Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Outlander #2531 üzenetére

    A matrica mint olyan, azon felul, hogy 3M, semmi extra, de van szep szinvalasztek. Itt igazabol Te azt fizeted meg, hogy mernoki(!) pontossaggal, profi geppel van, szazadmillimiteres pontossaggal minden elem kivagva, amit te otthon soha(!) nem tudnal egy sniccer+vonalzo komboval megtenni. De lehet utanuk csinalni (tudom, van itthon 2 meter carbon foliam, probaltam mar erre-arra meretrevagni, nem egyszreu moka). Ajanlom megtekintesre az oldalukon a bemutato videokat. Profi a cucc. Ennyi. Ezt kell megfizetni.

    (#2533) Outlander
    "De ez szerintem nagyon bazári, meg mennyire tartós? Utána mennyire marad ragacsos... :F"

    Meglehetosen kivalo a tartossaga (eleg regota a piacon vannak es ugy olvastam nagyon jok a tapasztalatok), illetve nem is marad ragacsos - de ezt mar irtam is ;)

    Mindettol fuggetlenul, en is sokkallok egy full szettre 20 dollart (es ez most akcios ar(!)), de meg lehet, hogy meglepem egyszer. Teljesen egyedi kulsot (es egyuttal vedelmet a karcok ellen) ad a telefonnak. A fekete karbon a piros logoval egesz szexi! :)

    (#2532) PowerBuldog Semennyire. Orulok, hogy vegre valaki latja a fatol az erdot - es ez itt a lenyeg! ;) Es nem csak dekorosnal, sehol sem csanalja ezt igy meg nekunk, senki. Erdemes megnezni a (nem rovid) telepitest bemutato videot. Profi, minthat csak rajzolva lenne. Le a kalappal!

    UI.: nekem a legnagyobb bajom most inkabb az, hogy nem tudok valasztani... Ezt nezzetek (tudom, izlesek es pofonok, no de na! :) ).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák