Hirdetés
- 2023 - Íme az 50. héten megjelenő játékok listája
- Ismét késik az új Alone in the Dark játék
- Jöv év elején végre megjelenik Switch-re is a Kingdom Come Deliverance
- As Dusk Falls - Pontos megjelenési dátumot kapott a PlayStation kiadás
- Free Play Days 2023 - 49. hét: Just Die Already, Moving Out 2, Call of the Wild
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelgrim_v1
tag
Benedvesedtem
-
markknight
veterán
Én nem dobtam hátast tőle, inkább kiegészítőnek tűnik mintsem teljesen új résznek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #2 üzenetére
Kiegészítőnek tünik a Santa Monica Studiotól? Ne vicceljünk már.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #2 üzenetére
Hát attól stúdiótól csak minőséget lehet várni szerintem. Mégha kieg. is lenne, akkor is bőven megérné a pénzét. Akinek persze akkor nem jött be ez a fantasy vonal, annak most se fog.
A közeli megjelenésű két fantasy cím vitte a hátán ezt a show-t, a többi olyan távoli dátumot kapott, hogy még várjuk csak ki a végét.. -
_drk
őstag
válasz
markknight #2 üzenetére
Nekem is fura!
Nagy volt a hype, de ez a trailer csak beuntatott.
A harc, a mozgás, a fegyverek ugyan azok. Az egész ugyan annak tűnik mint az első.
A sztori valszeg csak átvezetés lesz majd a 3. Részhez. -
30z.Samu
félisten
Na, emiatt már érdemes lehet beszerezni egy PS5-öt.
Sic Parvis Magna
-
duvi
nagyúr
Ennek örömére igazán bejelenthették volna, az első rész PC-s portját!
-
5150
aktív tag
2018? Jó az 2005-nek is..
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
Kingcold
aktív tag
-
5150
aktív tag
Ergo nem is "hozhatta el" neked a god of wart. ami ugye 2005-ben "hozódott el". Ez az állitás kb. annyira volt életszerű, mint a rasta feka kiscsaj a skandináv rengetegben a video végén.
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
ribizly
veterán
Nagyon nagyon nagyon várós.
Most csak egy gond van: addig újra ki kell játszanom az előzőt 60fps mellett.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MikiLóS
tag
Far Cry 3 Standard Edition ingyenes az UBISFOT -nál.
-
Raysen623
addikt
Úgy néz ki mégis csak játszom majd tovább a mostani résszel. Nekem ez nagyon adta.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Nem is értem amúgy a Gamepod miért nem hozta le a hírt, mikor már mindegyik nagyobb hírportál hírt adott róla.
Amúgy várom az új God of Wart is, szerintem akinek tetszett a God of War, az nem fog ebben sem csalódni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Én most a God of War III Remasteredet vettem meg, amint befejezem a God of Wart, azt fogom elkezdeni, mivel kíváncsi lettem az előzményekre.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PlaySation Show legvégén végre láttuk mozgás közben a készülő folytatást.
- Íme az új Android Auto!
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok