Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitt
csendes tag
nekem nem sikerült vennem ma
[link]
esetleg valami tipp hol lenne érdemes próbálkozni ?Felhőt oszlatok. Formában tart.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz Normi813 #449 üzenetére
Na ilyen nincs. Ha független, akkor mennie kell mind a kettővel. Ma jött meg nekem is a defy, vodás, vitamaxxal, webshopban rendeltem múlt hét hétfőn, pénteken még azt mondták h bizonytalan, mikor fogom megkapni. Beraktunk egy új telenoros sim-et, benyelte, a kollégám régi pannonos simjét viszont nem szerette. Ki lett cserélve a kártya, természetesen azzal is megy. Szóval a dolgok állása az, hogy jelenleg még egy vodás defy se volt ami függő lett volna. Amelyikről azt állították, arról is kiderült, hogy tul képp független.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
-
kano
nagyúr
válasz Normi813 #449 üzenetére
Valószínű, hogy az a kártya régi fajta. Nekem is lassabb az egész teló T-s simmel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Btel
tag
Voda hívott,és holnap küldik a MotoDefyt végre egy jó hír,de közben az egyik boltba is ma visznek
-
KékFog
csendes tag
[link]
69.990,-[ Szerkesztve ]
-
Btel
tag
Elvileg az Árkádban lévő Vodánál van,tegnap kaptak.
-
Btel
tag
Ma megjött a telefonom ,amit 11-én rendeltem,és nagyon jó! Sokkal gyorsabb mint a Zte volt,nem akad hibátlan! Remélem így is marad jó sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hogy lett volna annyi 01.17től kerül 69990be.
Vagy te ha rendelsz valamit, és közbe feljebb megy az ára, akkor simán kifizeted az új árat Rendelhetnél tőlem akciós áron 100 forintért egy USB-s lábmelegítőt, de közb majd megemelem az árát 10000Ft-ra...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Btel
tag
kivételesen hosszabbítottam,így 54 volt,pedig majdnem vitamaxos lett,de akkor a régi áron hozták volna.
-
lvnt
őstag
Valaki vett már az "új" 70k-s Vitamax szériából telefont? Gondolom, tudjátok, hogy mit szeretnék kérdezni vele kapcsolatban. Előre is bocsánat!
-
kano
nagyúr
Szerintetek lehet függővé tenni egyáltalán ezt a telefont?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Kékfog
Hol olvasát olyat, hogy én szeretném függővé tenni?
Arra céloztam, hogy a szolgáltatóknál nem lehet véletlen, hogy mindegyik független.
De létezhet olyan telefon amit nem lehet függővé tenni??[ Szerkesztve ]
-
drwyctor
csendes tag
Hali, nem tudjátok ? A mostani eresztés(20-dika utáni) vitamaxos defyk is függetlenek?
Aki most vett az nézze már meg legyenszives. KÖSZNote 2 - Omega v11
-
kano
nagyúr
válasz drwyctor #483 üzenetére
Ha visszaolvasol úgy kb. 10hsz-t akkor megtudod.
-
JasonD
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Egy kis helyzetjelentés. Ma délután elindultam Vodafone-os Defy beszerző körutamra a következő eredménnyel:
Westend aluljárószint -> nincs, készlethiány
Westend 1.emelet -> nincs, készlethiány
Mammut I. 2.emelet -> nincs, készlethiány
Mammut II. 2.emelet -> VOLT! 1 db összesen, azonnal meg is vettem
Vác, Széchenyi u. -> nincs, rendelésre hoznakAhol készlethiányosak voltak, ott azt mondták jövő hét kedden érdemes érdeklődni.
A készülék decemberi gyártású (NY).
Ja, és igen, független. -
bolondember
MODERÁTOR
kipróbáltuk este - független az enyém is...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
mclaren777
senior tag
Lehet hogy már egy kicsit uncsi, de jelenleg kapható-e Vitamax-os Defy?
-
petike.hu
csendes tag
válasz mclaren777 #488 üzenetére
Akkor válaszolok itt is ha már van külön topikja
Nem.
De előfizus se mert nincs sehol vodánál. Azt ígérték majd lesz...
Előfizu esetleg Vodafone rendelőnél??? Bár azt mondták webshopos készleten sincs. -
mclaren777
senior tag
válasz petike.hu #489 üzenetére
Közben én is kérdeztem egy kisebb üzletben és azt mondták, hogy jelenleg nem rendelhető...
Biztos lesz majd emelt áron és Lock-olva.Már okt-nov óta nézegetem, erre pont lemaradok a 67-70 K-s Vitamax árról. Ennyiért lehet hogy többé nem is lehet majd kapni függetlenül...
-
Kobaljov
senior tag
válasz mclaren777 #490 üzenetére
A bolti független (0 perces) ára is folyamatosan csökken, lassan közelíti a vitamaxost
-
vazzz
őstag
Hali.
Én tegnap vettem egy ilyet vodánál előfizuval, de kérhettem volna vitamax-szal is, mert volt még 3db. -
Kobaljov
senior tag
válasz mclaren777 #492 üzenetére
Ha esetleg pl. a Samsung váratlanul előállna egy Defy konkurensel két hét múlva az MWC-n..
-
bwoay
nagyúr
válasz petike.hu #489 üzenetére
a vodafone központ a 8. hétre ígérte a következő készletet. őszintén szólva nem bánom a várakozást, ha ez 2011-es gyártású készülékeket jelent, amiknél már biztosan nem jelentkezik a hangszóró hiba (merthogy decemberi telefonnál már láttunk ilyet). vagy ha mondjuk lenne fehérben is...
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mclaren777
senior tag
Kobaljov
Valami ilyesmire gondolsz?
- Igazán előállhatna a többi gyártó is ilyen típusokkal, a rengeteg "sablonmobil" helyett/mellett. Szerintem lenne rá igény...bwoay
Az még kb 1 hónap. Viszont azoknál már tényleg nem lenne ildomos előjönnie a hangszóróhibának.Amúgy énis már Vodaelőfizetésen gondolkodom, csak kicsit félek tőlük. Számomra elég ismeretlen terep. Nincs tapasztalatom hogy T-hez képest mi a pro és kontra.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz mclaren777 #499 üzenetére
kiszámoltam én is, nekem is egy hónap jött ki
ha ez az ára annak, hogy a javított szériából legyen telefonom, akkor benne vagyok. ugyanis sokakat megnyugtat a gyári garancia, csak miután a milestone-om már dec. 23 óta szervizben dekkol, plusz korábban pont hangszórócsere miatt már eltöltött náluk egy hónapot, én azt mondom, hogy inkább ne kelljen leadni javításra a márkaszervizbe se[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest