Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthany
aktív tag
VODÁSOK - főleg budapestiek!
Lassan beleőrülök ebbe az LTE-B20 mizériába!
néztem a nagy frekv. vadászatot, ahol azt láttam, h szinte csak B20-on tolja a Voda a 4G-t, ugye ennek hiányában van még 3G a telón? -
Potrien
senior tag
válasz Viktor0610 #1792 üzenetére
Ird meg, hogy azt hogyan kell.
-
MODERÁTOR
válasz Potrien #1805 üzenetére
Settings - Additional settings - Battery & performance - Battery use - Hardware fül - majd katt a Screen feliraton.
Itt vagy a hangerő lefelé + bekapcs. gombbal készítesz egy képernyőképet vagy a fentről lehúzható ikonok közül kikeresed és megnyomod a Screenshot nevűt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
hevizms
addikt
Spemall meglepett pozitivan.
Ma reggelre kaptam tracking számot.
Gyors volt.
Remélem a további történések is ilyenek lesznek -
tt124307
tag
Minideal is árulja, EU raktárról 2-5 napos szállítást ígérnek és az ár kb. ugyanott van, mint a spemallnál. Mondom ezt úgy, hogy múlt csütörtökön berendeltem egyet a spemall-tól (de akkor még arra vártam, hogy xfs-nél legyen raktáron)
-
awesomeTOAD
csendes tag
Spemallon is emelkedett az ára, a sötétszürke modellnek legalábbis, 5 dollárral. Így már lassan tényleg 50 fele jönne ki külföldről is
[ Szerkesztve ]
-
-
Potrien
senior tag
válasz Viktor0610 #1806 üzenetére
Ez megvan.
de ezt most ,hogyan tudom ide felrakni? -
MODERÁTOR
-
mike1334
veterán
válasz Departed #1794 üzenetére
+Viktor 0610
Az meg, hogy valakinek 10 óra kijelzőidő fél napra elég szerintem nem fedi le a nagy átlagot, én pl dolgozni és élni is szoktam, nem csak a telefonom bámulni...de kinek mi.
Egyébként a mobilarénás tesztelő 16 órás böngészési időt írt a cikkben....
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Maximum1
őstag
Ha jól láttam még nem került szóba a More Local2 alkalmazás, valaki kipróbálhatná akinek a legújabb vagy valamelyik angol rom van fent és rootolt.
Kis leírás hozzá. -
MODERÁTOR
-
calamites
őstag
válasz Viktor0610 #1822 üzenetére
Meg kb másfélszerese az ára, annyival nem ér többet a samu az tuti.
Boatloader nyitást hol lehet kérni? Kért már valaki? Mi a menete?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Viktor0610 #1822 üzenetére
Akkor bocsánat, félreértettem
Nekem ez a két telo jön be, főleg az elegáns kinézet és a hosszú üzemidő miatt. Árban kb ugyanannyi lenne (xiaomi függetlenül, Samu flottában), teljesítmény nem motivál, nem játszokcalamites:
Ha olvastad az eredeti hozzászólásom, akkor láthatod, hogy írtam, hogy a xiaomi jobb telefon, pláne az áráért....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
-
-
Maximum1
őstag
Minden magyar lett?
Vagy ahogy Upo írta : "rendszer menü és beállítások angol nyelvűek maradnak de az alkalmazások túlnyomó része magyarul fog velünk kommunikálni. "
Még Moto G használtam ott nem lett magyar csak az alkalmazások, de tettem már telefonra amin 80%-ban magyar lett.
Frissítésen gondolkodom, de nekem kell a magyar, várok még egy kicsit, nagy itt a mozgás és még nagyobb lesz.
Köszi az infókat.(#1826) Upo
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Maximum1 #1827 üzenetére
Valójában a módszer nem magyarít semmit, csak a locale-t állítja be. Ha valamiben vannak magyar stringek, akkor azok fognak megjelenni. Ha a menükben van esetleg magyar szövegtöredék akkor ott is, a programoknál ugyanez a helyzet. Tehát a telefon menük kivételével pont úgy viselkedik, mint egy akármilyen, magyar nyelvet gyárilag tartalmazó romon: Ha valamiben van magyar akkor megjelenik ami benne van, ha nincs benne akkor nyilván nem jelenik meg.
Szerk: Most nézem, balra a név alól lekerült a blogra mutató link. Ez szándékos lehet, vagy valami bug?
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
válasz Viktor0610 #1829 üzenetére
Ja, ok. Csak azért nem fogok írni hogy sz@rjam a betűt, majd ha lesz valami téma...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
skristof
tag
ipaky tokot használt már valaki? jó minőség?
ezt néztem ki, de azt nem értem mondjuk, hogy a color az csak a keretre vonatkozik, a hátlap mindenképp fekete?
-
South Velen
addikt
-
skristof
tag
válasz South Velen #1836 üzenetére
-
Surda-
őstag
Xiaomiforsale mennyire megbízható?
Vásárolt már náluk valaki paypallal?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
trebrona
nagyúr
A honnan rendeltem kérdésre xiaomiforsale.
Sok időm nem volt foglalkozni ma vele, eddig tetszik, kicsit csapongó élménybeszámoló:- Érdekes módon sokkal kompaktabb, mint a Redmi, kényelmesebb kezelni. (tokot szerintem mindenképp igényel) Ha már tok, ezt rendeltem, remélem mihamarabb be is fut.
- Rendszer smooth, minden azonnal történik.
- Kecskemét Telenor 4G: speedtest
- Gyári kamera valóban kicsit "furcsa", az itt ajánlott alkalmazással viszont nincs gond. gyári, Next
- Gps: Waze-t próbáltam, offline apk-t nem, ezzel hibátlan, gyakorlatilag a program indításával már be is állította a Gps a helyet.Így hirtelen egyelőre ennyi, úgy gondolom barátok leszünk.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
South Velen
addikt
Ha készleten van a termék amikor rendeled, akkor (szerintem) nincs gond. Ha nincs, akkor más boltot néznék, hitegetnek, sunnyognak. Kommunikációban minden esetben rettentő gyengék. Meg szerintem a garanciát is el kell felejteni, de én minden kínai rendelésemnél így teszek.
Egyébként ha valaki hosszú távra tervez, inkább várja meg az eustockot 49.9e-ért magyar garival, jóval nagyobb korrektséggel.
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz South Velen #1841 üzenetére
Ok,akkor megvárom Eustockot,csak,hát a türelem nem erős oldalam
Egyébként régebben én is akartam rendelni Xiaomiforsale-től, irtó nagy bunkók voltak. Ezek szerint nem csak nekem volt velük rossz tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Anex66
csendes tag
Nekem már volt szerencsém hozzájuk, eddig nincs gond. Még a nyáron tőlük rendeltem a feleségemnek Redmi 2 Prot, 4 négy nap múlva hozta a futár Kecskemétre, kifizettem 46,500,- Ft-ot, azóta megelégedetten használja. Ezen felbátorodva, február 8.-án, amikor még Európában tudtommal nem lehetett kapni szürke/fekete színben (csak arany volt in stock), megrendeltem utánvéttel, azon nehéz bukni. Február 23-án hozta a futár, kifizettem 51.500,- Ft-ot és átvettem. Nem volt szűz a csomagolás, kínaiul indult, átállítottam angolra, felajánlotta a frissítést 7.1.1.0-ról 7.1.2.0-ra, elfogadtam, frissült. Volt egy rakás kínai csúnya program, kiirtottam őket, nem hiányoznak. Azóta frissült 7.1.3.0-ra, egyre jobban szeretem, minden szuper, talán a rezgés egy kicsit halovány, zsebben alig érezni. Ami még zavaró egy kicsit, hogy a Facebook alkalmazásnál a Bold (vastag) betűknél az ékezetes magyar karaktereket furcsán hozza, nem tetszik, de kibírom. Próbáltam betűtípust váltani, de nem jött be. Majd ha lesz magyaros multi ROM, talán megoldódik. Ettől eltekintve gyönyörű a képe, a hangja, szépen dolgozik, egyre jobban szeretem.
-
MODERÁTOR
-
vampire17
addikt
Gondolkodom egy ilyen telefon vasarlasan (Mi3-at cserelnem) De nagyon sajnalom, hogy nincs ra rendes support, magyar nyelvu ROM-okkal..
Mondjuk furcsalom, hogy a xiaomishop.hu-n a legfrissebb stabil magyar ROM-al aruljak, ugyanugy, ahogy az osszes tobbi zart bootloades telefont.... (nyilvan sejtem az okat, foleg a multat ismerve, de akkor is, szerintem ez valahol nem fair...)
Ha jol sejtem, ez a ROM sem tartalmaz magyar nyelvet:
http://miui.hu/index.php?page=xiaomi-redmi-note-3
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Próbáltam keresgetni hogy milyen üveggel látják el ezeket a telókat,de nem igazán találtam semmit.
Lehetséges hogy semmilyen védelme nincs a kijelzőnek gyárilag?
Valakinek erre van esetleg valami infója?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások