2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) danilla


danilla
(őstag)

Hát szerintem a grafika elég siralmas. De maga a játék csapatmunka része tetszetős.

(#2) CsiguszMaxim válasza danilla (#1) üzenetére


CsiguszMaxim
(senior tag)

Nincs ezzel a grafikával semmi baj. Nem baj az, ha nem lesz eget verő a gépigény. Mi tesómmal szoktunk a DR-al is játszani. Co-op-ban nagyon jó játékélményt ad. Sztem kicsit méltatlanul ment az is a süllyesztőbe mert nem egy ráfekszem a bal klikkre aztán rotálok stílusú játék lett.

Best teaparty evaaaaaaaaa!

(#3) danilla válasza CsiguszMaxim (#2) üzenetére


danilla
(őstag)

Mi is sokat játszottunk vele haverokkal Co-op-ba, jó játék (bár szerintem volt jópár hiányossága).

DR-nak sokkal szebb a grafikája mint ennek. A fegyverek és a mozgás az nagyon jól ki van dolgozva, de a textúrák szerintem nagyon siralmasak.
Amúgy szerintem azért ilyen a grafikája amilyen, mert ezt is box-ra fejlesztették leginkább (onnan majd protolják tovább).

Remélem lesz majd demo.

[ Szerkesztve ]

(#4) Balika23hun


Balika23hun
(aktív tag)

Sztem szép a garfikája persze nem annyira mint pl a crysis de egy cod-nál azért szebb.És azért tegyük hozzá hogy itt nem pöttöm pályákon megy majd a harc + még ott vannak a járművek.A DR nekem is tetszett csak kevesen játszottak a multijában a single player meg nem érdekel egy game-ben sem.
Jónak tűnik mert nem annyira szimulátor mint az Arma (amivel szintén szeretek játszani de csak ha összejövünk többen) viszont azért nem süllyedt le a cod féle játékok szintjére.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#5) balcsy válasza Balika23hun (#4) üzenetére


balcsy
(aktív tag)

Teljesen egyetértek.

Nekem is tetszett DR.Mondjuk többet futottam benne 1pályán mint cod4 be összesen.De én élveztem.Viszont a mesterlövészkedés elég ütősnek tűnik mind ezt co-op ba.Várom:)
Mellesleg a grafika DR-ben sem volt kiemelkedő de a gépigénye annál inkább.Remélem itt azért oda figyelnek.

[ Szerkesztve ]

Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.

(#6) lee56 válasza Balika23hun (#4) üzenetére


lee56
(őstag)

Jól beszélsz, de pontosan ez az, hogy két stílus között próbál nevezni, ez az amit még nem tudtak sokan megvalósítani (többek közt a codemasters sem), mert a "codosok" többségének már ez is túl szimulátoros lesz, az "armásoknak" meg túl "codos" :D Így maradt egy nagyon sovány réteg, akinek azért ez még bejön :) Ezért fogja pont ugyanúgy végezni mint az elődje.. Codemastersnek meg adhatunk egy 5öst, a videó láttán pontosan ugyanazt adja el megint, mint egy évvel korábban (ja tudom más helyszín, más szereplők, de minden más u.a.), grat, jó biznisz, maximum haszon :)

No Comment

(#7) misx


misx
(senior tag)

Ez az a játék, amin a COD-osok elvéreznek. :D Emléxem a Dragon Rising-ban volt egy pálya, ahol egy tanyaféleségen voltunk és támadtak mindenfelől. Ha 50x nem kezdtem újra, akkor egyszer sem. De sikerült. ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.