Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz joysefke #190 üzenetére

    Igyekszem tömören. A tarját egészben főni teszed fel, meleg vízben. Épp ellepje+1cm. Egész fokhagyma, vöröshagyma, pár szem bors. Sót mérsékelten (kilónként 2 teáskanál só) akkor elég, mikor megfőtt és lekapcsolod a gázt, hogy kihűljön! Ha füstöset akarsz, esetleg lehet szalonnabőrt mellétenni ha van.. Kábé két órát főzni, forrás után kicsire véve..csak gyöngyözzön.
    Sózod a vizet, hagyod kihűlni egy órát, leöntöd a vizet, letakarva a hűtőbe. Hidegen felszeleteled, megformázod, hogy a szélek ne legyenek cafrangosak. Fél centis szeleteket vágsz. zsírpapír/folpack a szeletek közé, zacskó, frigó.
    Én a napi adagot vajon átsütöm hamar (folpack le!), akkor nyugisan elvihetem hűtés nélkül is egy fél napra és finomabb is. Egyszerű. Salátával, házi majonézzel (a bóti keményítős!) koviubival fogy el. Azért meg lehet unni..

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák