Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bucsupeti
senior tag
válasz kisocsi #3803 üzenetére
nem, mert az firmware frissítésre való.
A Rom frissítést én az LG PC Suite-al csináltam 32 bites Windows 7 alatt.
Nekem ez bejött, semmi problémám nem volt soha vele. Másnak meg problémái adódtak.
Fontos hogy rendszergazdaként kell indítani (Jobb klikk az ikonra és indítás rendszergazdaként)"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
akcsy
tag
bubus66 rájöttem, igen sajnos nem lehet, pedig azt hittem sikerült a fejlesztőknek már valamit buherálni, de sajnos nem...
Viszont nem értem, hogy mostanában miért USB Tárhelybe írja pl. az obb fájlokat?? Mert ugye az értelmezhető az SD-nek...Skacok pedig én már gondolkodtam, hogy rákötném a terrabájtos külső vinyóm
[ Szerkesztve ]
-
szpetyasz
csendes tag
válasz airmax_2.0 #3808 üzenetére
Nem tudtam én se kezdeni vele semmit. Leszedtem rá az OfficeSuit-ot ez még úgy használható,de a polaris volt eddig a legjobb szerintem. Kíváncsi lennék hogy RemoteCallService-el megtudnák-e csinálni
-
bubus66
nagyúr
válasz szpetyasz #3809 üzenetére
Persze a, hogy jó pénzért mindent megcsinálnak. Az a RemoteCallService-re is mi szükség van csak a helyet foglalja kukában a helye.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kisocsi
tag
Írtam az LG-nek bootloader nyitás ügyben.
Tisztelt LG!Az interneten olvastam,hogy az LG feloldotta a Bootloadert az EU V20B frissítésnél. Sajnos a magyar verziónál,ez nem történt meg. Az XDA fórumon megoldották,hogy bármely régió Jelly Bean frissítésnél nyitható a Bootloader.
Garanciavesztéssel jár ha kinyitom a magyar verziónál? Mert csak így oldható meg az SD kártyára való telepítés!
Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat!És már jöt is a válasz.
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Ha ön külön alkalmazást tölt le a telefonra és úgy nyitja meg a bootloadert az nem jár garanciavesztéssel.
Akkor ha most jól értelmezem,akkor marad a garancia?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Jövő hónap elején tervezek L9-et venni a barátnőmnek. Tudnátok írni róla pár szóban hideget és meleget? Típushiba, zenelejátszás minősége, Camera, fényképező, kijelző minősége...Lagzik e, van e rá főzött ROM, Jelly Bean elérhető e már a mi régiónkban. Egy szóval mire számíthatunk.
T-nél lenne véve előfizura.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bubus66
nagyúr
válasz kisocsi #3813 üzenetére
Mi az a külön alkalmazás ami kinyitja a bootloadert? Ez így hülyeség nyugodtan elhiheted neki (írtak nekem már nagyobb baromságot is) nekem nyitva van és garancia nuku el fogyott. Az XDA-ra meg ne szabad hivatkozni az LG ügyfélszolgálaton, Ez sem igaz, hogy bármelyik régió mert egyedül csak a EUO van nyitva, a többit csak kilehet nyit egy alkalmazás segítségével (melyik az). Ha van olyan alkalmazás ami kinyitja a bootloadert? Van szerintem nincs, így garancia nem marad.Megpróbálhatod nyisd ki és szoftveresen tedd tönkre a telefont vidd vissza szervizbe, és meg látod, ha nem húzzak át a garncia jegyet akkor jól jártunk.
A Magyaron is nyitható ezt pofáztam vasárnap óta.
(#3814) zack
Igen elérthető rá a JB mindegy, hogy a T-nél veszed vagy ,máshol. A kijelző minősége nagyon jó az IPS technológiának köszönhetően. Képeket szerintem el fogadhatókat készít. Van rá főzött, ROM csak az a baj, hogy zárt a bootloader. Reméljük a következő, frissítésnél már nyitva lesz. Az EUO-ba kiadott JB-é nyitva van. Sajnos, ha a mienkre feltesszük akkor sem lesz nyitva úgy kell kinyitni,viszont egyemlőre még nem lehet vissza zárni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kisocsi #3816 üzenetére
Azt tudod miért van nyitva az EUO bootloader mert ők is petíciót adtak be,mint ahogyan mi is. Az ügyfélszolgálattal ilyen téren semmire nem mész.
-
DiamondBack
senior tag
válasz bubus66 #3812 üzenetére
Ezt lenyúltam én is én se tudtam elindítani csak nem mertem megkérdezni mi lett vele
szerk: nyekereg a hátlapom az egyik kis fül el van hajolva (vásárlás óta) és nem pattan be a helyére, nem akarom feszegetni, ilyen gyári hátlapot lehet kapni szerintetek külön, irtó gagyi így olyan érzés mintha szét akarna esni?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz DiamondBack #3823 üzenetére
Nem csak rootal lehet Beállítások/Alkalmazások/Összes alkalmazás és ott rá tapicskolsz arra amelyiket szeretnéd letiltani.
-
törölt tag
Erősen gondolkodom egy L9 vásárlásán, a következő dolgokat szeretném megkérdezni:
1, A 4.7 col-hoz nem kevés az 540 x 960 pixel?!
2, Független készülékekre wifi-n is van már jelly bean?!
3, Vannak-e zavaró bugok, elég stabilan működik-e?!
4, A hátlap tényleg gyenge minőségű és benyomható, mint ahogy a tesztben írták?!
Eddig használtam S2-t, S3-at is, de S2 igen gyenge zenehallgatásra + a gps is gyatra. S3 home gombja kényelmetlen és nincs rendes fehér szín, csak valami sárgás akármi.
A youtube videókat nézve nagyon úgy tűnik, hogy L9-nél szépen simán megy minden még 4.0.4-el is, szóval igen nagy a kísértés, hogy vegyek egy feketét.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz #74266624 #3825 üzenetére
személyes vélemények:
1, A 4.7 col-hoz nem kevés az 540 x 960 pixel?!
Az S3-nak azért jóval élesebb a képe munkatársamét elég sokat hasonlítgattam, de elég ekkora mérethez ez is.2, Független készülékekre wifi-n is van már jelly bean?!
Ezt nem tudom én PC-ről frissítettem.3, Vannak-e zavaró bugok, elég stabilan működik-e?!
Stabilnak stabil, bár ez a felhasználástól/telepített appoktól erősen függ. Nem tapasztaltam még fagyást illetve akadást is csak akkor ha sok alkalmazás megy a háttérben. (pl GTA3+chrome+youtube nálam már megfogta)4, A hátlap tényleg gyenge minőségű és benyomható, mint ahogy a tesztben írták?!
Én 2 darabot vettem egyet a páromnak egyet magamnak. A páromé tökéletesen passzol meg se nyekken, az enyémnek valszeg gyári hibás az egyik kis füle mert nem pattan be a helyére ezáltal nyöszörög nyomásra. Javaslat: hogy ha veszel kérd el nyomkodd meg ha nyekereg erre hivatkozva kérj egy másikat ha az jó onnantól nincs vele baj.Szép a kijelző, gyors, kamera mobilos körökben szerintem tűrhető, picit a 4gb belsőt én keveslem de ezzel meglehet barátkozni, összességében én nem bántam meg hasonló konstrukcióban havi 1 ezressel lett volna több a Galaxy S3 de az nekem formailag nem tetszett valamint utálom a csúszós műanyagot, miközben ez nagy, fekete, recézett nem csúszik ki a kézből, meg olyan zord, komoly kinézetű telo
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Kingsoft Office 5.3.4 nekem lefagy a polaris. próbáld ki ezt elég jónak tűnik.
-
tormakrisz
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy kell rootolt l9-re fe rakni cyanogen modot.
Elöre is köszi srácok. -
bubus66
nagyúr
válasz tormakrisz #3830 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tormakrisz #3833 üzenetére
Nagyon szívesen. Csak a CM-nél olvasd el miket írnak, mert van hibájuk bőven.
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
válasz #74266624 #3825 üzenetére
Sziasztok.
Fec1975
GPS szempontjából ki kell,hogy ábrándítsalak,navigációra ez a telefon egy katasztrófa!Nem mondom,hogy ez általános jelenség elképzelhető,hogy ez csak nálam van így de én nagyon sokat szívtam/szívok miatta mivel nem csak a "nagymamához járok hétvégente".Most viszem másodszor szervízbe az miatt,hogy eldobálja a jelet gyakorlatilag folyamatosan.Nekem ez volt az egyik legfontosabb érv a telefon mellett,hogy a szép nagy kijelzőn milyen jól lehet majd látni az útvonalat,így fölöslegessé válhat a PNA-m.Mondhatja azt is valaki,hogy egy telefon nem erre való!Lehet,de akkor minek teszik bele a GPS vevőt!?4.droidos telóm ez s az eddigi legkomolyabb.A sokkal gyengébb-többek között"eredeti kínai"-telefonok mind simán vitték az egyetlen épkézláb navi szofvert(direkt nem írom a nevét)csak ez a"csúcskészülék"készít ki vele.Más navival meg olyan pontatlan,hogy az valami borzasztó!
Ezt leszámítva ez egy hibátlan telefon,tényleg gyönyörű a kijelzője és a sebessége is brutál.A fényképektől nem esek hasra de ez engem nem is érdekel. -
Pantal
senior tag
Erre én rácáfolnék, nálam jól működött a GPS, amikor Pestre kellett felmennem vidékről, minden gond nélkül működött. De már beszéltünk privátban, nem tudom, nálad mi a gond. Aztán meg lehet, hogy valóban nem teljesít jól, csak az alatt a pár alakalom alatt nekem nem jött elő a probléma.
-
mnó77
tag
Ezért viszem megint szervízbe mert én sem értem az okát! Mert amit Te használsz-hálás köszönet,hogy megosztottad velem -az sem jó nálam.Nagyon nagyra értékelem ezeket az okostelefonokat,hogy rengeteg hasznos funkcióval bírnak s gyakorlatilag mindig kéznél van!Hidd el rengeteg telóra telepítettem ,már navit minden gond nélkül,nekem ez már"hobby" de ez az LG nagyon kifog rajtam...!
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Nálam videólejátszás közbe nincs hang. Az lehet, hogy az .mkv formátumot nem szereti?
-
jojoker08
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy Root-olni szeretném a telómat, aztán CM-t tennék fel, viszont a fenti leírást napi 3-4-szer eljátszom, de nem jutok semmire sem. Legjobb esetben egyszer újraindul (a fentebb említett kettő helyett) de nincs látszata...4.1.2 van fent, abból is V20B-s Rom. Csak a V10-seket lehet egyelőre? Innen szedtem le a hivatalost. Próbáltam Downgrade-lni, de szintén esélytelen, megáll a S/W képernyőnél...Lehet rá valami megoldás? Ha ez számít Trémobilos vagyok. -
engine19
tag
Sziasztok,
már biztosan volt róla téma, de nem találtam.
vettem egy lg l9 p760-t. jelenleg v10h van rajta, frissíteni szeretném a legújabb-ra (talán v20b?), de az lg oldaláról leszedett cucc azt mondja ez a legfrissebb... miért?!az lg oldala egy fos, próbáltam nekik írni, be van regelve a készülékem, kiválasztom, de nem tölti ki automatán azokat a mezőket, amik kötelező mezők... de írni nem lehet bele
kicsit idegesítő, hogy se a kapcsolatfelvétel, se a sw frissítés nem megy.
tuti én vagyok a béna.
tudnátok segíteni?
köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz jojoker08 #3841 üzenetére
(#3841) jojoker08
A JB nem lehet a régi módszerrel rootolni csak recoveryből. És csak akkor ha nyitva van a bootloader, itt a leírás ezt neked kell eldönteni, hogy meg csinálod. Feltéve ha még nem tégláztad le csak olvasni kellene az 1Hsz-t is hogy az ICS-nél is a V10A volt a ROOT-ható. Mennyivel lesz jobb a bugos CM10.1?
Útóljára írom le semmi köze, ahhoz hogy T-Mobile vagy Vodafone vagy független, mivel nincs külön szolgáltatós ROM kiadva, csak HUN.
(#3842) engine19
Menj fel a laptetejére és a Téma összefoglalót nyisd meg, és olvasd el, ott mindent leírtak, az userek. Én is bevagyok regisztrálva az LG oldalra és simán belépek is írok is nekik.
Más
Kezdem észrevenni semmi jelentősége nincs a Téma össze foglalónak, meg is fogom szüntetni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jojoker08 #3841 üzenetére
(#3841) jojoker08
Próbáltam Downgrade-lni, de szintén esélytelen, megáll a S/W képernyőnél
Azt nem olvastad hogy az S/W képernyőnél meg is kell állni a a telefonnak, más különben, hogyan flashelné a telefont, szerinted? Ha nem álna meg az S/W módba.
Downgrade-lni ha a leírás alapján csinálod akkor annak jónak kell lenni. Csak olvasni kellene, PL Téma Összefoglaló.
-
bubus66
nagyúr
válasz engine19 #3847 üzenetére
(#3847) engine19
Az érdekes, akkor a gyári frissítő, hogyan jelezte nekem, hogy van Frissítés, meg sokan a PC Suiteval rakták fel. Csak nem akarsz jó pár usert meg cáfolni,hogy még ki sem jött a JB mikor mindenki a Gyári updaterrel, vagy a PCSuiteval frissítette, akkor ha nem jelent meg a LG hivatalso frissítője, hogy hogy látja, ezt nem értem?
Kit hívtál fel az LG ügyfélszolgálatot? . Mit ír ki a gyári frissítő V10 V20... ?
(#3849) prannk
Azt mondta neki az LG hogy még nem is jött ki a hivatalos JB akkor a gyári updater, hogyan látja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest