Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbacsi
veterán
válasz dionaea #18950 üzenetére
Szerintem jobb mint az Orange Tsunami, oda teszed az ikonokat ahová akarod.
(valamelyik fórumba olvastam hogy 85 pixel nagyságuak a gyári ikonok ,én is akkorára állitottam) Még csak egy baja van ,hogy nem indul el automatikusan,de biztos megoldják majd.Az óra is lehet kicsi vagy nagy tetszés szerint.Szóval nekem nagyon tetszik
Tettem is fel már három képet az aláírásomba
Ja és innen a képnézö is elindul nem ugy mint a Tsunaminál.[ Szerkesztve ]
-
Bobbacsi
veterán
Kijött a T-mobil-os telefonokra is a V 50.0.005 frissítés ! (OVI suite)
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
Hali!
Olyan programot keresnék, amivel 4-nél több ikont ki tudok kiraknia főképernyőre, esetleg egy plusz nagy órát. Widgetizer kilőve, mikor feltelepítem, el sem indul már, csak bevillan 2 ikon.
Köszi! -
- = Zk = -
félisten
Tengermély...
Szitu.
V.31es szoft döcög a telómon. Magyar magentás. Sim letiltva. Kártyát kivettem, úgy használom netezésre. Vettem angol magentás kártyát, hát nem nyert. Érvénytelen sim üzi.
Lényegtelen. Frissiteni akartam a szoftot wifin. A szokásos *#0000# utáni humbukolás után a frissitéseknél felajánlja a nokiát, vagy a trémobilt. A nokiára azt írja, nincs frissítés! A magentásnál kér valamilyen jelszót és felhasználónevet. Na ez új. Miféle jelszó meg név?Köszöntem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hülyegyerek
addikt
Én már az új SPB-re vagyok nagyon kíváncsi.Kisebb raméhség+zenelejátszó-widget=ide vele azonnal !!!
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
bala6120
senior tag
válasz hülyegyerek #18958 üzenetére
Ez már az: (#18945) bala6120
-
tariattila
veterán
válasz - = Zk = - #18957 üzenetére
még mélyebbet!
na az meg mi lehet ott nálad??? nem mentél Te túl messzire?
szerintem marad a jó öreg kábeles frissítés...Phili: nem szokásuk...
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
válasz Bobbacsi #18952 üzenetére
Jaja, végre tegnap este én is felraktam. Nagyon jó lett szerintem, le a kalappal, a zenelejátszó valami baromi gyors lett, és végre ha kis csúszkát húzom akkor mutatja a betűket is, bár nem értem hogy akkor telefonkönyvben ezt már miért nem lehetett megcsinálni
Húzható menü is jó lett. Így hirtelen ennyit vettem észre... -
Phili
tag
válasz Lotusomega #18965 üzenetére
meg pl a görgethető névjegysáv,nem csak 4 személyt lehet kirakni az is tök jó szerintem...
-
rin02
aktív tag
Valaki próbálta már az új OVI Store-t? Új frissítést kapott, erre én letöröltem az előzőt, ráraktam ezt a telefonra, és rábökök, majd villan egyet, és visszalép a menübe. Állati jó. Most kérdés, hogy rakjam vissza az előzőt.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
Phili
tag
válasz Lotusomega #18970 üzenetére
Értem
Aha az jó lett volna az nekem is tetszik,de ez van be kell ennyivel érnünk[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Lotusomega #18970 üzenetére
azt hiszik a nokiánál, hogy az n97 okosabb...
nem...csak marketing...azt is el kell valamivel adni... -
Lotusomega
senior tag
válasz tariattila #18972 üzenetére
Hát jha, ez igaz sajna. De sebaj, ez már bőven kihúzza az N8 érkezéséig nekem
-
tariattila
veterán
válasz Lotusomega #18973 üzenetére
azért itt félve megjegyezném, hogy az N8 árkategóriájában érdemes lenne szétnézni még....
-
Lotusomega
senior tag
válasz tariattila #18974 üzenetére
Nem nagyon van alternatíva, Iphone 4, és kb ennyi..Androidot utálom, winfost meg szintén, max a hd2 de a is csak hardver miatt. A 6.5 nekem még mindig nem fekszik.
Szóval nincs sok választás.. -
- = Zk = -
félisten
válasz tariattila #18964 üzenetére
Messzire? Anglia.
Akk mehetek ebayre kábelt csencselni... Hm.Senkinek semmi 5let, hogy mi a bibi?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
markingoo
csendes tag
Sziasztok, tegnap este (hajnalban) végre fel tudtam frissíteni a kicsikét az 50es re.Nem is tudom. Csak a kinetikus görgetés meg a zenelejátszóban van változás? mert máshol nem vettem észre. Tetszik csak az a gondom vele, hogy a zenelejátszó kitörölte a listáimat de annyira nem is baj. Szóval még mi változott? A főképernyő ugyan az maradt mint a 40es ben? Nekem ránézésre ugyan az .
Másik: azt a widgetes főképernyőt hogyan lehet feltenni? csak megbütykölt telóm működik? Szóval a T- függős telómon nem működne?
Előre is köszi a válaszokat! -
Bobbacsi
veterán
válasz markingoo #18980 üzenetére
Sajna igen.
Olvasd el az OPDA-help-et .nem bonyolult hidd el 4-5 óra alatt megvan.
Csak regisztrálsz az oldalra ,megadsz egy felhasználó nevet,jelszót meg az IMEI számát a telefonodnak.Feltelepited a SignSIS.hu nevü progit a sz.gépedre beleteszed a cer.key filéket és már szignózhatsz is -
markingoo
csendes tag
tudom hogy idegtép kérdés, de a HR-t mit töröl a telóról? sms-ek? Névjegyzék?(ami a telón van)Ami a memória kártyán van abból semmit sem töröl?(képek,zenék,alkalkmazások)
-
jety91
őstag
válasz markingoo #18983 üzenetére
Ajánlott memkarit is formázni mivel újra felpakolja a memkarira telepített progikat, és lehet hogy hibásan.
HR mindent töröl a telefonról a szó szoros értelmében és felmásolja az alapfájlokat a Z meghajtóról a C-re.
Ezért van a Pc Suite-os mentés, hogy letudjad menteni a neked fontos dolgokat (kivéve programok, mert azt nem ajánlott). A többi dolog gondolom memkarin van, amit szépen felmásolsz addig a gépre, és a HR után újra felmásolod.
-
Bobbacsi
veterán
válasz tariattila #18982 üzenetére
Már miért lenne bohockodás ,van aki nem akar módolt szoftot feltenni a telefonjára annak meg ez a szignózás épp megfelel
-
tariattila
veterán
válasz Bobbacsi #18990 üzenetére
jól van na csak kicsit hangosan gondolkodtam...bocs, hogy neked címeztem...persze nem neked szólt csak úgy bele a nagyvilágba...
igazad van...kisebb beavatkozás az... de én nem fognék hozzá az tuti... inkább egy flash és minden játszik...rendszerfájlok, sok memória, sok RAM, szemét eltakarítási lehetőség satöbbi...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
OVI-n meg lehet találni valahol a Windows Live Messengert? Mert nekem nem sikerült, pedig azt írja, hogy elvileg ott meg van. Vagy létezik az egyáltalán 5800-ra?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bobbacsi #18994 üzenetére
Ohh, köszönöm.
És ez bátran használható is? Annak idején olvasgattam, hogy voltak ezzel variák, hogy valamelyik nem teljesen "eredeti" forrásból volt való, tehát hogy account-ot lophat meg ilyenek.
Asszem tán még vmelyik verziónál olvastam épp nokiaprogramokon.Véleményem szubjektív...
-
X Factor
addikt
Hogy lehet térképeket törölni, illetve megnézni h. melyik van felrakva.
Make things work
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest