Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
Aktív témák
-
Móci
addikt
Nekem sikerült szemüvegben leredukálnom a látótávolságot 1 méterre. Igaz, sokat kellett inni, hogy ez történjen.
Amúgy én is olyan -5 körül járok, pontosan nem tudom."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #14701 üzenetére
Ez kérem kirekesztés, diszkrimináció!
Csóró nem túl szépeknek nem jár a taperolás?Kívánom, hogy párásodjon be a szemügéd.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
Hát ha nem hát nem!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
picur220
veterán
:Lyó-ról jut eszembe: ma a Tecskóban ki volt téve egy szép felirat: Nagyjukú sajt. Röhögtem rajta egy jót!
De jó, hogy jó a szemem!
Egyszer haverom azt mondta egy atom ronda csajnak, hogy nagyon szép szemüveg nélkül. Kipróbáltam, felvettem a szemüvegét (6-os, hogy -/+ azt nem tudom)! És tényleg![ Szerkesztve ]
-
:Lyó reggölt mindenkinek.
Jó nap lesz a mai. Jó homályos.
Make Asia Great Again!
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14707 üzenetére
Nem lesz egyszerű a játék...
De majd megpróbálom, hátha sikerül."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
geprombolo
őstag
A januári :L verseny végső állása
geprombolo: 132 pont
Vakegérke: 97 pont
gamerkiller: 51 pont
Zolinho1026: 48 pont
PhoenixK: 35 pont
Psychonaut: 31 pont
lezso6: 31 pont
Móci: 23 pont
Badman 4ever: 21 pont
picur220: 17 pont
sagesz93: 11 pont
talmida: 7 pont
sanyiksaborz: 6 pont
Eastman: 3 pont
Mr.Csizmás: 3 pont
Liteonka: 2 pont
Ipse89: 2 pont
Gabor85: 1 pont
Ice!?: 1 pont
puttputt: 1 pont
Hasek: 1 pont
D1Rect: 1 pont
Mindenkinek gratulálok az elért eredményéért és természetesen mindenkit várok a már megkezdődött szmájlivadászatra! (a szabályzat az eredményhirdető tábla alján van, mint azt már megszokhattátok)
Emlékeztetőül a hat vigyorgó azoknak, akik nemrég estek ide be (ha van olyan), vagy nem tudják, hogy kik is az :L együttes:
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14710 üzenetére
Egész jó helyen végeztem...
A nyerteseknek meg én is gratulálok!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
geprombolo
őstag
A kellemetlenségek elkerülése érdekében szólok, hogy mostantól nem lehet bármit ide írogatni a topicba, mi is be kell tartsuk a fórumozás szabályait. Ennek a topicnak is van témája, nem is kevés. Az elmúlt két hónapban megszoktuk, hogy bármit írhatunk, ha :L-re kezdődik, vagy van benne hat kyra-betű. Ez a verseny része volt, így a versenyen belül mindenki úgy boldogult, ahogy tudott, nem is szóltam semmit, a modik szintén hallgattak (sőt, Racecam még be is szállt a versenybe). Az e havi verseny kicsit más, most szmájlikat kell gyűjteni, az kicsit terjedelmesebb hsz-eket fog eredményezni, a témájuk teljesen mindegy, de azok a hsz-ek, amik nem szállnak versenybe, valahol jó lenne, ha kötődnének a topic témájához, tehát szerepeltessünk legalább egy-két szmájlit, használjunk kyra-betűt, beszéljünk a Birodalom dolgairól, stb.. Ja, és lehet kommentálni a versenyt is
Megértéseteket köszönöm.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Móci
addikt
De jó, nyolcadik lettem!
Ennek is örülök!
Így viszont nem jár se nyeremény, se dobogó.
És a szűzlányok, no meg a pezsgő is úszott!
Csüggedni nem kell!
Majd talán nyerek ebben!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
válasz geprombolo #14710 üzenetére
Sikerült felkelnem 8-kor.
Eddig mindig 4-kor keltem - délután.
Optikushoz kellett mennem megforrasztani a szemüvegem, mivel kettétört.
S ott kiderült, hogy 1.5 hét alatt tudnák csak megcsinálni.
De ajánlottak egy másik optikust akik kb 20 méterre voltak onnan.
Úgyhogy most délre meglesz forrasztva, és végre :Látni fogok![ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Móci
addikt
válasz lezso6 #14715 üzenetére
Nekem is lesz új szemüveg!
Éljen az egészségkártya!
Csak sajnos nem a megszokott optikusunknál lesz csináltatva...
Nem akarok a lehúzós bandához menni!
Aggódni nem kell, rajtam nem fognak ki!
A végeredmény majd magáért beszél!Egy kis extra:
[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
geprombolo
őstag
Szeretlek benneteket! Olyan jó látni, hogy lelkesek vagytok! Azért egy elf lány jár mindenkinek. Na jó, talmida, meg Hencegnőnk kivétel, nekik szabadon választott egy elf legény, vagy valamelyik ifjú a társaságból.
Segítség, hova lett a feje szegénynek?[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14717 üzenetére
Még szép!
Csábítanak a nyeremények!
Már ha lesznek...
Ha nem, sírás lesz a vége!
Nem kell azért megijedni!
A játék a lényeg!Feje nincs gyárilag. Szervei se nagyon, tündér a drága. Dullahan pontosabban.
[ Szerkesztve ]
-
-
geprombolo
őstag
Ugrálni tud a szépike?
Bájos idomai vannak
Egy morcos fej is jobb lenne egy nemlétező fej helyén
Hogy nézek így a szemébe, amikor szerelmet vallok neki?
Remélem azért a reprodukciós szervei mind megvannak?!
Mert akkor megbocsátható az apró hiányosság, elvégre akinek nincs feje, az nem kiabál és nem hazudik a szemembe.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Zolinho1026
tag
Ma rövid napom volt,
És előbb el is engedtek,
De megkaptuk a gazdaságit,
És "csak" 4-es lett,
Most eszem a levesem,
S utána megyek kondizni.Loxone and Loxberry superuser
-
mephi666
nagyúr
most látom, mi folyik itt...
egyre jobban vagyok...
p*csamásnapos voltam eddig...
és otthon csak 1 söröm van...
de 17:30kor jön barátnőm...
és akkor lesz örömbódottá..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14720 üzenetére
Miért ne tudna?
Sok mindenre lehet képes...
Bár a féj néha jól jönne...
És nem biztos, hogy reprodukciós szerve is van...
Bár én azért bízom benne!
Itt sem kell aggódni, minden meg lesz oldva!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
gamerkiller
senior tag
Látom harmadik lettem!
Sosem voltam még harmadik semmiben!
De mondjuk nem is szeretem harmadik helyet.
Sőt! Utálom a harmadik helyet! Az ember mindig törekedjen a jobbra!
Na de majd bevetek egy jó kis cselt!
Aztán az egész nép majd engem tapsol!Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
picur220
veterán
Tizedik lettem!
Szép kerek szám
De ez nem is olyan jó hely...
Sőt, egyáltalán nem jó hely!
Remélem ebben a játékban jobban teljesítek
Ezúton gratulálok a nyertesnek, geprombolo fórumtársnak![ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Micsoda versenyszellem!
Izgalmas lesz a játék!
De lehet, hogy más nyer.
Én akarok nyerni!
Ezt is megoldom...
Ide a nyereményeket!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vakegérke
félisten
Így ugrottam ki az ágyból,
aztán kiderült, hogy fölöslegesen.
Elcsesztem, alhattam volna még,
de azt hittem, hogy cserben hagyott az ébresztő órám.
Így legalább enyém a délután, messze még az este.
Éjszaka majd megkérek pár kollégát, hogy ha elaludni látnak, csapjanak valamilyen extra zajt, mondjuk tapsoljanak a fülem mellett.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Badman 4ever
őstag
Hetedik lettem, nem is gondoltam volna!
Na erre inni kell!
Móci 2 ponttal lenyomott, ilyet max. csajnak bocsátok meg!
Pedig nem csaj, bár úgy néz ki.
Na most majd jobb leszek, mint eddig voltam.
Móci csak viccelek, ne vedd a szivedre.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Móci
addikt
válasz Badman 4ever #14728 üzenetére
Hoppá, lemaradtál!
Heh, jobb voltam!
Azért szomorkodni nem kell!
Ne legyek már megint lány!
Na, azért megjött az eszed a végére!
Kivételesen nem vettem a szívemre!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
őstag
Új verseny van!!!
Ötödik lettem!!!
Sajnos nem eléggé aktivizáltam magam, előrébb is lehetnék!
Az a fránya meló elviszi minden időmet...
Most beleadok anyait-apait!
Kössétek fel a gatyátokat, itt vagyok!!!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Nyelvi szintfelmérő volt.
Találkoztam Vele!
De csak 5 percre...
És kb 3 szót tudtam csak kinyögni...
De sebaj!
Még mindig sokkal jobb, mint ha nem történt volna semmi![ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
picur220
veterán
Van egy jobb ötletem a játékra!
De még milyen ötlet ám, meg is osztom az Uralkodóval!
Sajnos nem biztos, hogy elfogadja.
Azt akaroooom, hogy fogadja eeeel!
Remélem elfogadja a lángelme ötletét!
Aztán örülhetünk az új szabálynak, és jobbá válik a topik! -
Badman 4ever
őstag
Régen volt egy jó szokásom és most megint rám tört!
Rajzolgattam és halálra röhögtük magunkat.
Sajna az utóbbi pár hónapban nem alkottam.
Nem volt rá alkalmam és időm!
De most aztán újra beindultam.
Nesze nektek addig is egy válogatás az utóbbi egy év terméséből!Bocs a hosszú posztért.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Zolinho1026
tag
Voltam kondizni
Elfuvaroztak a városig,
De jött a busz mögöttünk,
És bent maradt a hátsó ülésen a táskám,
De holnap leviszi a kondiba,
És mivel a tesi cuccom is bent volt, holnap nem tesizek .[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
picur220
veterán
válasz Badman 4ever #14733 üzenetére
A Rosszember felrakott egy képet!
Nagyon jót röhögtem rajta!
Sajnos már kezd emelkedni a humorküszöböm.
Egyre kevesebb dolgon tudok jót nevetni
De végre valami felvidított!
Örülök, hogy van ilyen is! -
geprombolo
őstag
Hihi, nagyon tetszik a lelkesedésetek! Juj, lesz mit számolgassak. Én balga, azt hittem, hogy itt már csak kevesen tudnak értelmezni szmájlit, így könnyelműen két pontot ígértem
Még jó, hogy csak 28 napos ez a hónap Örülök a gratulációknak , a nyereményt még ki se számoltam, de jó kedvem van, ennyire ni! , úgyhogy szétosztom a versenyzők között részvételük arányában, mert szerintem mindenki nyert! Jól éreztük magunkat és ez a lényeg! Remélem ebben a hónapban még jobb lesz. Rosszember rendesen meg is alapozta a rajzaival. Várjuk a továbbiakat, ha már megígérte.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
őstag
Végre egy nyugis nap itthon,
Nem kell csinálnom semmit, csak pihi!
Kocka volnék, vagy mi, hát buherálom a gépet...
Bele is futok egy-két olyan problémába, ami nem is lnne, ha nem állok neki!
De szépen lassan megoldom őket - PH! fórumtársak segítségével
Aztán örülök magamnak!!!@geprombolo: "Jól éreztük magunkat és ez a lényeg!"
Erről szól ez a topic, maradjon is így![ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
geprombolo
őstag
Ma éjféltől apró változás a verseny szabályzatában, tüzespingvin barátunk javaslatára.
Az értelmes, összefüggő szövegbe szúrt szmájlik fognak két pontot érni, a klasszikus értelmezés meg egyet. Természetesen az éjfélig megírt hsz-ekre az eredeti szabály érvényes, tehát a szerint fogom őket számolni.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14738 üzenetére
Hámiez? Beszót a gyufafejű?
Én maradok a hagyományos szmájlivetésnél, tojok az újdonság nagyobb értékére.
-
őstag
válasz geprombolo #14738 üzenetére
Namármost, ha esetleg a hagyományos értelmezés párosul valami szép összefüggö, értelmes szöveggel, az kombónak számít?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
geprombolo
őstag
válasz PhoenixK #14740 üzenetére
Ja, másfél pont.
Móci: nem azért, mert újdonság, hanem hogy ápoljuk szép magyar anyanyelvünket, fogalmazzunk összefüggően. SMS-t írni én is tudok, meg mindenki tud. Szöveget már nem éppen. Nézd meg a tizenéves korosztályt, a tanár már akkor is tapsikol, ha két mondatot a diák egybe bírt fűzni. Elkeserítő!
Na, ezért fogadtam el a gyufafejű kérését![ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #14741 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, így más a leányzó fekvése.
Mindegy, befogom."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
-
Badman 4ever
őstag
válasz PhoenixK #14745 üzenetére
Ha rokonok, akkor értem már, hogy miért narancsszínű Móci haja, neki is lángol a feje.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
picur220
veterán
válasz Badman 4ever #14746 üzenetére
Ha eddig nem tetted meg, vizsgáld meg mélyrehatóbban a szöveget! Na melyik rokonát szoktuk az embereknek emlegetni? És nekem nem csak a fejem lángol! Ha nem értitek, tényleg siralmasak vagytok! Remélem érthető voltam, és sikerül kitalálnotok, amire gondoltam!
Egyébként tetszik az új szabály?[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Nem rokonom én nekem ez a lángoló gyerek!
Tetszik e a szabály? NEM!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Badman 4ever
őstag
Pedig hasonló a színvilágotok. Akár rokonok is lehetnétek. Nem szomorítotok el, tudom, hogy van közötök egymáshoz. Ha nem, akkor sírni fogok, brühühüüü. Az új szabály viszont tetszik, így kevesebb a vetélytárs. Könnyebben nyerhetek.
-
picur220
veterán
Szerintem csak azért nem tetszik, mert büdös a meló! Ha már egy kicsit dolgozni is kell, és nem csak a smileyk mellé pakolni pár szót, aminek lehet, hogy semmi köze sincs hozzá, akkor egyből fikázod a király ötletemet! Nem tetszik ez énnekem!
Amúgy szívás volt a mai nap, 4 óra a legutálatosabb tanárral....
...aki remélem, hogy nem olvasgatja a logoutot!
De túléltem, úgyhogy fel a fejjel!
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest