Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hue2000
tag
Jók ezek az okosórák hasznos kis cuccok
Az élet mindig drága
-
pit stop
addikt
Minden egyes cikkben úgy jelenik meg, hogy jönnek majd a jövőben valamelyik gyártó valamelyik órája talán és úúúúúúúúristen, Sony SW pedig már van egy ideje, és szóba se kerül.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
szabi820
tag
Amùgy ez mire jò?
-
Sonyimádó152
csendes tag
Igen szerintem is Sony Smartwatch 2 tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy Xperia M2 Aqua-hoz! <3
-
halkow
őstag
Hát ha ez már tövig le savaza a csuklódat látszik hogy az lg apait-anyait belead hogy kárt tegyen a felhasználókban
Alcatel onetouch idol2s the king
-
kbyte1024
veterán
Én személy szerint teljesen feleslegesnek tartom ezeket.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
dreamdancer
őstag
Az elmúlt egy évben megjelenő termékek, tesztek, OS-ek számomra mind azt mondják, hogy az okosóra egyszerűen még "nincs kész", nem kiforratlan,. A gyártók nem akarnak lemaradni, ezért sorra dobják piacra az alfa-tesztfázisban lévő termékeket, aztán csodálkoznak, hogy nem fogy. Nagyon kíváncsi vagyok, az Apple képes lesz-e ezen túllépni, vagy az ő órájuk is csak egy használhatatlan kacat lesz, almalogóval.
Nem a lényeg a fontos.
-
Flind
senior tag
Szerintem nagyon hasznosak lehetnek, a mai 5+"-os telefonok mellett. Azokat nem tudod a zsebedből bármikor előkapni, ezért kellhet az okosóra. De az tény hogy még elég kiforratlanok.
-
Pali1119
tag
Nem értem, hogy miért nem az első G Watch-ot fejlesztik tovább. Oké, hogy most az LG rakja bele a panelt, de ezt pl. az első változatnál miért nem lehetett megcsinálni?
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
kovadika
őstag
Miért nem lehet előkapni egy 5 colos telefont?
-
DarkByte
addikt
válasz Sonyimádó152 #5 üzenetére
Neked inkább egy kifestőkönyvet javasolnék.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ilyen ronda termekekkel nem fog elerni az LG semmit.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Flind
senior tag
válasz rosszfiu18 #12 üzenetére
Vagy lehet hogy valakinek nagy kijelző kell a multimédiás tartalmak miatt, de egyben az azonnali informálódás is fontos.
(#13) kovadika: 5"-ost még szerintem elő lehet, nagyobbat viszont nem nagyon. Olvasgasd a fórumot, hányan nyavajognak hogy 4.3" sem fér el a zsebükben..
-
ArthurMiller
senior tag
Akárhogy is, az LG nagyon komolyan veszi az okosórák piacát, ami szükséges ahhoz, hogy a Samsung Gear szériát, vagy a rövidesen érkező Apple iWatch szerkezetet maga mögé utasíthassa.
A nap vicce Már elnézést az LG fanoktól
-
Kékes525
félisten
válasz Oppenheimer #15 üzenetére
Szerintem is elég csúnyák.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
dsr
senior tag
Remélem ez nem fog rozsdásodni , amúgy várós
-
Blyan
félisten
Ugyanolyan ronda lesz, mint a többi...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Vajon ez is elfog korrodálódni a csatlakozóknál?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Freiherr
őstag
Elcseszett egy koncepció az egész.Emlékszem pulya koromból a számológépes meg a "hétzenés" kárcórákra,ugyanúgy a kukában fog landolni ez is.
XXX
-
daniel909
addikt
máskor több smile-t ha kérhetem...
témához: jöjjön mert van hova fejlődni: üzemidő, dizájn. a moto 360 néz ki a legjobbnak eddig.
(#23) 00KID: mára kissé más a koncepció nem gondolod? én örülök neki h nem kell mindenhez elővennem a batár nagy telefonom. sokszor hasznos egy okosóra, csak sokan nem látják még benne a fantáziát, mert a szájukba kell adni mit is tud egy ilyen cucc. (kb mint 2008-ban mikor még kevés embernek volt szifonja mert hogy az szar)[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
atike
nagyúr
.....csak ne maradjon meg a külcsín olyannak mint az első generációnál... Sokra nem fognak menni vele ha telerakják "új" funkciókkal, de ugyanolyan "gagyi" lesz külalakra mint az első (és amúgy mint ezek az okosórák általában)... Lessenek rá a Motorolára pld...
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy ez csak egy marketing reakció a jelenlegi órájuk fogadtatására.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Ádám16
addikt
Remelem, nem fognak elterjedni ezek az okosorak. Vagy terjedjenek, annal jobban fognak kinézni az elegáns klasszikus órákat viselo holgyek\urak.
A G Watch egyebkent kifejezetten csunya lett szerintem, talan a Moto360 meg, ami szódával elmegy. -
Tomi_Ohl
veterán
Most az egyszer igazad van SW2-t annak idején a tesztben nagyon lehúzták, de azóta állítólag szuper lett a frissítésekkel
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest