Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Aki esetleg használt már a készülékén Manual Kamerát, tényleg nem lehet a záridőt módosítani? Haverom mutatta az övén, de azt hittem lehet.... Várható az Android M-mel vajon ez vagy nem támogatja maga a kamera?
Illetve egy olyan másik kérdés lenne, hogy a kettős ablak/QSlide csak néhány gyári programot enged? Tehát messenger + internet/könnyebb játék nem is fér el egymás mellett?Köszönöm előre is a válaszokat, mert úgy néz ki egyelőre ez lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Zolio3
senior tag
-
Zolio3
senior tag
válasz SkiDev #24152 üzenetére
Idáig még nem írtak olyan kamera papot hozzá, amin menne a manuális mód. Van már rá olyan rom, amelyiken már g4-es appok vannak, így kamera is, de azt írták az sem az igazi. A kettős ablakba egyedileg állított alkalmazás nem tehető, hiába root, tweaksbox, akármi, ilyet egyenlőre egyik sem támogat. Nem tudom valamelyik cusstom romon lesz e ilyen, esetleg M-en, de egyenlőre ez sem támogatott.
-
szabochris
aktív tag
Lion romot probaljatok ki. Cloudynal 100x jobb!
-
Kloss
őstag
válasz szabochris #24157 üzenetére
Miben jobb, leírnád? Köszi
-
gusthy
veterán
Az nem erős túlkapás, hogy a Skype megeszik >200 MB RAM-ot?
-
gusthy
veterán
válasz szabochris #24160 üzenetére
... Bár nem tudhatod, hogy egy hét után ez nem lassul-e be ugyanúgy.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Akkor egy hét után még ez is belassulhat.
-
SkiDev
senior tag
válasz Zolio3 #24155 üzenetére
Köszönöm, ezt sajnálattal hallom.
Egyelőre még keresem akkor az igazit, csak akármilyen jót találok mindig motoszkál bennem, hogy a G3 többet nyújt ugyanennyiért, bár lehet nem is használnám, de mégis zavar valamiért. (pl. infra) (Pedig a 1+1 és a Find 7 is tervben lenne)Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Kloss
őstag
Ezeket nekem nem csinálta eddig a Cloudy, úgyhogy egyelőre marad. Köszi az infót.
-
-FreaK-
veterán
Ma volt az első alkalom, hogy nem ébresztett a telefon, volt már ilyen másnál is? Akkor indult csak el az ébresztő mikor feloldottam a telefont. Cloudy 2.3 van fent, a rom hibája lehet?
-
Zolio3
senior tag
válasz SkiDev #24165 üzenetére
Bevallottan, hogy egy készülék vásárlásakor nem a kamera érdekel a legjobban. Vannak olyan helyzetek, mikor jó, ha van, de aki tényleg jó képet szeretne, az biztos nem mobillal fog próbálkozni. Egy közepes, majdhogynem olcsó kategóriájú fényképező jobb képet tud kihozni, mint akár a g4, 100 e környékén pedig végképp nem is kell összehasonlítást végezni. A kettős ablakba általában a gyártó által írt appok szoktak lenni, ez a többi készüléknél sem nagyon kivétel. Biztos van különbség, de nem valószínű, hogy sok a kakukktojás. Összességében egy jó készüléket kapsz, most már egész jó árfekvésben.
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
4 napja vásároltam egy LG G3 telefont a telenornál! Összehasonlítottam a kollégám G3-val és az övén a fehér az teljesen fehér az én kijelzőm kicsit sárgásabb(nem egy kis pontban hanem az árnyalata sárgásabb, fehérnél látszik a legjobban. Ez mitől lehet tud valaki magyarázatot adni?
Köszönöm!Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
DonLaca@
senior tag
válasz Bowser #24170 üzenetére
Két gyárban gyártja az LG a G3-ban használt kijelzőt. A színhőmérsékletben és a fényerőben van egy kis eltérés. Most nem találom a cikket amiben olvastam. Régen volt téma az XDA-n. A fehérebb, hidegebb színre kalibrált szerintem is szebb. Egymás mellett látványos a két kijelző között a különbség.
Meggyi001
Eddig nem használtam Xoisedet de majd akkor kipróbálom. Mégegyszer köszi.[ Szerkesztve ]
-
geris197
tag
válasz Meggyi001 #24171 üzenetére
Szia! Én nagy megelégedéssel használom az egyik navbar gobos témádat ( amelyikben a G3 gomb van) plusz vékonyabbra állítottam a navbart (azt hiszem Grawity Boxban) . Bocs,hogy értetlenkedem,de ez a három méretű kiegészítő akkor pontosan mire is jó? Ezzel is csak a navbar méretét és persze gombokét tudom 3 méretre állítani? Vagy?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Ki mit használ, hogy a Youtube menjen kikapcsolt képernyővel is, illetve ne legyen videók között reklám?
(Root / xposed van. Cloudy 2.3 van fent.)
Köszi szépen!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
veterán
válasz geris197 #24175 üzenetére
Ez a három típus csak a gombok méretét változtatja meg,a navbar magasságot nem. Azért három méretű, mert eltérő rom esetén más és más a dpi felbontás,stb, ezáltal a felhasználó tud válogatni, hogy neki melyik gomb méret tetszik. Azonkívül így/ezt lehet használni G2-re is. Aztán, ebben az xposed modulban még az is a jó, hogy ha megunta az ember, csak kikapcsolja, és vissza jönnek az eredeti gombok. Tervezem az összes navbar ikon témát , amik eddig vannak, átrakni xposed modulokba.
https://gamergep.hu/
-
saintex72
aktív tag
válasz -FreaK- #24168 üzenetére
Ez érdekes, amikor vagy két hónapja írtam ilyen hibáról (gyári rendszerrel) szinte senki nem hallott még ilyenről. Azóta volt már téma egy párszor.
Nekem egyedül a gyári visszaállítás oldotta meg. Legalábbis azóta nem történt ilyen. De nem bízom benne, úgyhogy van tartalék ébresztőm azóta. -
ivatti10
aktív tag
válasz saintex72 #24183 üzenetére
Nálam 2 éve állandó probléma az ébresztés. Sok Androidverzió, két telefon, de mindig visszatért, hogy időnként nem ébreszt. két időpontot állítok be egymás után, egy peres eltéréssel. Ha az első nem ébreszt is, de feléleszti a képernyőt. A második már tutira ébreszt. Androidprobléma, több ismerősömnél jelentkezett már az elmúlt években.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
-FreaK-
veterán
válasz saintex72 #24183 üzenetére
Rémlett, hogy mintha már lett volna szó róla valamelyik topicban, csak nem tudtam pontosan hogy hol/mikor
Van egyébként egy asztali ébresztős órám is, csak most a héten (nyilván a hosszú évek alatt pont melyik héten?) nem használtam még mert korábban kelek mint szoktam.Ahogy látom a többiek hozzászólásaiból, ez nem egyedi probléma, sőt még csak nem is telefonfüggő, inkább Android.
(#24182) gusthy: Nem user, hanem system error Viszont akkor ha a CM-nél foglalkoztak vele és megoldották a dolgot, akkor "népszerű" probléma lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor7878
tag
válasz ivatti10 #24185 üzenetére
Érdekes dolgok ezek. Nálam 5éven át 3 androidos telóm volt, sosem használtam ébresztőórát mert minden reggel felkeltettek. (s1,s3,g3) a samukat rommá romoltam mindíg, mert minden bajuk volt, de az ébresztés működött. A g3-at nem bántom, mert jol működik, ezzel sincs ébresztő probléma. Az én körömben is vannak amúgy akiknek nem ébresztenek a telefonjaik, de ezek mind valami középkategóriás androidos telefonok. Hát nálam 1x merne ilyet csinálni a G3.. Épp ezért nem cserélem le a jelenlegi szoftverem szerintem soha, mert ilyeneket lehet olvasni az újabbakról..
-
törölt tag
Ha már ébresztőről volt mostanság szó,van olyan ébresztő amit helyalapú ébresztésre is be lehet állítani,talán ha jól emlékszem az S4-nek volt olyan,tudtok esetleg ilyen appot?Thx
-
törölt tag
Ja és esetleg lépezik olyan camera app mint a Sony Xperia Z1-Z2-nél van ha jól emlékszem kiterjesztett valóság a neve
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest