Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz Land #1043 üzenetére

    Az a fajta egykezes mód nincs, csak a GBoard-ot tudod áthelyezgetni ha kell (a stock android ebből a szempontból még mindig fapad a többihez képest).

    Állandó AOD van, csak eldugták a Motion Sense beállítások közé.

    Mihez képest széles/csúnya a felső káva? Pár éve még nem lett volna szóbeszéd tárgya, a zasszony Mi A1-én is kb. ekkora, a tartalék Nexus 5x-é nagyobb - és akkor ez még senkit nem zavart. Tény h vannak szebb, kávamentesebb telefonok, de az is tény h használhatóbb az a teló aminek van kávája. Kis túlzással a Mi8-at pl. addig nem tudtam rendesen használni, amíg nem vettem rá olyan tokot ami egy kicsit a kijelző síkja fölé lógott - onnantól már nem volt véletlen érintés. Engem pl. nem zavar h ekkora "homloka" van, ez egy használati tárgy, nem műalkotás (persze vannak határok, de bőven azon belül van). Itt van pl. egymás mellett a P4XL és a OP7Pro - nem olyan durva a különbség - szerintem.

    Hangszórói teljesen jók, azzal nincs probléma.

    Az üzemidő már kicsit érdekesebb téma, az előző OP7-emhez képest egyértelmű visszaesés. SOT-ot nem linkelek, használattól függően lehet sokkal jobb és sokkal rosszabb is; mobilnet, GPS, helymegosztás, BT állandóan bekapcsolva, így soha nem fogok olyat elérni amit néha látok megosztva (6-7-8+ óra...). Ami üzemidő összehasonlításban bevált, azt a fent linkelt oldalon megtalálod az endurance rating alatt - és kb. hozza is a OP7-hez képest 20-25%-kal kevesebb üzemidőt sajnos.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák