Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8147 üzenetére
Nem tudom, engem nem is érdekel már, had játszon csak sütöt, de nyüstulik rendesen a V20C melegedésnek vagy is (sütőnek üzemi hőfokon működik) semmi nyoma nincs
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz passat77 #8149 üzenetére
Most melyik melegedett a V20C vagy a V20H? Mondjuk a V20C hihetetlen , de előfordulhat.
Azóta v20c, zárt boot loader, és NEM MELEGSZIK! (ki érti ezt????) Az is gyári amit a szervizes barátod felrakott
Na nem azért a két forintért de itt kaptál választ 7962 Erre
Azért valalótlant ne állíts
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_l9_nagyravagyoknak/hsz_8031-8031.html
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szerintem meg ha az LG nem javított az L9II semmit hanem azok a hibák amik az L9-el is voltak és továbbra is meg fog maradni akkor nem sok jót fűzök hozzá, azért mert van értesítési fény, (ha csak ez a javítás akkor jól belehúzott az LG) szerintem nem fogja megérni, ha a hibák továbbra is fent állnak. Had ne kelljen felsorolnom a hibákat. Hangsúlyozom kíváncsiságból, kifogom próbálni, de az L9 nagyon el vette a kedvemet az LG-től. Ami egy előny lehet benne ha lesz benne egyáltalán az Automatikus fényerő szabályzó.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz pethYeti #8165 üzenetére
(#8165) pethYeti
Igen tudod tárolni az SD kártyán csak nem biztos, hogy tudja is használni onnan. Az SD kártyára nem telepit a letöltött fájlokat neked kell átmásolni, feltéve ha nem nagyobb 2 Gb-nál
Az alap rom mennyire használható, ha nem muszáj nem akarok napokat eltölteni különböző romok felrakásával?
Használni használható a Stock ROM. a Custom ROM-ok csak bootloder nyitás (ami ugye garancia vesztéssel jár ) után cserélgethető.
Pedig napokat fogsz eltölteni, ha megmakacsolja magát akkor akár egy Frissitéssel vagy akár egy ROOt felrakással.
-
bubus66
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #8173 üzenetére
Nekem kicsit vannak elvárásaim azért egy ilyen telefonnak nem volna szabad pizza sütőt játszani. Meg van még egy két apróság.
Ennyi köztünk a különbség, hogy neked az első (nekem meg a jó isten tudja hányadik) majd ha a 25. androidos lesz nálad akkor lesznek elvárásaid, addig meg megelégszel azzal amit tud a telefon.
-
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #8179 üzenetére
Egyet értek veled, bizony nem gondoltam volna, hogy a Sony a krait procikkal (2magos) SXT-m (2X1500) alázott meg egy 4 magost.
Pontosan ezt akartam ki fejteni, hogy a kamera még úgy ahogy elmegy, de a melegedés, a frissítésre hetekig a gép mellé költözni meg egyébapróságok hát ha ilyen lesz az L9II akkor bizony azért a ledért nem nagyon érdemes lecserélni
-
bubus66
nagyúr
válasz rondabogancs #8202 üzenetére
Én az SGSII Pulszt ajánlnám a könnyebb ROOT-olás miatt, meg Samsungok sokkal jobban kezelik a külső SD-t is
-
bubus66
nagyúr
(#8205) 5-htp
Miért az L9II mennyivel lesz jobb mint az L9?
(#8206) Echoo
Milyen ROM van rajta?
Úgye nem is olyan egyszerű itt megtalálod A ROOT csak CWM-ből lehetséghes.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8214 üzenetére
(#8214) Milestone2
Igen ez így van ahogy írtad.
(#8216) sarkanyolo2
Ha olyan változáson megy keresztül mint az L7 meg az L7II akkor sokat fog fejlődni az LG a Milestone2 kollégának igaza van hogy az LG magának csinál telefont. Mivel nem ez volt az első LG telefonom ismerem az LG és tudom mennyire ütős lesz az L9II.
Ez volt az egyetlen telefon ami két hétbe tellett a frissítse a többit mindegyiket max 20 perc alatt beállításokkal megtudtam csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #8216 üzenetére
Igen a processzor óra jelét megemeli a RAM-mal miért spórolt (lásd L7II) már nehéz lett volna a 2 Gb beletenni, 4.1.2-vel, itt is vissza felé fejlődik az LG mivel már szerintem a 4.2 nyugodtan kiadhatná, de szerintem ha ki jön az L9II fél évet kell várni a 4.2 mire már a többi szolgáltatónál talán az 5-ös meg lesz. Biztos nagyon jó lesz csak azért mert L9II
A leírás alapján elég gyenge. A 8Mp kamera meg a 8Gb belső memória amiből majd szabd lesz talán kis jó indulattal 4 Gb
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8220 üzenetére
(#8219) bucsupeti
Az üzemidő szerintem rosszabb lesz mint a sima L9-nel van, az akkumulátor ugyan akkora. Sok jóra nem lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8225 üzenetére
(#8225) Blue Eagle
Igen igazad van ebben csak amikor 3 hétig tart egy telefont root-olni az meg az én elvárásaimtól van nagyon messze, meg ha kinyitom a bootloadert nem lehet vissza zárni stb.
(#8224) BOBAKILL
azért mert jól néz ki egy Launcher azért nem tartok meg egy telefont milliót lelehet tölteni, köztük nekem is is van Holo Launcher LGUI-3-mal anno még a Blackhez csináltam. Jobban is tetted, hogy vissza tértél, vagy i s váltottál van tapasztalatom a Sonyval, a T-vel megvoltam elégedve, ne sajnáld az L9-t. inkább annak örülj, hogy eltudtad adni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#8227) Lavar
Mivel lesz fejlettebb a proci 2x400 MHZ? meg látod, hogy nem lesz jobb semmivel sem azért meg nem érdemes cserélni mert HD lesz a kijelző, a soc akár milyen is lehet ha a 2-3 rendszerrel le marad az LG, hogy ezt is csak a 4.1.2-vel adja ki úgy látszik az LG-nél ez a fejlődés ennyiből szerintem jobb lett volna ha ICS-vel adja ki. Lehet hogy nem lesz rosszabb az üzem idő csak max nem pizza sütő lesz,ha nem kenyér sütő kemence. Ja meg a 3-4 hét alatt talán majd sikerül frissíteni is.A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8261 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8264 üzenetére
Oké rendben semmi gond.
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8266 üzenetére
Akkor kell a moderátor ha címlapos írást akarsz
Belépsz a Logutra írni szeretnék és Rá kattintasz a felugró ablakban erre "SZEMÉLYES BEJEGYZÉST SZERETNÉK ÍRNI!"
Ha úgy akarsz írni mint én akkor nem kell moderátor
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8268 üzenetére
Másold át és azt meg töröltesd
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8270 üzenetére
Akkor most Címlapos írás?
-
bubus66
nagyúr
válasz passat77 #8273 üzenetére
(#8273) passat77
(v10a-v10g and v20a-v20d): Ebben hol szerepel, V20H? a Custom kernel nem működik a stock alatt a CWM-ből telepíthető ROM-okat, meg Milestone2 fórumtárs már jó pár HSZ-ben már leírta.
A gyári ROM max óra jelét nem fogod tudni feljebb vinni, csak azt nem értem ez minek kell ez Nem Blade ami 800 Mhz ketyeg
(#8272) Milestone2
Én meg meg tettem hozzá az első hozzászólást
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz passat77 #8277 üzenetére
(#8277) passat77
(#8284) Milestone2
Nem tartom valószínűnek, hogy a gyári JB-hez jó lenne a 3.0312-es ICS kernel, Te adtad meg neki az oldal címét?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8289 üzenetére
Nem azt az oldalt kérdeztem hanem az ininteset. Ok rendben meg találata remélem yoda mesterre is rátalál.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz H.Bencike #8313 üzenetére
Ha szoftver frissítéssel viszed be, azzal nem fogod vissza kapni nyitott bootloaderrel, max akkor ha alaplapot vagy cserélnek.
(#8316) Blue Eagle
Szerintem meg ennyi pénzért sem volna neki szabad sütött játszania.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8318 üzenetére
Az lehet de a Samsungon nem egy hónap alatt sikerül egy új ROM-ot vagy frissítést fel tenni. 5 perc alatt meg lehet csinálni az Odinal, simán lehet rootolni, és nem kell ehhez bootloadert nyitni. Ezek a műveletek kb 10 percet vesznek igénybe és egy 1 hónapot.
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8320 üzenetére
Itt nem csak a ROOT-ról van szó, ha nem arról, hogy 1 hónapig minden nap (egy kicsit) kellett frissíteni, hogy egyszer elérje a 100%-ot. Tudok olyat ami gyárilag ROOT-olt igaz Kínai de a L9 elbújhat mellette. Szerinted mennyivel lenne több garanciális gond ha ROOT-olva lenne?
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy néhány felhasználónak szüksége van a rootolt szabadságra.
szerintem elég sokunknak szükség lenne rá, csak nagyon sokan nem merik a garancia miatt meg csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8324 üzenetére
Én most is úgy gondolom, hogy legalább a ROOT-ot hivatalossá tehetnék.
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8326 üzenetére
Szerintem nincs. Így tehát marad a mokolás.
-
bubus66
nagyúr
válasz odipapa #8332 üzenetére
Ha megfigyeled itt meg ugyanaz a pár ember fikázza a telót.
igen jó telefon ez az L9, volt kettő amikor meg szabadultam tőle öröm táncot jártam, nem fikázom de a jótól kicsit messze van.
(#8328) sleen
Azért ennyire ne dicsérd xda-t mert nekem volt szerencsém letéglázni telefont (L9) is az xda-s leírás alapján.
További sok szerencsét az LG L9-hez. A normális melegedés szerintem megengedett, viszont a pizza sütött játszó telefon az nem megengedett.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Manitou #8333 üzenetére
(#8333) Manitou
Nekem a jobb felső sarkban volt egy sárga folt amit csak fekete háttérnél lehetett látni, meg akkor de nagyon mikor S/W módba volt a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8342 üzenetére
(#8342) Milestone2
Igen kolléga igazad van és a felsoroltak II.es szériáját is börtönbe zárta a LG sőt az L9II is ugyan úgy, lesz mint az elődjei.
Én meg már könnyen vagyok mert válogathatok készüléket, mától. Nem kell 2 év hűséget várnom (igaz meg sem vártam volna)
Fikázni is csak az tudja aki mokkolgatja, aki a szekrénybe vagy az asztalon tartja és néha telefonál vele annak persze, hogy szuper egy készülék.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #8354 üzenetére
De azért 62-ért sem lehetnének ilyen hibái, sajnos nem csak egynél jelentkezett ez a dolog.
(#8360) BOBAKILL
Igen írtad már, én PL ma az SGSA meg gyilkoltam, és abszolút semmi melegedés nem volt.
A lányom több mint 2 órát játszott rajta, jele nincs a pizza sütőnek, az enyém simám zsebben fel melegedet telefonálás után.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz vtibcsi #8362 üzenetére
(#8362) vtibcsi
Volt kettő L9 is a melegedés nem a beragadt app-tól jött, nálam biztos, hogy nem mivel az összes LG szemét ment a húslevesbe,meg még nagyon sok alakalmzás.
PL Chrome a Maps mélységéből, (hogy még hír mondója se maradt) hogy meg értsd a framework mappából is törölve lett. Facebook és társai alkalmazást soha nem használtam. És ezek után is pizza sütőt játszott tényleg nagyon jó telefon. Te meg örülj neki hogy semmi bajod nincs vele, vitték vissza gariztatni és nem csináltak semmit, vele.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz vtibcsi #8368 üzenetére
Nem szoktam olyat tiltani amit nem kellene, a melegedésnek meg szerintem semmi köze a forrósodáshoz. Te pedig örülj neki, hogy a tiednek semmi baja nincs.
-
bubus66
nagyúr
válasz zAPAtyin #8370 üzenetére
(#8370) zAPAtyin
Azt nem vitatta senki sem, hogy okos telefon csak sajnos nagyon sok alkalmazás van, amit le kell tiltani, hogy a gyári ROM stabilan működjön. Na, ugye bár, ha letiltjuk az alkalmazást, akkor butítjuk a telefont is. Akkor innentől kezdve hol beszélünk okos telefonról? Ha viszont nem butítottam le, akkor meg újra indulások és egyéb dolgokat művelt a telefon.
A felsorolásodban lévőket már a legelső érintő képernyős telefonok is tudták.egy napot kényelmesen kibír az aksija. igen, ha az asztalon pihen, akkor még 4-5 napot is kibír.
Én pl. nem használtam rajta navigációt, GPS-t és még is pizza sütő volt az okosnak nevezett, butított telefon.
egy okos telefon, internet, email, SMS, mms, chat, közösségi hálózat, fényképezés, helymeghatározás (hol vagyunk, hol lehet, merre van), naptár, számológép, jegyzet,
Egy okos telefonnak nem csak az itt fel soroltakat kellene tudni, viszont gondolom, hogy ha már van, bent GPS az használják is.
A gyorsaságot mihez mérted?
A szoftverből a gyári mérnökök maximálisan kihozták azt amit a telefon hardvere tud.
Igen ezt nagyon jól sikerült nekik, kihozni belőle a maximálisat
(#8373) BOBAKILL
Miért ne írnál, volt L9 és vannak vele tapasztalataid, és köszönjük, hogy meg is osztod.
Ha van benne gps akkor az működjön is! Szerintem is azért van bent, hogy használjuk, és nem azért, hogy nézegessük. A használat során pedig elvárnánk, hogy valóban tudja azt amire ki találták, de sajnos nem tudta, én a hang alapú fényképezést sem, tudtam használni, meg volt egy két bibi amit az LG mérnökök a HW-ből kihoztak, csak sajnos negatív irányba.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#8381) aholy
Itt a leírás
A Durva visszaállítás használata (Gyári alapbeállítások visszaállítása) Ha a telefont eredeti állapotába kell visszaállítani, a telefon újraindításához használja a Durva visszaállítás funkciót.
1 Kapcsolja ki a telefont.
2 Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva 10 másodpercig a következő gombokat: Be- és kikapcsológomb/Zárolás gomb + Hangerőcsökkentő gomb + Kezdőképernyő gomb.
3 A telefon bekapcsol, és azonnal elvégzi a gyári alapbeállítások visszaállítását.Figyelmeztetés A durva visszaállítás esetén minden felhasználói alkalmazás és adat törlésre kerül.
Ne felejtsen el biztonsági mentést készíteni a fontos adatokról a Durva visszaállítás végrehajtása előttTe biztos nem tudsz most ebben az állapotban biztonsági mentést csinálni.
-
bubus66
nagyúr
Akkor az szerviz lesz az első L9 nekem is így volt igaz akkor még nem volt telítve a piac ilyen okos telefonnal (ami mindent tud) csak sokszor épp a pizza sütőként üzemel, ezért egy másikra cseréltek.
-
bubus66
nagyúr
(#8386) aholy
Akkor az szerviz lesz az első L9 nekem is így volt igaz akkor még nem volt telítve a piac ilyen okos telefonnal (ami mindent tud) csak sokszor épp a pizza sütőként üzemel, ezért egy másikra cseréltek.
(#8384) zAPAtyin
Telefonálásra meg sms-re nekem is jó lenne, igaz ahhoz a Nokia 3210-is elég lenne. Nekem nem felel meg árérték arányba, hogy csak telefonálásra. és sms-re legyen jó, meg azért elvárnám (szerintem nem csak én), hogy egy 65000 Ft készülék ne legyen pizza sütő. Valamint minden sz@rért nem kelljen az LG-nek írogatni. A Milestone2 talán egyedül maradt vagy csak rajta kívül még egy-kettő user van, aki ki merte nyitnia bootloadert, és custom ROM-okat használ. Persze sokan nem merik kinyitni mikor 2 hetente a szervizbe, kell vinni. Én meg azért elvárnám, hogy egy ilyen készüléket lehessen legalább a bootloader nélkül ROOT-olni, de hát annyira okos telefon, hogy még azt sem lehet. Na, látod én ezen a téren is ki szeretném használni.
Ma csináltam egyet KB 5 órámba telet a frissítés. Az alatt másik telefonból kb. 40 meg lehetett volna csinálni.
Neked szerencséd volt, igaz a mire használod arra neked bőven megfelel.
bucsupeti pedig már legalább 100x leírta, hogy Ő mire használja a telefont, ahogy olvasom, nem arra mint te csak (telefonálásra meg sms-re).
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #8391 üzenetére
Nem tudom de amint látod jó párszor. Milyen neked az SXP? eddig gondolom bevált, több szempont alapján is.
(#8392) mnó77
Igen itt a példa a SX-ről nekem is volt SXT-m bizony sok téren lealázta a L9-et de nem csak azt hanem nagyon sok másikat is.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #8407 üzenetére
Pedig a Black jó kis telefon volt szerintem azt érdemes lett volna tovább fejleszteni, az SXP biztos, hogy jó, nekem az SXT- is sokkal gyorsabb volt, és tényleg szebb képeket csinált.
-
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #8412 üzenetére
(#8412) BOBAKILL
Erről jut eszembe, bubus66!
Szalonnát tudtunk volna rajta pirítani! Ha nem sülne meg időben, a GPS-t is bekapcsolod és kész is.Igen meg a pizza is meg sült volna mellette még, zsebben nem lehetett hordani, még tokon keresztül is égetett.
Hát azért sajnos, hogy volt szerncsém most este a SXP és az L9-et össze hasonlitani, nem akaorom nagyon lenézni az L9 de az igazság, hogy a P sokkal vagy is mérföld kövekkel jobb mint az L9.
bucsupeti az ismerősőmnek még 10 órát sem bírki. kb ugyan azt használja.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bucsupeti #8411 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm
bucsupeti az ismerősömnek még 10 órát sem bír ki, kb ugyan azt használja ahogy te. Ma oda adtam neki az SGSA, én is kíváncsi leszek mit teljesít. Szerint biztos, hogy jobban.
-
bubus66
nagyúr
válasz zAPAtyin #8421 üzenetére
Szerintem meg 20 000 az nem egy nagy összeg amivel drágább a SXP, viszont annyival jobb is Ha Az SGSA viszont olcsóbb de mérföldekkel jobb az L9-nél. Te mihez hasonlítod az L9-et? Mert akkor mondjál valamit ha van viszonyítási alapod, nekem jó pár telefon meg fordult e kezeim között. Tehát tudok mihez viszonyitani
(#8415) odipapa
Szerintem meg aki nem suttog az tett is le az asztalra valamit, én legalább is így gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz zAPAtyin #8421 üzenetére
Most gondolkodok készülék váltáson szerinted meg várom az L9II?
Tehát tudok mihez viszonyítani nem Nokia 3210-hez viszonyítom, akkor tényleg mérföldekkel jobb még az L9-is igaz annál soha nem játszott pizza sütőt.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz odipapa #8424 üzenetére
Az hogy melegszik az csak egy dolog, az baj, hogy sütőt játszik. lehet, hogy hogy itt csak egy ketten vagyunk de nekem mind a 4 ismerősömé pizza sütővé alakult, úgy hogy mennek a piacra. Nem is akarlak meggyőzni mert meg ítélésem szerint ezt talán az első komolyabb okos telefonod.
-
bubus66
nagyúr
válasz zAPAtyin #8426 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance Sony Xperia M
Ezek mérfölddel jobbak mint az L9 volt hozzájuk szerencsém ki próbálni. AZ SXM pl ma próbáltam. Ugye és árérték arányban is ott vannak. Csak nem játszanak sütőt,meg 5-10 perc egy ROM frissítés ( nem kell három hét) mint az L9-nek és lehet, hogy akkor is szerviz lett a vége. Nem kell bootlodert nyitnia SGSA-nál a ROOT CWM-hez, stb stb.. . Tökéltessen működik a GPS nem kell fél nap hogy holdat találjon, és nem dobálja el a holdakat.
SGSA ha valami gond van és szervizbe kell vinni 5 perc alatt vissza lehet állítani és nem kell parázni azon mint az L9-nél, hogy lesz-e piros vonal átlóban a garancia jegyenMilestone2
megvárom az L9II aztán beruházok rá, max ha nem lesz jó ki dobom az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #8427 üzenetére
Melyik Superuser van fent neked a a sárga háromszög a kettős keresztel? Tedd fel a Superuser Pro az inineten meg van, ott tudsz kiválasztani ikonokat.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz odipapa #8430 üzenetére
Mit hoz a számodra az L9? Ami le van írva a specifikációban. te csak az alapján ítélj meg egy telefont én más alapján fogom, és az árához képest így utólag kettő L9 után merem állítani hogy nem éri meg az árát. Sőt meg merem kockáztatni hogy ha a LG Optimus Black-et tovább fejlesztik az L9 elbújhatott volna mellette.
Már,hogy ne lenne köze hozzá, mert talán volt egy ZTE Blade-d a maga korában egy kiváló telefon volt. Persze ha ahhoz hasonlítom az L9 akkor mérföldkővel jobb az L9. De mondjuk vele egy súly csoportba lévőkkel már elégé alul marad sajnos. Neked jó véleményed van róla nekem meg nem és vagyunk még egy páran így. Van szervizes barátom aki az LG-nél dolgozott, (zik) és ilyen véleményem van a róla, sőt egy részét Ő is osztja, viszont a melegedést Ő sem tudta meg mondani mi lehet, talán jövő hónapban elő áll egy megoldással.
Neked ennyi egyszerű, nekem meg nem hozta amit egy közép kategóriás telefontól elvárnék.
(#8418) BOBAKILL
Meg érte a SXP a 20000 Ft különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz vtibcsi #8432 üzenetére
Öreg igen sajnos az enyémet csináltam 3 hétig az ismerőseim, Ő neki 4 hétig tartót még meg csinált ( most örülsz ugye) a frissítés pedig amit csinálok Szboxal, mert csak a 3 hetet ezzel lehet ki küszöbölni, történik pedig az SGSA, SX-k mellette tették le a voksukat ha érdekel olcsó pénzért van L9 meg lehet venni. Tartalék telefonnak meg veheted. Szerintem 40 meg egy pizzáért oda adják darabját. Jó vétel lenne. Sajnos engem nem érdekel.
Te kis naiv el is hitted, hogy meg várom az L9II ha maradnék az LG-nél akkor max az F szériából próbálnám ki valamelyiket. De nem úgy hogy megveszem
Mitől bíznék az L9II-ben ha olvastad volna akkor azt is ki veséztük múltkor.
(#8433) BOBAKILL
Na igen a kijelző közötti különbség napsütésben hát az SXP-T stb biztos, hogy szuper az Samsugoké is, a automatikus fényérőszabályzó, azért teszi a dolgát. Úgy látszik az L9-ből kifelejtettek az LG mérnöke vagy azt hitték mindenki csak sötétben meg borus időben használja, biztos nagy munka lett volna bele tenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest