Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz ToniSoprano #10028 üzenetére

    Ismerősöm androidos imádja a telefonom, csak hát ő sokat játszik mikor munkaszünet van vagy buszon ül, vagy akárhol ahol ugye telefonozni kellene... Így pedig mivel az ő játékai nincsenek meg döntő többségben WP-n marad androidos.

    De ennek ellenére nagyon tetszik neki az egész, főleg ez a csempés rendszer hogy úgy személyre szabható - appokkal - ahogy még semmi sem, meg ugye a stabilitás neki is.

    OctaCore-os mobilja van vagyis 8 magos proci, meg 2GB RAM, de az ő telefonja még így sem olyan gördülékeny mint ez, és van olyan app a telefonján, ami nekem is megvan, csak 640-en épp nem omlik össze, habár más gond van vele (hasonlóképp mint a fentebb linkelt kocsis cuccnak, belelóg egy szoftveres gomb), de ennek ellenére stabilan üzemel.

    Ő most arra vár, hogy legyenek appok, én is hasonlóképp erre várok, hogy tényleg egy stabil jó megítélésű rendszer legyen, mert kezdtem egy alsókategóriás 520-al most egy középkategóriás 640-em van év végén meg ugye jön majd a csúcskategóriás készülék, és ha megérdemli a WP akkor veszek egy olyat, ezt meg eladom neki. De majd meglátjuk, egyelőre azért nem vettem 950-et, mert ez még egy "új" dolog - mármint a windows 10 és meg kéne látni hogy hogyan indul és merre tart. - Élesben persze, nem Insiderként.

    Meg arra is kiváncsi leszek hogy ez a Windows Update dolog működni fog-e tényleg mobilfronton is, illetve hogy a nagy frissítések tényleg évente 1-2 számban érkeznek, mint ahogy igérik a TH-t és a Redstone-t.

    Érdekességképpen pedig leírom hogy a OneCore amely az egész univerzális platform magja, a Redstone frissítés alapja, így most hiába tünik úgy, hogy a mobilverzió nagyon elvan csúszva, a PC-s Redstoneos buildek gyakorlatilag megadják a Redstoneos mobilbuildek alapjait, vagyis ha vége a TH2-nek februárban, "egy jó nagy ugrásra" lehet számítani, hiszen a OneCore addigra úgy ahogy ki lesz pofozva.

    De ez gyakorlatilag majdnem mindenhol igaz, hiszen pl. az Edge szintén a PC buildhez készül csak felhasználják a mobilfronton is, amely átültetése egy viszonylag kisebb feladat (itt nem magára a Edge appra gondolok, hanem a szabványokra, amit támogat), vagy még rengeteg más mindent is fel lehetne hozni. Egy a lényeg, a jelenlegi PC-s buildek döntő többsége másról sem szól, Redstoneban csak a OneCoreról, amivel így mobilfronton már nem nagyon kell külön dolgozni, csak implentálni.

    De mint írtam korábban már van Redstoneos build, csak még nem dolgoznak vele úgy, mivel ugye a TH2-re kell elsősorban koncentrálni mobilfronton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák