Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Vannak színész/rendező párosok akiket ha az ember meglát becsukja a szemét és elfordul, no Jovovich és Anderson pont ilyen duo....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
BoneDragon
veterán
Hát ez... szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Nem tudom mit vártatok. A Monster Hunter franchise sosem a történetről volt híres, hanem a bazi nagy fegyverekről és még nagyobb szörnyekről. Egyszer bőven nézhető lesz.
Ami igazán jól állna neki az egy Monster Hunter anime. Elnagyolt fegyverek, karakterek, szörnyek. Tipikus Shonen...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem az nem tetszik, hogy belevonják kényszerűen a mi világunkat, holott (bár nem játszottam túl sokk MH játékkal) az egy teljesen külön világban játszódik és semmi olyasmi nincs benne, hogy mi világunkból kerülnek át oda népek. (Ez így kb egy live action isekai. )
Monster Hunter anime: Láttam már videókat, gondolom promóciós céllal készülhettek, meg talán a Stories-hoz van külön anime is.
Live-Die-Respawn
-
Badlof2k
senior tag
Am ja ez inkabb animebe adna mintsem eloszereplosbe dehaaz ezt kapjuk En azert megnezem majd , Monster Hunter World volt az elso ami MH volt es valaha jatszottam , kb 150 ora minimum belement mire elkezdtem erteni mitis csinalok es hogy kellene
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
saelin
veterán
Van story, de szerintem nagyon béna. Én csak a coop miatt tudom ajánlani, mert úgy nagyon fun. Egyedül túl száraz szvsz és hamar monotonná is válhat. A harcrendszere viszont vagyon "nehéz". Rengeteg tanulást igényel, no, meg egy tonna megszokást és türelmet, mert rengeteg az animation lock. Ha egy kicsit pörgősebb, folyékonyabb lenne a harc, akkor nálam 10/10 pontot érne el, de így csak 7/10 a gyenge story és lassú harcrendszere miatt.
Kategóriájában viszont verhetetlen. Elképesztően jól ki vannak dolgozva a mappok, a szörnyek és a velük történő interakciók. Ha valami pörgősebbre vágysz, akkor ott a Dauntless ami hasonló. Nem olyan bonyolult, de kellően tartalmas és szórakoztató. Nem mellékesen ingyenes.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Badlof2k
senior tag
No igen a lassu harc rendsszer nagyon nehez megszokni egy Witcher vagy Nier utan De nem annyira veszes , pl en Bow vagy Sword kombokat tolom az annyira nem veszes. De a GS , Hammer uhw
Dagger meg hagyjuk , Basil vagy Deviljho amik csak a jeghegy alja Iceborne szornyek elott hat Esku odaig nemvolt osz hajszalam de ettol a ketottol lett par"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Micsurin
nagyúr
-
Montanaxy
aktív tag
Hát egy MH World után ez meg mi akar lenni? Annyira költségminimalizáló lett hollywood is, hogy ihaj. Nehéz is lenne a milliárdokból megcsinálni cosplay szintú jelmezeket és egy jó, élőszereplős animét leforgatni...
a 80-as években ezerszer többre voltak képesek, lásd: Végtelen történet pl.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Egyszer megnézni jó lesz, majd Tony Jaa nyom pár fejrúgást meg könyököst és jól van az.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ez valami Jurassic Park 2 utánérzésnek tűnik. Amúgy vannak Andersonnak jó filmjei.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
.LnB
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #19 üzenetére
Az egy másik Anderson. Wes Anderson.
Biztos lesz egy felvezető sztori a film elé. Egy 0. epizód. Amiben elmagyarázzák, hogy sajnos a COVID miatt akadozik a gépzsír szállítás, és mivel nem kapták meg időben, ezért a Pacific Rim-es páncélokat most nem tudják használni az óriási lények ellen. Ezért maradnak a kardok, és a pusztakezes harc.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #22 üzenetére
Ki az a Pali Anderson? Annak még egy filmjét sem láttam.
Jahogy Paul->Pali. Értem már.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
zsolesz967
aktív tag
Van egy olyan érzésem, hogy ebből se egy rész lesz.Resident Evil round 2.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
aginor
veterán
válasz GodGamer5 #13 üzenetére
Inkább a halálhajó, ami szerintem a zsáneren belül egy egészen jól sikerült darab, utána pedig A katona, ami Russel miatt szintén nézhető volt (bár akkor még gyerek voltam, most már lehet nem tetszene).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Xbox Series Kontrollerek Többféle színben
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB, SW: 11.00, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó gar, üzletből!
- Playstation 5 30.-ik évfordulós limitált kiadás.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest