Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
zonda
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
infectedmann
őstag
Ez CGi? Mert ha igen akkor az EA és a Criterion odaverte fotórealisztikában az Avatar-t is
[ Szerkesztve ]
-
Daczy
aktív tag
Maga játék egy hatalmas nulla, de ezek a videók nemrosszak. csináltak volna inkább filmet
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz infectedmann #2 üzenetére
Tisztán látszik, hogy nem CGI.
Azokat a régi időket idézi, amikor az nfs-eknek is forgatott film introja volt.
Sőt, minden kocsinak volt egy ilyen videója.[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
Jó kis videó.
Főleg mikor farkasszemet néznek egymással. -
mrhitoshi
veterán
Hát nem tudom, ez a videó nagyon jó lett, de még így is tartok ettől a rendőrös fos-tól, de lehet kipróbálom majd a játékot.
PS4
-
bartucc
addikt
Nem láttam még a játékot, majd kiderül... De a videó nagyon jó lett!
eddie17: melyik részben/részekben volt a kocsiknak saját videója? Érdekelne nagyon
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TOM-202
senior tag
A video nagyon ott van, nekem tetszett. Kár hogy a játék maga sehol sincs. Nagy kár érte mert nagyon vártam ezt a játékot, de egy ilyen konzolos fullarcade valamire nem vagyok vevő.
-
-
anulu
félisten
nekem valahogy 3-4-5 óra játék után is tetszik. a multija kifejezetten jó. hosszú évek után azt kell mondjam, ez egy jó NFS lett. 24-ig elleszek vele
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
magyarattila
tag
a video elején, miután mutatja az utat és bejön a zonda, utána bal lent kiírják hogy valódi autók lezárt úton.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
wednesday
őstag
De szar elavult grafika, tiszta rece semmi AA. Na meg a fizika köze nincs a valósághoz.
-
Glenda
addikt
Végre egy Need for Speed. Már unalmas volt a tuningolós ügyetlenség.
Nekem tisztára a HP2 jutott róla eszembe. Ami jó, mert az a kedvencemfrom r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
creed13
tag
A video tényleg egész jó.A játék nálam annyira full árkádos, h a régi Sega Coast 2 Coast verseny jutott az eszembe.Ott volt még anno olyan, h full gáz, kis kézifék és a 180°os kanyart simán megcsinálod és csak a kocsi segge mozdul ki és megy a füst effekt. Meg nem tudom miért, szintén olyan érzésem van, h az út megy a kocsi alatt, az meg csak egy tengely körül mozog.Mint a régi 2D játékoknál, amikor a tűz mindig felénk égett...
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
speed3456
aktív tag
válasz wednesday #16 üzenetére
Driverből nyomsz rá egy kis AA-t és sehol sem lesz "rece". A másik hogy ez nem szimulátor hanem arcade.
Szerintem nagyon jó játék lett végre tényleg egy igazi NFS! Criterion
UI: Az NFS 3 HP-ban is voltak videók...
[ Szerkesztve ]
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Sicilian
addikt
Jó ez a videó, tetszik..
nothing is true everything is permitted..
-
nagyúr
válasz wednesday #16 üzenetére
Minden beállítást max-ra toltál? Mert akkor igenis szép. Vannak szebbek, de szerintem nagyon is megállja a helyét a cucc. Mielőtt fikázol, gondolj bele, mennyi időbe telik 1-1 modell szép kivitelezése. Én legalább tudom, miről beszélek.
Persze, nem tetszhet mindenkinek[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Timbu
tag
Csak az a baj, hogy elég rosszul optimalizálták PC-re...
-
M3Ny3'T
senior tag
Nekem is nagyon bejött ez az NFS, a tájak 100%-ig az NFS 3-at (levágásokat tekintve meg a HP2-t) idézik hangulatában, látványában, a zenék is hasonlóak a HP2-hözz. És végre van némi kihívás is ebben az NFS-ben, repesztek szélárnyékban és amikor már épp mennék neki az ellennek, kidobja a szöges útzárat...vááá!
Fizika az nincs bene; a kocsi nem ott zúzódik, ahol nekimentek, hanem mindenütt (a kocsi állapotát jelző skálának megfelelően); némelyik kocsi aligha akar fordulni (pl. A BMW M3 és a Maserati-k); van benne pár bug (úgyhogy azér én már várok is egy Patch-et), de mindezek ellenére nagyon jó hangulatot biztosít, nagyon jól elvagyok vele.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Archer
őstag
A videó nagyon jó lett, nekem kicsit az NFS2-t idézi. Amúgy már vártam mikor kezdi el dobálni a helikopter a robbanó hordókat de sajna elmaradt (aka Hot Pursuit 2)
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
errorcode06
őstag
válasz magyarattila #15 üzenetére
Megnéztem a hd-t, és valóban így van. (pedig már kezdtem örülni annak hogy cgi )
Bal alsó sarok 0:34 - Professional drivers on a closed course. Do not attempt.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Archer
őstag
válasz #19617792 #29 üzenetére
Volt az a PC-s változatban is Sokszor úgy szórta a helikopter a Porschem elé a hordókat mint a fűmagot Abban viszont igazad van, hogy a PC-s változat ki lett herélve a konzoloshoz képest csak már nem emlékszem, hogy mik nem kerültek bele.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Gude
senior tag
Hangulatos videó.A zene is tetszik alatta(amikor szól)
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
-
luw2win
őstag
Valaki tudja h mi a szám címe?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
peetmaster
senior tag
A grafika tényleg szép lett és a környezet a régi idők nfs-ét idézi, de a játékmenet valami iszonyat rossz. 50%-nál tartok a karrier-ben jelenleg, de egész monotonná vált a játék. Az elején sok volt a meglepetés, de most jelenleg ott tartok, hogy nem esik jól belépni a játékba. A másik hatalmas hiba a nitró és a turbó! Minek bele bármelyik is??? Nem beszélve arról, hogy a Bugatti Veyron-al bármikor lehet (nitró vagy turbó használatával) 400km/h fölött száguldozni... Elhiszem hogy arcade, na de ennyire, hogy az egész pályát nitróval baromkodja végig az ember? Na mindegy, én többet vártam a játéktól, de hát ez van. A törést még pozitív dologként emelném ki a végén és ennyi.
Szerk.: inkább megy off-ba, mert nem közvetlenül a videóhoz kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
-
VictorHUN
aktív tag
Ezt a játékot Online-on érdemes játszani. A single max az autók kinyitásához szükséges
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
zseko
veterán
Szerintem is maga a játék egy nulla De ennek ellenére azért tényleg el lehet szórakozni vele egy darabig, és nagyon jó a grafikája. A régi HP2 óta nem szórakoztam ilyen jól autós játékkal. Kikapcsolódásnak tökéletes
mrhitoshi, jó a rendőrös rész is én is idegenkedtem tőle, de még jobb mint a sima versenyek.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
[CsuCsu]
őstag
Autógyártástörténetileg is vicces a vidi, mert Pagani a Lambo kompozit anyagokat kutató részlegétől vált ki és alapított saját márkát.
Amugy van egy elég erős tippem az első DLCre: "Ferrari Pack". Kicsit egyértelműen adja magát.
-
Tituka
senior tag
a Pagani Zonda jobb, és a videó nagyon jó, kár hogy a játék már annyira nem...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
bAtt001
addikt
mi a fenéért zavarja azt a két rendőrt az a zondás nem értem. a semmi közepén száguldozik naés senki nem jár arrafelé
-
aram01
nagyúr
nagyon bejövős a videó
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
EczkE
veterán
Nagyon ott van a videó, és az a két csoda járgány... Imádom őket. És őt is.
Asszem mindenféleképpen!
-
veterán
Mikor jelenik meg pc-re?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest