%-ért , többet nem ér
-
SkyS1gn
félisten
válasz tatararpad #21 üzenetére
Erről lecsúsztál... máig volt ingyenes.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
plejik
addikt
-
VanScore
tag
A probléma ismert. Én is megvettem a Mass Effect 3-at, aztán ugyan ezt kérte tőlem is. Szóval várunk.
Some players have reported that after recently downloading and installing specifically Battlefield 3, the first Crysis, Mass Effect 3, or Plants vs. Zombies, that their game does not activate in their Origin My Games list.
We're investigating this issue and are working to get you back into your game as quickly as possible.
Thanks for your patience and stay tuned for updates.'s
-
architect26
aktív tag
A BC2 Vietnammal játszik még valaki? ÉRdemes megvenni? ja és kell hozzá az alap bc2?
Per aspera ad astra
-
xtremez
aktív tag
válasz architect26 #31 üzenetére
Már régen játszottam vele, de az alap BC 2 kell neki.
-
sirdenis
tag
Vannak alap szereverek amin néha mennek a vietnam mapek. Ne kérdezd hogy, de megy.
-
ASTON117
tag
Megnéztem ME3-hoz le van e értékelve a dlc, a válasz nincs, de a legjobb hogy az összes elért eredményemet törölte az origin a ME3-ból. Még jó hogy nem vagyok egy achivement whore.
-
O_L_I
őstag
válasz tatararpad #25 üzenetére
No offense de az ingyenes játékkal miért vártad ki az utolsó pillanatot? Hátha még olcsóbb lesz?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Azért a ME első része is kaphatott volna akciót...
-
alcsa
senior tag
válasz BoneDragon #36 üzenetére
Ez nekem is faj, igy ravagyok kenyszerulve, hogy megveszem dragan, vagy kezdem a ME2-vel mentes nelkul, vagy letoltok egy mentest.
Direkt hagytak ki, hogy annak az araval tobbet keresnek, mind a masik kettovel osszesen jelen esetben. -
BoneDragon
veterán
ME2-höz vedd meg a genesis dlc-t és meg van oldva a mentési probléma. Én ME3-hoz vettem meg a hétvégén, mert magyar felirat miatt megint újrakezdtem, de a ME2 mentésem már rég az éterbe van. Így a komolyabb döntéseket meghozhatod és személyre szabhatod a sztorit. Ha jól emlékszem 380 bioware pont, az nem vészes...
-
O_L_I
őstag
Megvettem a két C&C3-at egy kis nosztaligázásra de attól függetlenül, hogy originből indítom kapok még egy bejelentkező képernyőt ahol miután beírom amit be mindig azt kapom hogy a szerver nem elérhető próbáljam később...
-
O_L_I
őstag
A kedvencem a C&C 3 főleg a Kanes Wrath. Megvan eredetiben DVD-n is csak olyan olcsó volt hogy inkább megvettem originen mint előássam a DVD-ket.
Amúgy meg mai szemmel már nem jobb se az egy sem a kettő. Egy pár éve elővettem az egyet és azt vettem észre hogy mai szemmel nagyon egykaptafa az összes küldetés.[ Szerkesztve ]
-
-
alcsa
senior tag
válasz BoneDragon #38 üzenetére
Kellemes meglepetés ért a mai nap. A történet:
Ez az EA mindent elkövet, hogy rávegye a játékosokat, hogy használják az Origin-t.
Szóval, felvettem a kapcsolatot Live Chat segítségével velük, hogy cseréljem le a biztonsági kérdésemet/válaszomat, és miután egyik munkatársuk segítségével ez megtörtént, küldött nekem e-mailben egy 15%-os kódot, amit felhasználhatok a következő vásárlásnál, így 15%-kal kevesebbet kell fizessek. Meg is vettem a ME első részét nyomban.
Próbáljátok ki ti is, hátha meglepetés ér titeket is.
Ennek ellenére, még mindig nem vagyok kibékülve az Origin-nal. -
törölt tag
nekem az általad írt hibát akkor jezli ki ha rossz jelszót írok be. amennyiben a jó jelszót írom be akkor nem lehetséges az aktiválás...
"A játék aktiválása a megadott EA fiókkal nem lehetséges. Jelentkezz be a játék megvásárlásához használt EA fiókkal"
még jó, hogy nem vettem meg a sok játékos c&c gyűjteményt. ha egy 7 éves játékot képtelen kezelni az origin előre félek mit kezdene a legelső c&c-vel. -
plejik
addikt
Hibá töltöttem le a BF3 -at még mindig nem jó....
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen