Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
Szintén +1
asszonnyal csapatjuk teljesen szórakoztató 30 fölött is
-
Dilikutya
félisten
Semmi sem lehetetlen. Amúgy létezik hivatalosan Lego DeLorean.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Hurrá. Ez is kötelező lesz nálunk. Asszony azonnal lecsapott rá.
Egyébként ezeknek pont az az előnyük, hogy nem bonyolítják túl. Az ember csak leül elé és kicsit tényleg kikapcsolódik a napi robotból. Na meg az 1 pc-s, 2 személyes coop mód teszi igazán érdekessé számunkra.
Én mondjuk még egy vissza a jövőbe világot is el tudnék képzelni, ugyanilyen lego játéknak, ha már idén ugye apropós...[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Nekem még mindig tetszik...
-
WildBoarTeam
senior tag
A LEGO Indiana Jones-t vagy 3x végigtoltuk haverral.
blabla
-
neilszab
őstag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Ez nekem is óriás csalódás volt.
Kölyök koromban rengeteg LEGO-ztam, a virtuális LEGO világ viszont sokáig kimaradt.... na de nagy lelkesedéssel vetettem bele magam, de hamar lefagyott a vigyor az arcomról, mert pont ez lett volna a lényeg, hogy egy komplett lego kockákból épült világban találjam, amire korábban nem volt lehetőségem.
Na de így hamar lefagyott a vigyor az arcomról...
És a játékmenet sem tudott túl sokági lekötni, ennek az öncélú gyűjtögetésnek semmi értelmét nem látom..[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Djuree
félisten
nem unják még ezt a sok hulladék játékot? oké az első még újdonság volt, de inkább vmi normális játékot ütnének össze a film apropójára...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Hintalow
senior tag
Jöhet, családdal szépen sorban végezzük ki a lego játékokat időrendben haladva, most éppen a lego clone wars van soron.
A JP úgyis örök kedvencHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
PrinceHerceg
őstag
Várós...
-
Dilikutya
félisten
Ezt az egyet én is hiányolom. Bár LEGO-ból megtervezni valamit nem épp egyszerű. Míg így csak lemásolják a filmes környezetet, kicsit rajzfilmesre veszik, betesznek ide-oda pár LEGO kapcsolót. Nyilván ez sem könnyű, de LEGO elemekből megtervezni valamit talán még macerásabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
vhw
addikt
Még tetszenének is ezek a lego játékok, ha a környezetet is szépen felépítenék lego elemekből...
Ez adná meg a varászát, de ezen nagyvonalúan átsiklanak..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
pigster
senior tag
A témaválasztás dicséretes, de sajnos az utóbbi évek lego játékai egyre áttekinthetetlenebbek, a hub-worldök miatt rengeteg az összevissza felesleges mászkálás ("gyűjtögetés"). A Lego Movie kifejezetten rövidre sikerült, a Season Pass és DLC lehúzás miatt pedig kifejezetten gusztustalan lett számomra a sorozat (mivel ugye azért gyerekek is szeretnek játszani vele). Nem elég, hogy több tíz(száz)ezer Ft-t kiad az ember fizikai lego játékra, ezen felül tulajdonképpen fizet azért, hogy egy reklámszoftverrel játsszon plusz most már az arcába nyomják a rohadt dlc-jeiket is.
-
Dilikutya
félisten
Én 2000-ért a Steam-re ezeket
LEGO Marvel Super Heroes
LEGO: The Lord of the Rings
LEGO: The Hobbit
The LEGO Movie - Videogame
LEGO Batman
LEGO Batman 2 DC Super Heroes
LEGO Harry Potter: Years 1-4
LEGO Harry Potter: Years 5-7Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gianni85
veterán
jó lesz ez majd olyan akcióban, mint múlt héten a Live-on a Movie/Hobbit/Marvel Super Heroes
-
Dilikutya
félisten
Miért? Jó Jurassic Park játék még nem volt. Egy LEGO játék, ahol a Jurassic Park részeket élheted újra, és a pályák között egy dínókkal és terepjárókkal bejárható nyílt világ van, jókora potenciállal bír. Így túl a 30-on még engem is érdekel.
Amúgy is bírom a LEGO-t, nemrég vettem Steam-re egy 8-as csomagot, nyomom is a Marvel Superheroes-t.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
XuChi
addikt
Kellett mint egy falat kenyér
Új hozzászólás Aktív témák
gp Idén sem maradunk LEGO játékok nélkül, két hónap múlva a műanyag dinoszauruszok világába látogathatunk el a Jurassic World mozifilm megjelenése alkalmából.
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI-szövetségbe kezd Franciaország az Egyesült Arab Emírségekkel
- VoLTE/VoWiFi
- BestBuy topik
- Programozás topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Dual ...csere
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Panasonic txp42s plazma tv, xiomi okosító eszközzel
- Lenovo Thinkpad T460 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % ÁFA számla
- Micron 3500 1TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6900 MB/s ( Crucial T500)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest