Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Jól látom, hogy a gyári NFS csomag használatával csak a csomag által kreált "nfs" nevű megosztást lehet kiexportálni NFS-es, semmi mást?
Ez komoly? Remélem csak én néztem be valamit...
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
_Petya_
őstag
válasz maxsoft #2136 üzenetére
Nem jó, mert ha tényleg annyira elviszi a load-ot a kitömörítés, akkor a renice-olást végző script is sokára fog lefutni.
szerk: persze, van nice, én pl a TM-et is 19-es nice-al futtatom, hogy ne akadályozza pl a filmnézést. Így torrent futás közben is akadásmentesen tudok filmet nézni.
Petya
[ Szerkesztve ]
-
_Petya_
őstag
válasz Milli82 #2139 üzenetére
A "gyári" torrentkliensre nem lehet valami spéci programmal kapcsolódni, mint a transmission-re?
Nem.
Ha nem, akkor van arra valami lehetőség, hogy csak a transmissiont rakjakm fel a NAS-ra.
A cikkben pontosan ez van leírva. Transmission és mc telepítés. Ha nem akarsz mc-t, akkor ezeket:
mc-4.8.1-arm-0.txz
glib2-2.30.2-arm-0.txzne tedd fel.
Petya
-
_Petya_
őstag
Hm, nem tudom lehet-e állítani, hogy az mc milyen parancsot futtasson, amikor kitömörítesz. Ha ezt úgy használod, hogy "belépsz" a tömörített fájlba, és onnan "kimásolsz", akkor tudtommal nem lehet megcsinálni, de javítson ki valaki, ha van erre mód.
-
_Petya_
őstag
És akkor én is kérdezek:
A gyári firmware-el szállított Twonky médiaszerver támogat FLAC-ot? Jelenleg csak egy androidos telefonnal tudtam kipróbálni, azon nem lászottak a FLAC fájlok, de nem tudom, hogy a telefon DLNA kliense nem támogatja, vagy a Twonky? Valaki próbált már ilyet? Vagy esetleg a FLAC->WAV transcode-ot?
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Miért érdemes miniDLNA-t telepíteni? Mivel jobb mit a gyári Twonky?
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz Batlefield90 #2714 üzenetére
nmap
-
_Petya_
őstag
válasz gahor72 #2826 üzenetére
Wordpad...
Na jó, szóval konfigfájlt szövegszerkesztővel szerkesztünk. Mármint plaintext, ASCII szöveg szerkesztővel, ha már mindenképp windowsos beépítettel akarod, akkor Notepad (Jegyzettömb. Azért ha lehet akkor töltsd le a Notepad++ nevű programot, ingyenes, és sokkal többet tud, valamint nem barmolja el a sorvégjeleket.
Amúgy meg, ha komolyan akarsz linuxozni, akkor ssh-t lépj be, és szerkessz ott, tanuld meg a vi-t, elsőre kínszenvedés lesz, de hamar bele lehet jönni. Vagy, ha már mindenképpen valami egyszerű kell, akkor nano, vagy az mc szövegszerkesztője (mc-ből F4, vagy akár külön is: mcedit. Azt hiszem fent van valamelyik csomag repoban az mc, a slacker is ismeri.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz #79335424 #2992 üzenetére
Amiről beléptél és kiadtad az MC -nek az utasítást a másolásra, azt az eszközt kikapcsolhatod anélkül, hogy megszakadna a másolási folyamat?
Nem, már akkor megszakad, ha kilépsz ssh-ról. Erre a problémára a screen a megoldás, nemrég írtak itt róla.
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest