Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
Na ez már érdekes lesz. Viszont én inkább azt vettem észre hogy a fényerő az ami nagyon befolyasolja. Normal napi használatban mondjuk legyen 3, 5 óra az atlag. Viszont amikor sötétben ll(igaz en nem tudom egesz nap ott nyomatni) akkor szemre joval gyengebben merül. Mondom, egyszer fix 4% on kellene megneznem, de ki tudja ezt kivitelezni.
-
hard74
senior tag
Én most kikapcsoltam a két A57-es magot,ezen kívül minden maradt változatlan.Egyenlőre jónak tűnik, csak egy picit lassult a rendszer, cserébe 52%-on van az aksi, és így tartok 3h20min SOT-nál(és ebben van ~1h30min zenehalgatás bt fülesen).Ami még feltűnt, hogy mobilnet alatt kevésbé merül az aksi, épphogy jobban, mint wifin.Eddig a mobilnet lényegesen jobban beleharapott az aksiba.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest