Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
kriszpontaz #19 üzenetére
Jó, ez túlzás, de a képen is rajta, kiknek szánják
-
PandaMonium
őstag
Nagyon durván jól néz ki. Az ára sok, de aki fan az úgyis megfizeti ráadásul lehet tényleg jobban is fogja tartani az árát mint a sima verziók.
-
Because
őstag
jól néz ki?
hááát talán egy 12-16 éves srác szobájában, egy ilyen giccses valamit el nem tudnék képzelni a nappaliban, de gondolom nem is a 30-as korosztály a célpont
inkább szavazok egy matt feketére (vagy akinek ízlése fehérre). viszont akár egy 2 terrás kivitelnek is örülnék!
-
Liquid Snake
aktív tag
Hát ez tökéletes!
-
gianni85
veterán
Úgy emlékeztem, hogy ez 2 kontroller-rel jön. Úgy még elment volna az ára. De így... se kinect, se retail játék
A nagyobb tárkapacitás is még a 360-nál volt egy plusz tényező, amíg külső forrásból csak 16GB-ot (vagy 32, nem tudom pontosan) volt hajlandó felismerni. De a One-ra rá lehet kötni 4TB vinyót is... -
Pöttön
őstag
válasz
tomorrow-tec #7 üzenetére
Ebbe az árba azért benne van az újdonság varázsa is.
Pár hónap és lesz emberi áron is szerintem, ha addig el nem fogy a készlet.
(De ezt a mostani ára mellett erősen kétlem)
-
tomorrow-tec
csendes tag
Tényleg nagyon eltalálták a dizájnját, de az árát viszont nagyon nem, kb olyan 120000-130000 között kéne lennie, az alap gépek árát meg vihették volna lentebb 105000-115000 közé. De biztos van sok Fan aki még akár 160+ ért is megvenné.
-
g4mer
senior tag
Nagyon jól néz ki, szerintem megér ennyit, legalább az árát is jobban tartja, mivel limitált kiadás
-
Sirandrish
legenda
Fuu...hát tényleg fasza meg jól is néz ki de 160K..
Annyiért inkább veszek egy (vagy 2) használt Suzukit (vagy 10 trabit) és megyek a hóba/sárba szórakozni -
plejik
addikt
Állat..bár ennyivel nem ér többet szerintem.. Karácsony környékén gondolkod egybe én is. De lehet jó lesz nekem a sima fekete is.. persze kinect nélkül..
-
Spancho
senior tag
Jól néz ki ,de nagyon drága...
Amazonon 350$ (volt) a sima + a Ac-s verzió is.
Itt meg semmi árcsökkenés mostanában ,remélem karácsony előtt lesz valami akció.
Kontroller vááá. -
haddent
addikt
Hú ez k***a jól néz ki azért na
De az ára is .. Azokat a hangokat meg kéne keresniItt van. Durva
Mondjuk nekem nem kéne egy játékkal márkajelzett konzol se, mert ha meguntam azt a játékot utánna már inkább csak giccses és uncsi
Új hozzászólás Aktív témák
gp A limitált kiadás egyedi festéssel, valamint nagyobb háttértárral rendelkezik.
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS5 Original Disc Driveval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest