Új hozzászólás Aktív témák

  • gleni

    csendes tag

    Sziasztok.
    Én is beléptem a Nougat táborba. Nekem csak csatlakoztatni kellett a telefont a számítógéphez, és elindítani a LG Bridge programot. Ott a szoftver frissítésnél felajánlotta a frissítést, ami szépen végig is ment (kb fél-háromnegyed óra). Első lépésben a számítógéppel együtt működött, majd a telefon önállóan végezte a frissítést. (kb 2,3 gb) Nougat 7.0 (V20a_EUR_XX) Persze közben nem húztam le a gépről. (a biztonság kedvéért)
    Első tapasztalatok alapján gyorsabb. Lefuttattam egy Antutut, és az eddigi 130000 körüli érték helyett most 141669 lett :D
    Én nem formáztam előtte semmit, a végén minden program, beállítás, adat megmaradt.
    A kamera gyorsabban indul, gyorsabban vált az előlapi és a hatsó kamarák között, és gyorsabban vált széles látószögre is. Én eddig is elégedett voltam a készítet képekkel, hiszen ez csak egy telefon :DD
    Az új értesítési menü nagyon tetszik. Az új felső sáv is, csak szokni kell.
    Az akku formázása úgy érzem még hátra van, egyenlőre szerintem gyorabban merül, de ez így volt az utolsó "i" pakkal is, aztán néhány töltés után beállt, és jobb lett mint elötte. Remélem most is így lesz.
    Kutatom az eddig leírt hibákat, de lehet én vagyok kevésbé éles szemű: sem fényszivárgás, sem beégés sehol (szeptemberben vettem). Se az akku modul körüli rés nem lett nagyobb.
    Az új témák nekem nem tetszenek, de ez szubjektív :D
    Egyenlőre ennyi, két óra használat után .

Új hozzászólás Aktív témák