Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz edward2 #1624 üzenetére
itt Kínában az ebay itteni változatán. persze a legtöbb árus csak előrendelést vesz fel, de vannak, akiknél volt/van készlet, bár általában kevés. amit néztem, ott úgy volt, hogy kb 10 darab 8 gigásat hozatott és 1-2db 16 gigásat, amit el is vittek az első héten nagyjából. viszont az ár az, amit írtam, ezek amerikai változatok, tehát a 8 gigásat 233€+áfa áron megvette kint, és tovább adta 370€ körül. a 16-ost hasonlóan 272€+áfa áron, és tovább adta 410-420 körül.
gondolkoztam rajta, hogy rendeljek, de egyrészt már nem érne ide, másrészt ugye az amerikai verzióra nincs otthon garancia, harmadrészt ezen az áron inkább megvárom, hogy a németországi ismerősöm vegyen egyet, ő nem tesz rá hasznot. -
sompetike
aktív tag
fényképezös témára visszatérve egy picit, az N8 még mindig odaver mindenkinek...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
bigmasterg
addikt
válasz sompetike #1656 üzenetére
Nekem S2 után lett N8am. Átmeneti telefonnak, de úgy jött ki a dolog, hogy már megvan 3 hónapja. (közben másik vásárlással megszívtam és buktam a dolgot így maradt eddig)
Szóval S2 után nem igazán találtam túl nagy előrelépésnek az N8at kamera terén. Ha van elég fény, akkor nem veri meg, kb. fej-fej mellett van a két kamera. Igazából csak kevés fénynél húzott el az N8.szerk.: pl [link]
A teszt alapján dinamikatartományban az N8 jobb, az s2 meg élesebb.[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
viszont rengetegen várják az újra nyitást a black fridayre, ami most pénteken lesz. Egyre érdeklődőbben várom. 23 v 27 lesz a nagy nap? (bár valaki szerint black friday lesz az orb megjelenésének napja is, de ezt kötve hiszem. )
-
KillBorn
senior tag
válasz mcsabi84 #1659 üzenetére
Hát lehet hallani, de csak pletykákat. Amúgy üzleti szepontból nyilvánvaló lenne a nyitás, mert ez a hétvége kész őrültekháza. Parancsszóra vásárolnakk az amcsik, és ha ezt kihagyja a google, akkor jelentős lóvétól esne el, még úgy is, hogy alig lehet haszna a készülékeken.
Ez a 23án only usa restock nem is hangzik hülyeségnek, leegallább nemm osszlanak meg a készletek, és hamarabb telítődik az a piac.Ha meg nem lesz reakció a részükről akkoor sztem várhatunk januárig.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
sompetike
aktív tag
válasz #16820480 #1657 üzenetére
annak nem,de ahhoz képest,hogy mikori technika már több mint 2éves azért elég jol tartja magát,a (808 PV egy külön kategoria sztem...)
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
defy456
aktív tag
Ez alapján decemberben nem lesz nagyon nexus 4-ünk
http://www.origo.hu/techbazis/20121119-az-uj-android-nem-tudja-kezelni-a-decembert.html
[ Szerkesztve ]
-
kdava
csendes tag
Nem tudom, ki nézte az LG facebook oldalát, de elég szépek a kommentek Vannak országok, ahol 2,5x áron kínálják a cuccot... Gondolom nálunk se lesz valami emberi ára (legalábbis az amcsihoz képest biztos).
Valaki próbálkozott már a MyGermany Logistics oldallal? Megbízható? Mert elég korrekt lenne 400 euro alatt kijönne a cucc. Viszont ha így rendeled (esetleg myUS segítségével ebayen), akkor a garival mi lesz?
Ha már volt erről szó akkor sorry (ennyi hsz-t most nem tudok elolvasni )
-
Remiel
őstag
a német MM oldalán még mindig dec 15 szerepel és 400 euro alatt
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
<Mateus>
tag
dijaznám ha lenne hamarosan, mert találtam olyan ismerőst aki tudna rendelni UK-ből, egészen pontosan észak-irországbol
-
kdava
csendes tag
Ha érdekel valakit:
Időközben megkaptam az ajánlatot a MyGermany-tól, Google Playből veszik 349 euróért (+10 euro szállítás), és Magyarországra 25 euro körül hozza a DHL-es bácsi, a FedExes 50 körül, kicsit gyorsabban persze. Egyébként nagyon gyorsan válaszoltak és szépen le van írva minden tudnivaló, elő is rendelik neked, ha kéred. -
mcsabi84
senior tag
"....elő is rendelik neked, ha kéred."
Az érdekelne hogy csinálják amikor nincs előrendelés. Nem lehet, hogy ez valami kamu cucc? Beszedik a lóvéd aztán pápá, holnap már ez a honlap nem elérhető?
Vagy ez csak nekem gyanús, hogy egy cég rendel egy telót és nulla haszonnal tovább küldi neked?
[ Szerkesztve ]
-
krino
tag
válasz mcsabi84 #1674 üzenetére
1.) You shop online in Germany
2.) You send us an E-Mail and one of our Cargo Agents will provide a German mailing and shipping address to you. You can already include a link of the item you wish to purchase
3.) We will estimate shipping costs and you can either have your item shipped straight to the shipping address we provide or we will buy the item on your behalf in case the seller does not accept foreign credit cards3.) You select when & how the items are shipped to you
4.) We send you an invoice with the estimated Grand Total
5.) You make your payment to us via PayPal or Euro Bank Transfer and the items arrive at your door.
We offer 24/7 Track & Trace + free shipping insurance: You will be notified via E-Mail as soon as we receive your parcel(s) and be provided with a tracking number so that you always know where your parcels are! Shipping insurance included!én is elgondolkozom rajtuk.... németek talán megbízhatóak, de manapság kitudja
-
kdava
csendes tag
válasz mcsabi84 #1674 üzenetére
Még én is gondolkozom, hogy bízzak-e bennük vagy ne. De az előrendelés nem kamu:
NOTE: The Nexus 4 at the Google Play Store is currently sold out. It is expected to be available again in the next 3 - 4 weeks. However, we also have the possibility to pre-order a small number of phones at a local electronics store that will sell the Nexus 4 starting on Dec. 15. However, the store sells the phone for 399€ instead of 349€. Let us know, if you wish to pre-order one of those phones. If the Google Play store will deliver the phone prior to Dec 15 you will only be charged 349€ for the phone and given a refund.
Ezt írták az emailben, szóval korrekt. Egyébként lehet fizetni PayPallel, Western Unionnal, átutalással. Persze ez nem zárja ki az átverést, de őszintén szólva nem tudom A szállítási költségre raknak valamennyi saját hasznot az biztos. De például ott van a myUS, ami hasonló cég csak USA-ban, és az biztos, hogy nem kamucég, nézd meg a honlapjukat. Ebből kiindulva gondolom, hogy van más hasonló cég is. Még kicsit utánanézek jobban, mióta vannak bejegyezve meg hasonló adatoknak, majd megosztom a tapasztalatokat.
EDIT: Ja, hogy miért gondolom, hogy van haszon a szállításon: nagy netes rendelő vagyok, és eddig Angliából, Németországból átlag 50-10 euro volt a szállítás DHL-el, itt meg egész pontosan 25,65-öt számítanak fel.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
PH-s teszt nemlesz? ennyi idő alatt illene azért
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
Amúgy 13-án jön a white, addig meg nem hiszem, h ne lehetne kapni még egy adagot.
-
mcsabi84
senior tag
-
dani993
senior tag
válasz bigmasterg #1681 üzenetére
-
Tigerclaw
nagyúr
A Black Friday kihagyása tényleg gáz lenne nekik.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
djgeg
őstag
válasz rankesz #1690 üzenetére
Hát egyszerűen nevetséges amit a Google művel... Annyi ilyen baromságot művelnek műveltek nem is értem hogy működnek még... Dollár milliókat csesznek el mindenféle fejlesztésekre meg agyament ötletekre.
De egy előrendelést nem tudnak kezelni. Vagy normális árukészlettel indítani egy telefont...
Az meg csak hab a tortán hogy a Föld legnagyobb szervermoguljának akinél nincs nagyobb tapasztalattal rendelkező cég a világon a nagy forgalmú szerverek kezelésében...
Bedöglik a weblakjuk több országban 2 órára ( túl nagy volt az érdeklődés a teló iránt... Ilyen nincs csak felkészületlen cég....)ui.: Minek megjelentetni a telefont ha nincs megfelelő árukészlet? Ha épp szarabb telórol váltanék már rég nem vártam volna meg a Nexus 4 et...
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
edward2
addikt
-
twine
veterán
Ráadásul nem is az a vicc vége ahogy előbb mondtam,,,"Három bika áll a dombtetőn, a völgyben legelésznek a tehenek. Egyszer csak megszólal a legfiatalabbik bika:
- Rohanjuk le és hágjuk meg őket!
- Ráérünk szépen lesétálni.. - vágja rá a középső.
Mire a legöregebb:
- Ha még egy kicsit várunk, akkor feljönnek ők maguk!"a lényeg hogy türelem....
Nem kell egyből "világvégét" kiáltani,,,,meg "sz@rgoogle,,,"[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Én nem mondtam hogy szar a Google csak hogy egy ilyen cég Adhatna magára ilyen téren. Meg jó pár másik téren is már volt az üzleti világ bohóca... Sok a pénzünk mindenfélét csinálunk vele , ha értelmetlen is.
Szeretem a Google-t egyébként
Csak hát semmi se tökéletes.A Viccel kapcsolatban meg... "Ha még egy kicsit várunk, akkor feljönnek ők maguk" Ez max Magyarországon reális... Mind nők mind más téren xD . Nőknél meg főleg hiszen statisztikailag több a nő mint a férfi.
Errőla várjál türelmesen dologról a Ma reggeli rém műsor jut eszembe amit ma fedeztem fel reggel az MTV-n
FriendZoned... Többségben csávók próbálják meg az 2-8 éve barát"nő"jüket meghódítani.... Sokat értek a Türelemmel ... xD[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Kari1
aktív tag
Az Apple óta lehet tudni hogy van értelme kisebb raktárkészlettel indítani (gerjesztett igények...)
Illetve addig is róluk beszélnek, jól mutat a cikkekben hogy 1-2 óra alatt elfogott az első szállítmány, + aki csak gondolkodott rajta lehet hogy venni fog a második adagból nehogy később lemaradjon, stb. -
DarkChild
senior tag
Nem tudom szándékos volt-e a kis készlet - én azt gondolom nem feltétlenül.
Meglehet, hogy a korábbi szériák eladási adataiból indultak ki, aztán azt gondolták elég lesz ebből is annyit berendelni az LG-től. Csak közben az összes tech portál lelkendezően írt a készülékről és ez hirtelen felhajtotta a keresletet, a Googlenél meg valószínűleg csak pislogtak, mivel nem számítottak ilyen kitörő érdeklődésre -
FragMaster
addikt
válasz DarkChild #1698 üzenetére
Ilyen playes áron, annyi országban amennyiben így forgalmazzák plusz az amcsi t-mobile változat mellett? Hát nem tudom Már csak azért is tűnik direktnek az egész mert ennyire nem hinném, hogy mellé tudnak számolni.
Vagy hogy áll most az soc kihozatala? Tudtommal nem volt idén valami fényes egyik krait változaté sem és az igazi felfutást a jövő évre tervezik. Simán benne van a pakliban, hogy ennyit kaptak a gyártósorról az n4-hez, mivel egyre több ilyen "belű" telefon jelenik meg és be kell osztani."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Tigerclaw
nagyúr
Csak ugye az első rohamban el lehet sütni bármit, mert kvázi látatlanban veszik az emberek, csak a specifikációra és a Nexus név által nyújtott "biztonságra" alapozva. Megnézik milyen durva nagy kijelző, IPS, durva proci, 2GB RAM, 4.2-es android, meg eleve nexus, vagyis elsőnek kap meg minden SW fejlesztést és máris megy a preorder.
Viszont hogy pikk-pakk kifogyott a készlet és hosszú hetekig nem lesz, kijönnek az első alaposabb tesztek, az összehasonlító tesztek és máris kiderül, hogy miért olyan olcsón adják. Ezzel sokakat eltántorítva a vásárlástól, pedig ha jutott volna nekik az első körben meg is vették volna.
Én is most úgy vagyok, hogy simán megvettem volna az N4-et, de most keresek helyette mást, ami hasonlóan nagy előrelépés lenne nekem és hasonlóan best buy kategória. Tegnap épp nagyon olcsón találtam HTC Radar (45k), Lumia 800 (57K) telefonokat. Nem épp mai modellek, de olcsóak és kaphatóak is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest