Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Nekem pedig a félbarna kenyerek nem jöttek be annyira, fehér liszttel van a legjobb íze szerintem, ismerősök szerint is
(#11) andor80: A jó kovász nem savanykás. Az én kenyereimen szinte egyáltalán nem, vagy max egy kicsit érezni savanyúságot. (Van aki nem szereti azt a savanykás ízt, nekem nincs gondom vele.)
Egyébként élesztővel is lehet finom kenyeret csinálni, csak ott is a hosszú érlelés a titok és hogy 1kg kenyérhez ne 50 gramm élesztőt tegyél, hanem max a tizedét.
Múltkor rákényszerültem, kellett kenyér és csak kevés kovász állt készen, pár gramm élesztőt is beledobtam, eltettem hűtőzni és másnap reggel kisütöttem, az is baromi jó lett.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
Aktív témák
- Egyre közelebb a Poco F6 startja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések