- Cyberpunk 2,5D-s akciójáték lesz a Quantic River
- Jövő év elején érkezik a King Arthur: Knight's Tale kiegészítője
- Suicide Squad: Kill the Justice League - Fókuszban Captain Boomerang
- Elhalasztották a Destiny 2: The Final Shape megjelenését
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető PC-re az Assassin's Creed: Syndicate
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
veterán
FALD létére jó ára van👏
Csak itthon gondolom nem lesz kapható
[link][ Szerkesztve ]
Yamaha HTR-2071 Taga Harmony Tav-606 5.1 Himedia Q30 TCL 65C805 TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX
-
bteebi
veterán
Annyira azért nem kimagasló... Spec. tavaly vettünk Hisense QLED TV-t (65U8QF vagy mi), VA, 6000:1 körüli kontraszt, 144 zóna. Azt hiszem 320 Mátyás király volt. Szóval nem annyira extrém olcsó ez. Persze akkor még nem ennyi volt a dollár se. 300 Ft-os dollár mellett 240 ezerért spec. nagyon jó vétel lehetne.
Mondjuk időnként inhomogénnek tűnik, meg a betekintési szögei is elég szarok
, amit igazából semmilyen tesztben nem tapasztaltak, sőt én se láttam máshol élőben; lehet, hogy az én TV-m kicsit rosszabb valamiért.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
rainman72
veterán
Ismerem a Hisenseket.
Tudom miről beszélsz.
Csak azután a model után az Eu-ba IPS panelt kapott mondjuk az U8GQ ami így már nem annyira OK minths VA lenne.
Nem beszélve a support-ról,az oledem sztem kb más fél éve nem frissült.(2021.06. gyártás,ez röhej)
[ Szerkesztve ]
Yamaha HTR-2071 Taga Harmony Tav-606 5.1 Himedia Q30 TCL 65C805 TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX
-
DanielLong
senior tag
Nekem Samu 55QN90A van és az ára nemhogy csökkene, de inkább csak emelkedik. Kérdés, hogy az Amazon milyen áron vezeti be itthon őket.
Egyébként a Samut is falhoz tudnám állítani a support miatt. Mióta megvan a TV, a beépített lejátszó kezelőfelülete nagyon sokszor lefagy, ha túl sokat pörget bele a filmbe az ember (értsd úgy, hogy kb 5-ször megnyomod az "előre" gombot). Na ezt nem tudják javítani, viszont a TV annak ellenére automatikusan letölti és telepíti!!! a legújabb firmware-t, hogy ezt a beállításokban letiltottam. -
rainman72
veterán
válasz
DanielLong #4 üzenetére
Sztem max akkor lesz ha lesz magyar amazon is
-
bteebi
veterán
"Nem beszélve a support-ról,az oledem sztem kb más fél éve nem frissült.(2021.06. gyártás)"
Mert tudtak gyakorlatilag elsőre is tökéleteset alkotni, nem tudom miért olyan hihetetlen ez.
Frissítés csak a gyengéknek kell, mint mondjuk a Samu.
#4: "Kérdés, hogy az Amazon milyen áron vezeti be itthon őket."
Ezt szerintem jó eséllyel lehet sejteni. Semmilyen áron.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
veterán
Nem tudtak, a mozgás olyan amilyen,de nem tökéletes
A 4K tartalmakkal vannak gondok,és ez látszik ha van egy másik márka is otthon.[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
válasz
DanielLong #8 üzenetére
Sajnos teljesen jogos Magyarországot és Európát szétválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fire TV smart platformot kapta meg az Omni QLED nevű készüléke.
- Inakustik Premium Silver 2 x 4.00 mm hangfalkábel Budapest
- Új, bontatlan Samsung Galaxy Buds 2 Pro, Fehér, 12 hónap garanciával!
- LG 55UJ6307 55" 139CM UHD/4K SMART OKOS TV, GYÖNYÖRŰ KÉP ÉS HANGZÁS! AKCIÓS ÁRON!! AKCIÓS ÁRON!!
- HECO Ambient 44F falra tehető hangsugárzó 80/140W 90dB 45-42,5kHz fekete bass-hangfal fali hangszóró
- JBL partybox 110 vadonatúj, dobozában, számlával! AKCIÓS ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest