Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarabeus

    tag

    válasz artos #7932 üzenetére

    Ezért is valószínűsíthető, hogy az elfogyott az alkatrész duma se valós, mivel ha 06.04-én kapnak alkatrészt akkor neked hogy tudták kicserélni az akksit? :F Elnyelte a föld a kolléga telóját, mint anno az enyémet, bízom benne, hogy minél hamarabb visszakapja (javítva lesz, abban eléggé biztos vagyok) csak igen.. engem is bosszantott, hogy majdnem 1 hónapig nem volt telefonom, másoknak meg pár munkanap és kezében van..

    @Neoner: én kerültem ilyen helyzetbe mint már írtam korábban (ha a nevemre visszakeresel szépen visszakövetheted az egész kálváriát itt, nem szűkölködtem a karakterek számával) de csak annyit sikerült kisajtolni, hogy végülis kicserélték amit kértem (kijelző, akksi, és a legfontosabb akkor nekem a kihangosító mikrofon volt - az más kérdés, hogy a kihangosításra azóta is szoktak panaszkodni tehát szerintem ez széria hiba lehet a telefonban, illetve a Oneplusok sose voltak erősek kihangosításban - ). Épkézláb magyarázat, kompenzáció természetesen nem járt a késlekedésért, de legalább tényleg cserélték amit kértem. Legalább egy vouchert kérhetnél, azt szerintem adnának, persze csak ha ezekután is vennél tőlük bármit is. :B

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One --> Samsung S7 Edge --> Oneplus 7 Pro 8/256 --> Samsung S22 Ultra 12/256 --> Oneplus 11 16/256 // "Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 2x 1000 ft kedvezményért!

Új hozzászólás Aktív témák