Új hozzászólás Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    válasz emmm #1739 üzenetére

    https://oneplus.net/hu/privacy-and-legal

    A oneplus.net oldalon vásárolt OnePlus telefonokra az EU fogyasztóvédelmi törvényeinek megfelelően 2 év korlátozott garanciát vállalunk, amely a kézbesítés napjától érvényes. Eltérő rendelkezés hiányában ez a garancia a kiszállított termék hardver elemeinek minőségére vonatkozik. A termékkel együtt szállított szoftvert, kiegészítőket es hozzátartozó elemeket nem fedezi ez a garancia, még akkor sem ha ezek a fő termékkel egy csomagban érkeztek.

    A korlátozott garancia csak azokra a hibás termékekre vonatkozik, amely az összeszerelés illetve a beépített anyag hibájából ered. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló eredeti számlát, a termék modell és sorozatszámát és fényképet (mint bizonyítékot a termék hibájára), a OnePlus ügyfélszolgálatára, a oneplus.net/support-ra kell elküldeni.

    A garanciális javítás, csere és postai szolgáltatások (szállítás és kezelés) a 2 éven belüli garancia keretében ingyenes.

    A javítások során OnePlus felhasználhat újjáépített, felújított vagy új alkatrészeket és részegységeket bármely terméknél. Ha a javítás nem megoldható, akkor a készülék cseréjére is sor kerülhet egy akár új, újjáépített vagy felújított termékre.

Új hozzászólás Aktív témák