Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz sityupityu #4325 üzenetére

    De egyáltalán teljesen érdektelen szerintem, hogy te mennyi időt ülsz a gép előtt és mindent azon intézel...Hogy jön ez ide? - nem érdektelen, mert mindenkinek másképp zajlik az élete, én gép előtt intézem a dolgaim 90%-át, teljesen más útvonalakon járunk, értelmetlen egyik felhasználási módot átlagosnak nevezni a másikkal szemben, mert van, aki épp fordítva, tehát a tevekénységeinek a 90%-át telefonon intézi. Ami nekem átlagos az neked vagy másnak nem az, azaz általánosan ez nem átlagos használati mód, ami neked átlagos az nekem vagy másnak nem az, tehát az sem átlagos, remélem érted. :) Az én felhasználási szokásaim számomra teljesen átlagosak, éppen ezért értelmetlennek tartom, hogy mások szokásait "értékeljük", nálam ennyi és pont, nálad annyi és pont, stb. Én sem tudok vagy akarok a te felhasználási szokásaidon változtatni, te sem fogsz az enyémen, mert ennél több vagy kevesebb időt nem fogok tölteni egyik eszközömmel sem.

    Ha jobban belegondolok...Van ennek a telefonnak egyáltalán 3-4 napos üzemideje úgy, hogy be van kapcsolva minden? :) - van és javaslom, hogy ne menjünk ebbe bele, hogy semmire sem használod, stb, mert nem igaz, használom és még csak azt sem nézem, hogy "jaj, ne essen 20% alá vagy ne töltsem 100%-ra". Nem azért írtam, hogy ebből megint olyan "csata" alakuljon ki, aminek se füle se farka, én elhiszem, hogy nálad 1 év alatt 7%-ot esik, te elhiszed, hogy másnál 2%-ot és kész, lehet továbblépni.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák