Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Amennyire vártam, akkora csalódás lett (első látásra). Borzalmas lett az új grafikus dizájn. Mind a térkép, mind a karakterek, mind az UI
Semmi köze az eddigi darkos, gótikus hangulathoz ami az eddigi Disciples részek sajátossága volt. Szerintem fényévekkel jobban néz ki a 12 éve! megjelent Disciples III: Renaissance, mint ez. Szerencsére itt van a hamarosan megjelenő King Arthur: Knight's Tale, amit a hazai NeocoreGames készít és műfajában mérföldekkel jobb lesz mint az új Disciples!
[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Disciples III: Renaissance/Reincarnation borzalmasak voltak. A zseniális II. rész után egy cseppett se voltak érdemesek ara hogy Disciples nek titulálják őkat. Hangulat, zene, egység és karakter design, animáció.... a 3. rész(ek) sose értek fel még az előd árnyékához se.
A Liberation ben, első blikkre több fantázát látok. Egyedül a Mountain Clan frakciót hiányolom. Persze a II. rész "sötétsége" itt is csak maximum morzsákban lelhető fel.
Pár 10 óra játék után jelentkezem konkrét véleményel. -
CriticalHit
őstag
Sehogy sem jön össze a nagyszerű Disciples II: Dark Prophecy méltó folytatása. Ez sajnos sokkal inkább valamilyen King's Bounty klón.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
Heroes fan
őstag
Nekem bejön, csak az automata csatákat hanyagoljátok mert bekressel a játék.
-
Ermac
tag
Így ránézésre nem lett valami nagy durranás, grafikailag visszamaradott és szerintem a régi széria jobb volt bőven.
We are Many You are but One
-
Kingcold
aktív tag
válasz
Heroes fan #5 üzenetére
Mennyire bugos azon túl?
-
Heroes fan
őstag
[link] ezt hogy lehet megcsinálni?
-
Kingcold
aktív tag
válasz
Heroes fan #9 üzenetére
Gondolom PCn nem bonyolult. Keresd meg a harci zenéket tartalmazó mappát, és oda másold be a Heroes 3 zenéket. Érdemes a H3 hangfájlokat az eredeti DL zenei fájlok elnevezésével bemásolni, és felülírni és az eredetit. :)
Amúgy csak tippelek. :) Ps5 ön nyomom.
De, ez így annó a Disciples 2 és a H3 esetében működött, oda vissza is.Ha a kiterjesztés különbözik, konvertálni ajanlott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy ilyenkor megszokhattuk, a fejlesztők egy premier előzetessel készültek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Aliexpress tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Mobile
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.