Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz this is life #20237 üzenetére

    Szerintem nem olyan lassú, persze lehet csak én vagyok türelmes. Az app-ok megítélése elég szubjektív. Amire szükségem volt eddig, majd mindenre találtam megoldást. Ha jól emlékszem az idén(?) jelent meg a UPC univerzális Horizon Go App-ja. Szóval én a fejlődést is látom(nem csak a veszteségeket, és az MS meglepő döntéseit).
    Felesleges azon parázni "meddig tartjak lelegezteto gepen". Egyrészt költői túlzás, hogy lélegeztető gépen tartják. A havi rendszeres frissítések nem ezt mutatják. Másrészt "a lélegeztető gépet" nagyon sokféleképpen le lehet lekapcsolni. Javíts ki ha tévedek, de nekem úgy tűnik, hogy új szolgáltatást már nem kap, de a jelenlegi rendszer javításai folyamatosan érkeznek.

    Továbbra sem alternatíva az Android rendszer. Csak prémium kategóriában kapsz uptodate verziót, a rendszeres havi frissítések pedig csak ideig óráig(a következő csúcs modell kiadásig?) jelennek meg. Elérhető árú készüléket 1-2-3 generációval idősebb kiadással kapsz úgy, hogy még csak esély sincs a verziófrissítésre. Jó esetben kapsz 1 vagy 2 javítást, aztán kész többet soha. Nem múlik el úgy egy hónap, hogy nem adnak hírt, valami biztonsági problémáról. (Ami aztán vagy érint, vagy nem, de az biztos, hogy nem lesz kijavítva a telódon). A mai napig kapható HeartBleed sebezhetőségű készülék, pedig nem tegnap volt ennek a felfedezése, és évek teltek el a kijavítása óta. A teszteken mindenki a CPU benchmark-ra, a RAM méretére stb. figyel. De! Egy fél hang nem szól arról, hogy a készülék mennyire biztonságos, hogy hosszú távon mennyire stabil.

    Ha már HW, ott az OLED kijező. Aki látta, megtapasztalta, már nem szívesen választana gyengébbet.

    Új készülék( :)) ) esetén a WM-nek az az előnye, hogy a (megfizethető) alternatíváknak nincs előnye a WM-el szemben. ;-)

    A 735-ből eddig 3 dolog hiányzott
    - a fügetlenítés
    - a dual sim
    - Music(Az Apple féle mobil iTunes)

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák