Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
ahogy nézem, eléggé global ez a 4.7.4-es akksi idő csökkenés, sokan sírnak a communityn miatta... :\ bár nem csodálom, tényleg sokat romlott... komolyan gondolkozom, hogy visszarakom a 4.7.2-t, mert ez így nagyon tré...
hogy tudnám ezt legegyszerűbben kivitelezni? -
kzs
tag
Tud valaki esetleg segiteni egy kedvezménykoddal? Jelenleg nincs diak a közelemben. (Inkabb privat üzenetben.) Elöre is köszi.
-
törölt tag
https://www.androidauthority.com/best-of-android-2017-camera-subjective-821044/
Elég meggyőző teljesítményt hozott szerintem az 5T.
-
glugi
tag
No, kicsit korábban, két nap alatt megérkezett nekem is. 6/64-es modell, 6-án rendeltem, 12-én hajnalban megkapta a UPS és ma délután már itt is volt (nem UPS-es barna autó). Priority Shipping-et választottam persze. Maga a UPS nálam nem kedvenc, semmit nem lehet állítani a honlapján, sem címet, sem kiszállítási időt és pl. a DPD-hez képest azt sem látom, merre tart a futár. Bár összesen 30 percet késett a reggeli e-mailhez képest, szóval nem para és nyilván nem dől össze a világ, de ha már fizettem érte...
Egyelőre ismerkedünk, felment a frissítés és a szokásos programjaim.
Jól érzem, hogy az egyes alkalmazásokhoz nem tudok LED-színt állítani? A menüben csak azt tudom állítani, hogy melyiknél legyen LED. A SIM-kártyák színét át lehet valahol állítani kékről és zöldről?
Egyelőre a whatsapp viselkedik érdekesen, azt még nem tudtam beállítani sehogyan sem, hogy ha jön egy üzenet, akkor csak ikonnal jelezze és bekapcsolt képernyőnél ne legyen fent kiírva az üzenet (nem a középen felugró whatsapp ablakra gondolok). Mi Band 2-vel simán együttműködik a teló. Egyelőre ennyi, még nyüstölöm.
Érdekesség, hogy a SIM2-ben a régi voda kártyámat néha nem látja (én vágtam, stb és kb van vagy 6 éves), de a SIM1-ben hibátlan. Szerintem SIM hiba. SIM2-ben most T, 4G.
Nillkin frosted tokot és tempered glass-t rendeltem hozzá végül, ali-ról. Azok még szállítás alatt.
Bocs ha sok a láma kérdés, 4.4.2-ről illetve CM11/12-ről váltok, ott ezek megoldottak voltak nagyjából.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz RetepNyaraB #626 üzenetére
ricsi53, RetepNyaraB
Szerintem 5T-re még nincs fastboot rom. Esetleg rá lehet flashelni, egy recoveryt, és abból fel lehet tenni egy nem fastboot romot. ADB sideload módot tudja a gyári reco is, illetve ha látszik a tárhely PC-re dugva, akkor mégjobb mert lehet rá másolgatni.
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
extraktor
tag
Üdv, váltott valaki Mate 9-ről 5T-re? Érdemes cserélni?
-
ricsi53
csendes tag
válasz Blizzardking #658 üzenetére
Igazad van, de van megoldás!
Irtam a supportnak a jelenségről és kiderült, hogy elég sok embernek volt hasonló halálközeli élménye.
A support 2 órán belül válaszolt , letöltetett egy firmwaret és egy L2+ nevü programot ami jelszóval van levédve. Holnap, megbeszélt időben távolról kb. 20 perc alatt rendbehozza a gépet és törli a jelszót és a programot.Nyista kiváncsiság.
Csak azért irok ilyen hosszan, mert ha valaki szintén beleesik akkor tudja merre a kiút.
Ricsi
-
ricsi53
csendes tag
válasz Blizzardking #661 üzenetére
Meglesz!
-
deci
tag
Szia!
Ezzel a progival tudsz szineket allítani: Light Manager
A másik problémát nem teljesen értem, de a Settings\Notification\Settings alatt tudsz választani, hogy viselkedjen lock screen alatt.
Azt meg, hogy csak ikon legyen gondolom a programban ki lehet választani, hogy adjon e hangot meg rezegjen e.Üdv.
-
macii97
senior tag
Ez a távoli "varázslás" bevett gyakorlat náluk, szoftveres bakik miatt nem szállítgatják a telefont...
Egyébként a Oneplus telókat nem lehet úgy brickelni mint némelyik másikat, hogy utána menthetetlen ez is jó bennük, hogy mókolható, mert bármi van, ha te nem is (mert nincs hozzá eszköz) de ők távolról simán javítják gyorsan. Egyébként nemsokára gondolom megjelennek a különböző működő unbrick tool-ok az xda-n... -
attila132%
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a telefonom, amivel egy S7 Edge-t váltottam.
Sikerült teljesen átköltözni, testre szabni viszont egy dolgot hiányolok vagy csak nem találok sehol.
A kezdőképernyő bal alsó sarkában szeretném lecserélni a diktálást, telefonkönyvre.
Elképzelhető, hogy csak vak vagyok. Tudnátok segíteni merre találom?Egyébként nagyon szerettem az S7 Edge-t, így félve váltottam(kelett a dual sim, erős hardverrel,garival,jó árban), de aki hasonló váltás előtt áll annak bátran ajánlom. Számomra a kamera teljesen megfelelő, a vízállóság meg az edge képernyő nem fog hiányozni, minden másban viszont előrelépés a telefon. Főleg sebességben.
-
Inczke
tag
Sziasztok,
Nagyon gondolkodom egy ilyen telefon vasarlasan.
Mindenben jonak latom, viszont talan a kameraja hagy nemi kerdojelt bennem.
Tudtok tapasztalatokat mondani?
Esetleg linkelni par altalatok keszitett kepet?
Megkoszonnem!
-
Free Rgc
tag
Én pont a kamera miatt vettem!
Semmilyen gondod nem lesz vele.
Nem is értem ezt a kamera mizériát, egy két telefon van a piacon ami felveszi vele a versenyt, egyik ilyen a masik olyan körülmény között jobb vagy rosszabb! Összességében véve szerintem benne van a top 5 ben, főleg hogy javítgatják a szoftvert. Ez ne tartson vissza! Sőt!! ( Szerintem )
G4 esem is volt, annál jobb![ Szerkesztve ]
-
Inczke
tag
Koszi. Vegigfuttam a forumot, de nem vettem eszre ezt a linket.
Sajnos ugy latom, hogy sotetbe nagyon el van veszve a kamera. Meg talan akkor is, amikor rengeteg az apro reszlet.
Valakinek esetleg meg tapasztalata ebben az ugyben? LG G4-rol szeretnek valtani.
-
törölt tag
válasz #91574272 #655 üzenetére
A kamera teszt utan a masik kerdeses ponton is kiemelkedot hozott az 5T.
https://www.androidauthority.com/best-of-android-2017-battery-822802/Csak erne ide az a telefon vegre.
-
Nunder
őstag
Oxygen Updater dobott egy update-et, 4.7.5 verzióval:
System
- General bugfixesSok mindenre nem kell számítani
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
beeep146
tag
Üdv!
Üzemidőben egyértelműen jobb lesz, bár még csak pár napja van meg. Wifi, bluetooth nekem folyamatosan be van kapcsolva, 3 email szinkronizál folyamatosan, fényerőt fixen 50% körül tartom, nincs automatikus állítás. Éjszaka is be van kapcsolva. Játszani soha nem játszom rajta, netezni szoktam ha a lányaim foglalják a tabletet, és néha zenét is hallgatok rajta (Spotify). Így a S8+ -al jellemzően már nem tudtam nekimenni a 2. napnak (i7Plus-sal igen..), az 5T ment simán 2 napot, új akksival. Egyebekben nekem előrelépés, rendszer gyorsaságban nem kérdés, hogy egyértelműen jobb az 5T, általános minőségben egy nagyon kicsivel az iPhone 7Plus alá tenném, de a hátlap miatt az S8+-nál nekem jobb érzetet kelt. Kijelző rendben, nálam az S8+ is csak FHD módban ment, mert nem láttam a különbséget (műtve volt a szemem gyerekkoromban..) így minek fogyasszon. Amire nagyon nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz az a Face ID.. Amióta létezik és elérhető volt minden telefonomon használtam a ujjlenyomat szenzort. (volt Oneplus 3 és 3T-m is, szerintem nem túlzás amikor azt olvasom, hogy az iparág legjobbja az azokban levő szenzor..) Az 5T-nél az elmúlt 3 napban max 2x használtam az ujjlenyomat olvasót, annyira magától érthetően működik közel 100%-os biztonsággal az arcfelismerés. Duplakopp - emelem és már benn is vagyok, vagy emelem - bekapcsológomb és már benn is vagyok. Azt nem tudom mennyire más vagy jobb mint pl. egy iPhoneX, de napi használatban ez nekem nagyon OK, míg az S8+ írisz olvasóját 2 perc után kikapcsoltam... Fotózni és zenét hallgatni nem volt még időm az év végi hajtás miatt de ha igényli a topic akkor szívesen hozzájárulok ezekkel is.. :-)
A DASH töltés meg még mindig a legnagyobb királyság, 27%-on tettem töltőre ma délben, kajáltam, csináltam egy kávét -> 75%.. :-), de ebben a Samsung is jó volt.. (nem ennyire)Jah, elnézést a kisregényért..
-
Inczke
tag
En mindenkepp szeretnek megnezni masok altal keszitett kepeket itt a topikba, szoval johat barmennyi!
-
Nunder
őstag
Aki esetleg még nem frissített a 4.7.5-re, meg tudná nézni, hogy a Smart Lock alatt a Trusted Device szerepel-még? Nálam eltűnt ez az opció, pedig használtam a BT rádiónál a kocsiban...
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
SharpSA
veterán
válasz beeep146 #676 üzenetére
Köszönöm a "kisregényt", egyre jobban tetszik az 5T és így, hogy neked is S8+-od volt előtte, valós használati tapasztalatod van. Ezek szerint nálad az S8+ sosem tudott 2 napot, míg az 5T igen ugyanolyan használattal.
Az arcfelismerőről eddig jókat olvastam, de nekem az írisz szkenner is jól működik, ritkán gondolkozik.Megrendeltem a 8/128-asat... Lesz ami lesz...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
beeep146
tag
De, sokszor előfordult, hogy tudott (pl. hétvége), de a jellemzően nem mertem nekimenni a 2. napnak.
Szinte az összes általam követett topicban olvasok folyamatosan SOT-ről mint fokmérő, de ilyet nem tudok mondani, soha nem néztem egyetlen készülékemen sem, hirtelen azt sem tudnám hol keressem.. :-D -
SharpSA
veterán
válasz beeep146 #680 üzenetére
Persze, hétvégén van esély 2-3 napra is, mivel akkor sokszor wifin van és keveset van használva. Wifin meg láthatóan kevesebbet fogyaszt a készülék, mint mobilneten (főleg ha gyenge a térerő).
Szerintem nem is a SOT a lényeg, mert a SOT akkor lesz a legnagyobb, ha folyamatosan van használva a készülék. Engem az érdekel, hogy hány órát, napot tud a készülék kb azonos használattal. Nálam is az a jellemző, hogy az S8+-szal normál használattal már nem menne végig a második nap, kevesebb használattal van rá esély.
Még arra vagyok kíváncsi, hogy a Gear S3-mal hogy működik majd az 5T. A kamera meg... Ahogy néztem az itt linkelt külföldi tesztet, amiben jó pár készüléket hasonlítottak össze (bár S8+ helyett Note 8 volt a mezőnyben), vegyes az eredmény, kevés fénynél gyengébb az 5T, de ott is csak nagyítva látszik igazán a különbség, úgy meg nem szokásom a képeket nézni.
Végül is 10% kedvezménnyel jó áron kapom a készüléket, meglátjuk melyik marad.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
HUNgaroczel
tag
Star Wars téma
Ez alapján: [link] . De csak TWRP-ből sikerült átírnom a fájlt, újraindítás után már be tudtam állítani.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz HUNgaroczel #685 üzenetére
Nálunk is lehet majd kapni a limited editiont? Érdekes módon az előbb néztem a lapjukat és benne volt a kínálatban, de egyiknél sem volt Buy now felirat alatta. Viszont most megint nincs fent.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A skandináv országokban elérhető most éjféltől illetve India. Pedig nem néz ki rosszul az a fehér hátlap...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
glugi
tag
Köszi, megnézem a progit. Érdekes, hogy alapból nem lehet (vagy nekem nem sikerült) beállítani Android 7-en.
Arra gondolok az értesítéseknél, hogy van-e olyan beállítás, amikor csak jelzi, hogy érkezett egy üzenet, de nem mutatja meg a tartalmát. Pl.: bekapcsolt telefonnál jön egy whatsapp üzenet és látom a felül megjelenő ablakban, hogy kitől jött, de azt is látom, mi a tartalma (ha egy darab üzenetet küldött). Lehet, hogy ez Android 7 sajátosság, 5.1-nél magasabb verzióhoz nem volt szerencsém eddig. Vagy pl. ugyanígy ha jön egy Gmail levél, látom a feladón kívül a mail tartalmának jó részét. Ugyanakkor Viber, vagy Messenger oldalról ki lehet kapcsolni a tartalom megjelenítését, tehát lehet, hogy csak a Whatsapp és egyéb alkalmazások nem tudják még/már ezt.Más:
Az adaptív fényerő szinteket, illetve a lux-ot tudom valahol állítani?
Még csak 1 teljes napot használtam eddig, szokni kell sok mindent. Nekem átlagos kezem van, a telefon fogása jó, de a hangerő és a bekapcs két oldalt néha bezavar, hogy egy "vonalban" vannak. A DND kapcsolót (vagy mi a neve) én szeretem, egyik érv volt a telefon mellett, bár nem áll teljesen kézre nekem. Ahogy talán a tesztben is írták, kicsit magasan van - a szilikon tokban pedig nehéz tologatni. Az ujjlenyomatolvasó extra funkciói tetszenek, nem kell fogást váltani sokszor. Zavaró, hogy lefelé kell húzni a slidert ha fel akarod venni a hívást, rutinból párszor kinyomtam embereket. Ezt is lehetne pl szoftveresen cseréni, mint a nav gombokat.
Fejfájást, más zavaró jelenséget a kijelzővel kapcsolatban még nem tapasztaltam. Akksi idő majd alakul, most van 25%-on, normál használattal 13-a este 22 óra óta bekapcsolva, dual SIM, wifi, BT, 4G. Kamerát még csak kipróbáltam, nem is értek annyira ehhez a területhez, de amire nekem kell egy telefon kamerája, arra megfelelő bőven.Ami viszont probléma és még nem jöttem rá a megoldásra: Mi Band 2-vel használom, használnám. Legújabb Mi Fit és Mi Tools és karkötő firmware vannak fent, más telefonokon is ez a kombó működött, előzőleg is ezt használtam majdnem 1 évig. Szóval, pár óra után nem jelez, elveszti a kapcsolatot és csak egy BT off/on segít. Merre induljunk a megoldással? A karkötő felé, vagy inkább a teló lehet a ludas? Korábban ilyen nem volt a híresen rossz BT-vel rendelkező VibeZ CM11-en sem. A BT-t egyébként beállítottam aptx-re, mivel van egy MacawT1000-em (ezzel tökéletes, szuper a hang és a kapcsolat is).
Bocs, hogy hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Valakinek van esetleg egy felesleges gyári üvegfóliája és/vagy karbon tokja amitől megválna?
-
glugi
tag
válasz Gergosz2 #692 üzenetére
Lehetséges. A héten először csinálta azt a karkötő, hogy egy rezgés után kb még vagy 1 percig rezgett, nem lehetett leállítani sehogy és közben jelzés sem jött a telóra (még a régi telefonról van szó).
Csak azért gondoltam az 5T-re, mert volt itt aki írta, hogy az autó gyári BT-vel nem áll szóba a telefonja...
De majd ha jön ez a feljebb említett update, kiderül. -
HREH
senior tag
Az normális, hogy a dec. 12-i rendelés óta "Order is processing" státusz van? Mára írták a dispatch-et, de még semmi.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
kenccsi
tag
Úgynézki akkor tényleg nagyon változó. Én 10.-én rendeltem és ma ért ide reggel 9 kor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest